Ew-ka 23.07.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobry ...... zmęczeni ?? bo ja okrutnie .... jak ja jutro do pracy wstanę ??? miałam super gości Miło mi Ewka, że byłem dla Ciebie super gościem DLACZEGO SIE NIE UJAWNIŁEŚ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobry ...... zmęczeni ?? bo ja okrutnie .... jak ja jutro do pracy wstanę ??? miałam super gości Cześć Ew-ka Jakoś się pozbierasz no pewnie .....jak zawsze ....rano wczesnie musze wstac coby kwiaty podlac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobry ...... zmęczeni ?? bo ja okrutnie .... jak ja jutro do pracy wstanę ??? miałam super gości Miło mi Ewka, że byłem dla Ciebie super gościem DLACZEGO SIE NIE UJAWNIŁEŚ ???? Myślałem, że wiesz, że ten łysy to ja A Rosenberg to piękne miasto, lubię go oraz całą okolicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 miałam międzynarodowe towarzystwo ( francusko -niemieckie ) i okrutnie mnie ręce bolą od mówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobry ...... zmęczeni ?? bo ja okrutnie .... jak ja jutro do pracy wstanę ??? miałam super gości Cześć Ew-ka Jakoś się pozbierasz no pewnie .....jak zawsze ....rano wczesnie musze wstac coby kwiaty podlac no wiesz rano to pojecie wzgledne, bo np wczoraj rano to sie zwleklem z lozka o 6:15 ale dzis rano to juz o 12:00 (w poludnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobry ...... zmęczeni ?? bo ja okrutnie .... jak ja jutro do pracy wstanę ??? miałam super gości Miło mi Ewka, że byłem dla Ciebie super gościem DLACZEGO SIE NIE UJAWNIŁEŚ ???? Myślałem, że wiesz, że ten łysy to ja A Rosenberg to piękne miasto, lubię go oraz całą okolicę byłeś w Oleśnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 miałam międzynarodowe towarzystwo ( francusko -niemieckie ) i okrutnie mnie ręce bolą od mówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 no wiesz rano to pojecie wzgledne, bo np wczoraj rano to sie zwleklem z lozka o 6:15 ale dzis rano to juz o 12:00 (w poludnie ) no tak ....ale jak się jest starym to rano oznacza tak koło 6,oo ..... i ta pora jest wskazana na podlanie kwiatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 dobry ...... zmęczeni ?? bo ja okrutnie .... jak ja jutro do pracy wstanę ??? miałam super gości Miło mi Ewka, że byłem dla Ciebie super gościem DLACZEGO SIE NIE UJAWNIŁEŚ ???? Myślałem, że wiesz, że ten łysy to ja A Rosenberg to piękne miasto, lubię go oraz całą okolicę byłeś w Oleśnie ???? Byłem w Oleśnie i w Starym Oleśnie też. Prawdę mówiąc nie wiem czy Rosenberg to Olesno czy Stare Olesno... Byliśmy razem z małżoną i córą, ale jesteśmy bardzo nieśmiali więc byliśmy incognito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 no wiesz rano to pojecie wzgledne, bo np wczoraj rano to sie zwleklem z lozka o 6:15 ale dzis rano to juz o 12:00 (w poludnie ) no tak ....ale jak się jest starym to rano oznacza tak koło 6,oo ..... i ta pora jest wskazana na podlanie kwiatów przepraszam ze jakim ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 No kochani, ja się zmywam. Dobranoc i miłych snów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jacku -dzisiaj moi znajomi zakochali sie w moim wypoczynku i zdecydowali ,że kupią sobie taki sam .....nawet ten sam kolor może jakiś klub założymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jacku -dzisiaj moi znajomi zakochali sie w moim wypoczynku i zdecydowali ,że kupią sobie taki sam .....nawet ten sam kolor może jakiś klub założymy?? moja zona twierdzi ze przy naszych dzieciach ciemniejsze powinnismy kupic a mi sie i tak ten kolor najbardziej na swiecie podoba i sa tak miekkie ze jak czlowiek sie zapadnie to juz wstawac niechce no oczywiscie moj fotelik ma jeszcze wysuwana podstawke pod nozki calkiem przyjemnie sie na nim drzemie przed telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Byłem w Oleśnie i w Starym Oleśnie też. Prawdę mówiąc nie wiem czy Rosenberg to Olesno czy Stare Olesno... Byliśmy razem z małżoną i córą, ale jesteśmy bardzo nieśmiali więc byliśmy incognito o niedobry .....o niedobry ......Stare Olesno to mała wioska obok Olesna .... szkoda .....ze sie nie spotkaliśmy ......polubiłbyś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 No kochani, ja się zmywam. Dobranoc i miłych snów życzę Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 No kochani, ja się zmywam. Dobranoc i miłych snów życzę dobranocka Andy pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.07.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Byłem w Oleśnie i w Starym Oleśnie też. Prawdę mówiąc nie wiem czy Rosenberg to Olesno czy Stare Olesno... Byliśmy razem z małżoną i córą, ale jesteśmy bardzo nieśmiali więc byliśmy incognito o niedobry .....o niedobry ......Stare Olesno to mała wioska obok Olesna .... szkoda .....ze sie nie spotkaliśmy ......polubiłbyś mnie sorry ze tak sie spytam gdzie to jest na mapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jacku -dzisiaj moi znajomi zakochali sie w moim wypoczynku i zdecydowali ,że kupią sobie taki sam .....nawet ten sam kolor może jakiś klub założymy?? moja zona twierdzi ze przy naszych dzieciach ciemniejsze powinnismy kupic a mi sie i tak ten kolor najbardziej na swiecie podoba i sa tak miekkie ze jak czlowiek sie zapadnie to juz wstawac niechce no oczywiscie moj fotelik ma jeszcze wysuwana podstawke pod nozki calkiem przyjemnie sie na nim drzemie przed telewizorem właśnie moi znajomi mają brązową czekoladę i stwierdzili ,że nigdy więcej ciemnej skóry kurz widać okrutnie a jasny wbrew pozorom nie jest trudny w utrzymaniu czystści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Byłem w Oleśnie i w Starym Oleśnie też. Prawdę mówiąc nie wiem czy Rosenberg to Olesno czy Stare Olesno... Byliśmy razem z małżoną i córą, ale jesteśmy bardzo nieśmiali więc byliśmy incognito o niedobry .....o niedobry ......Stare Olesno to mała wioska obok Olesna .... szkoda .....ze sie nie spotkaliśmy ......polubiłbyś mnie Nie wątpię Będę tam jeszcze we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.07.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Jacku -dzisiaj moi znajomi zakochali sie w moim wypoczynku i zdecydowali ,że kupią sobie taki sam .....nawet ten sam kolor może jakiś klub założymy?? moja zona twierdzi ze przy naszych dzieciach ciemniejsze powinnismy kupic a mi sie i tak ten kolor najbardziej na swiecie podoba i sa tak miekkie ze jak czlowiek sie zapadnie to juz wstawac niechce no oczywiscie moj fotelik ma jeszcze wysuwana podstawke pod nozki calkiem przyjemnie sie na nim drzemie przed telewizorem właśnie moi znajomi mają brązową czekoladę i stwierdzili ,że nigdy więcej ciemnej skóry kurz widać okrutnie a jasny wbrew pozorom nie jest trudny w utrzymaniu czystści wyporzycze Ci moje dzieci to zobaczy,my czy nadal o jasnym bedziesz miala to samo zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts