frosch 24.07.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 diabelskiego mlyna nie bylo ale byla Czarna Mamba wow! dzieci bylo....duzo...4-oro nieletnich i 2-oje doroslych,ale zachowujacych sie jak dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A ta Mamba to jak wygląda?Może jak London eye? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzien dobry ......dalej susza eee, w piątek oberwanko chmurki jakieś 4km od mojego chwastogarden u nas ani kropli ......no ....może 10 szt a błyskało się przez kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 wyglada tak:http://www.deepinafrica.de/framework/mediendatenbank/Bilder/Uebersichtsbilder/Presseberichte/ov_pressestimmen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 wyglada tak: http://www.deepinafrica.de/framework/mediendatenbank/Bilder/Uebersichtsbilder/Presseberichte/ov_pressestimmen.jpg No to chyba gorsze od diabelskiego młyna.. To może ja zapodam Pytanie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kto pyta nie bladzi wal pan smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 gorsze? nieeeee........LEPSZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 bylo tez Colorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 bylo tez Colorado A może zdjęci tego Colorado? Musze już wdrażać się.. W końcu córka ma już ponad 10 miesięcy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia:W łóżeczku:http://kzegarowski2.photosite.com/~photos/tn/2863777_348.ts1153585345546.jpgz piłką, którą przywiozłem z Hanoweruhttp://kzegarowski2.photosite.com/~photos/tn/2863820_348.ts1153585484398.jpgi z kucykami..http://kzegarowski2.photosite.com/~photos/tn/2863883_348.ts1153585637792.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? tanio dobry to: Nikon d50 lub canon eos 350 d lub poczekac na nowe wcielenie minolty czyli sony alfa 100 ( ma byc na dniach) tak własnie powiedział mi maż który w aparatach jest obcykany na beton. (bo sam szykuje się do zakupu) ewentualnie zakupic canon eos 5d z matryca wielkości klatki filmu małoobrazkowego, ale to inna klasa cenowa nikon i canon eos350 d są sprawdzone przez naszych bardzo wymagająccyh znajomych wśród kompaktów bardzo ciekawą alternatywa dla lustrzanek jest Sony R1 z doskonałym obiektywem Zeissa (sa opinie, że obiektyw jest wart więcej niz cały aparat). Ale to kompakt ze wszystkimi konsekwencjami... Sylvia - aparat tradycyjny to dla mnie musiała być lustrzanka, ale w cyfrakach lustrzanka nie ma już żadnego uzasadnienia. Cyfra to cyfra - widzisz zdjęcie natychmiast po zrobieniu, jak nie wyjdzie to poprawisz ustawienia i zrobisz drugie zdjęcie. Miałem analogową lustrzankę, ale nie zamierzam kupować cyfrowej. Waham się między Sony DSC-H5, Kodak P880, a Canon S3 IS. Najlepszy jest Kodak, ale to marna firma i aparat brzydki jak %$^%$. Kiedyś czaiłem się na Canon Power Shot Pro1, ale już go nie ma w sprzedaży ... A jakie argumenty na korzyść lustrzanki ma Twój mąż? hmm dokładnie ci napiszę wieczorkiem ale z tego co wiem to zawsze miał lustrzanki analogowe potem kupilismy kompakta cyfrowego i .. wielkie rozczarowanie... w porównaniu do lustrzanki analogowej . znajomi również pozmieniali kompakty na lustrzanki. jesli jestes przyzywczajony do lustrzanek i lubisz dobre zdjęcia to my polecalibysmy lustrzanke cyfrową.. Juz nei raz mieliśmy ochotę wywalić za okno naszego canonaA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia: 2 razy patrzyłam kto to napisał i mi zdjęcie nie pasowało, bo Madzia taka mała była, a tu duża pannica i coraz ładniejsza A jak żona się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia: 2 razy patrzyłam kto to napisał i mi zdjęcie nie pasowało, bo Madzia taka mała była, a tu duża pannica i coraz ładniejsza A jak żona się czuje? Dzieki. No pannica robi się... OK. 10kg wazy.. Już chodzić chce i oglada się za ... samochodami. Żona na razie OK. Szybciej męczy się i już widać brzuszek... No, ale termin jest na grudzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze to te upały muszą zone meczyc...? Magda super dziewczynka i te kitki... a na pytanie dnia ci odpowiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Jajcek - gatki Poważnie to szukam w tej chwili aparatu cyfrowego tzn. chce kupić i się waham. Jakie są Wasze typy - co polecacie w tym zakresie? tanio dobry to: Nikon d50 lub canon eos 350 d lub poczekac na nowe wcielenie minolty czyli sony alfa 100 ( ma byc na dniach) tak własnie powiedział mi maż który w aparatach jest obcykany na beton. (bo sam szykuje się do zakupu) ewentualnie zakupic canon eos 5d z matryca wielkości klatki filmu małoobrazkowego, ale to inna klasa cenowa nikon i canon eos350 d są sprawdzone przez naszych bardzo wymagająccyh znajomych wśród kompaktów bardzo ciekawą alternatywa dla lustrzanek jest Sony R1 z doskonałym obiektywem Zeissa (sa opinie, że obiektyw jest wart więcej niz cały aparat). Ale to kompakt ze wszystkimi konsekwencjami... Sylvia - aparat tradycyjny to dla mnie musiała być lustrzanka, ale w cyfrakach lustrzanka nie ma już żadnego uzasadnienia. Cyfra to cyfra - widzisz zdjęcie natychmiast po zrobieniu, jak nie wyjdzie to poprawisz ustawienia i zrobisz drugie zdjęcie. Miałem analogową lustrzankę, ale nie zamierzam kupować cyfrowej. Waham się między Sony DSC-H5, Kodak P880, a Canon S3 IS. Najlepszy jest Kodak, ale to marna firma i aparat brzydki jak %$^%$. Kiedyś czaiłem się na Canon Power Shot Pro1, ale już go nie ma w sprzedaży ... A jakie argumenty na korzyść lustrzanki ma Twój mąż? hmm dokładnie ci napiszę wieczorkiem ale z tego co wiem to zawsze miał lustrzanki analogowe potem kupilismy kompakta cyfrowego i .. wielkie rozczarowanie... w porównaniu do lustrzanki analogowej . znajomi również pozmieniali kompakty na lustrzanki. jesli jestes przyzywczajony do lustrzanek i lubisz dobre zdjęcia to my polecalibysmy lustrzanke cyfrową.. Juz nei raz mieliśmy ochotę wywalić za okno naszego canonaA75 Myslę, ze wszystko zalezy od zasobnosci portfela i "maniactwa" na punkcie robienia zdjęć. Juz nie raz widziałem, jak ludzie robiący zdjęcia półautomatami byli najszczęśliwszymi ludźmi na świecie. Potrzeba szybko zrobić zdjęcie, nie trzeba dużo ustawiać i cyk. Uchwycina chwila. Ja ma tez chyba A75 (jak dobrze pamietam nazwę - w kazdym wypadku 4mln pix, ekranie nieodchylany) i jestem zadowolony. No mógłby być ewentualnie lżejszy (ale jak są 4 akumulatorki to co wymagać). Radziłbym Ci wybrać cannona, i ładny, i znana firma (wiadomo serwis, gwaranacja itp), zdjęcia też mi się z miarę podobają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia: 2 razy patrzyłam kto to napisał i mi zdjęcie nie pasowało, bo Madzia taka mała była, a tu duża pannica i coraz ładniejsza A jak żona się czuje? Dzieki. No pannica robi się... OK. 10kg wazy.. Już chodzić chce i oglada się za ... samochodami. Żona na razie OK. Szybciej męczy się i już widać brzuszek... No, ale termin jest na grudzień... Super Pozdrów ją żonę (Madzię tez możesz) - choć pewno i tak nie będzie wiedziała od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia: 2 razy patrzyłam kto to napisał i mi zdjęcie nie pasowało, bo Madzia taka mała była, a tu duża pannica i coraz ładniejsza A jak żona się czuje? Dzieki. No pannica robi się... OK. 10kg wazy.. Już chodzić chce i oglada się za ... samochodami. Żona na razie OK. Szybciej męczy się i już widać brzuszek... No, ale termin jest na grudzień... Super Pozdrów ją żonę (Madzię tez możesz) - choć pewno i tak nie będzie wiedziała od kogo Przekaże pozdrowienia Żonie i Madzi od Cioci Kasi z .. Internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze to te upały muszą zone meczyc...? Magda super dziewczynka i te kitki... a na pytanie dnia ci odpowiedziałam... Dzięki za odp. Troszkę Żonę męczą, a poza tym mnie całymi dniami nie ma... Na szczęście babcia obok jest.. A w temacie upałów to po prostu na spacerek z Madzia chodzimy ok. 18-19... Przed południem nie wychodzą z domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dodam ze chyba na szczytowych tez powinny byc te filarki laczace dwa wience ze soba usztywniajace konstrukcje..a nie ma a co tobie podpadlo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 bylo tez Colorado A może zdjęci tego Colorado? Musze już wdrażać się.. W końcu córka ma już ponad 10 miesięcy.. prosze bardzo http://www.phantasialand.de/framework/mediendatenbank/Bilder/Uebersichtsbild/Attraktionen/ov_colorado_adventure.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts