frosch 24.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze corcia jak malowanie po prostu miss polonia nam rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 dodam ze chyba na szczytowych tez powinny byc te filarki laczace dwa wience ze soba usztywniajace konstrukcje..a nie ma a co tobie podpadlo?? Mi podpadło to, że - wieniec niepełny (ponoć tak było w projekcie) - te filarki (zwane trzpieniami) powinny być na scianie szczytowej. Min 1 po środku lub 2 po bokach - trzpienie w ścianece kolankowej powinny być gęściej, a nie 3 na całą ściankę (chodzi mi o to drugie zdjęcie) Jak zagadnąłem sąsiada o to, to powiedział że tak było w projekcie i .. mój pth jest do dupy ? Tak więc dalej nie gadałem z gościem. A poza tym dziewny jest. W sobotę jestem w domku na podddaszu z Żoną i znajomymi, a tu słysze kroki. To idę zorientować sie kto idzie. To mój sąsiad. To ja mówię, witam sąsiada. A on, że .. sądził że u mnie jest sąsiad X dlatego wszedł do mojego domu... Mogłby się chociaż przywitać, jak już przyszedł to spytać co słychać, a nie łazić po moim domu jak po swojej oborze... Rozumiem, że mam dom niezagrodzony (bo działka mała), ale ja to nie chodzę po cudzych domach (bez właścicieli), albo choc wczesniej spytam się własciciela czy mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze corcia jak malowanie po prostu miss polonia nam rosnie Dzięki! Jeszcze 16lat i zapisuję ją do wyborów Miss Nastolatek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 sąsiad zarabisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 gorsze? nieeeee........LEPSZE!!! Gorsze - w tym senie, że chyba trzeba być twardszym by to wytrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 O kurcze punkta zdobyłem!! Streszczenie: - stronkę otworzył Jajcek - Inż życzy dobranoc w niemieckim dialekcie, a Jajcek po polsku - u Veruni jest 27 stopni o 10 wieczorem - Ew-ka przypomina o urodzinach Maksia - składamy życzenia Maksiowi - Frosch pokazuje cuda z wesołego miasteczka - Kze przyniósł zdjęcia córki, zapodał temat dnia - i rozgorzała dyskusja na temat sąsiada Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. Jajcek - 2672. inż. Mamoń - 2443. SławekD-żonka - 1814. Joanna i Janusz, kze - 1326. Whisper - 1197. verunia - 1048. Kasztanka - 909. Majka - 8210. maksiu - 8011. Olkalybowa-7412. fizyk - 7313. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. monka- 3917.andrzejka- 3718. Moniś - 3619. facio, Aga J.G -3521. markus_gdynia - 2822. Jezier, zaba_gonia 2724. Nefer - 2125. Trini, marcel2000, - 2027. Witos - 1928. Funia, andre59 - 1830. ew-ka -1731. Sylvia1 - 1532. Agniesia, - 1433. joola, tola -1335. Jane, karolka - 1037. Wojty, kasia64 - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś, Anna Wiśniewska - 450. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka, jamles - 355. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc ,frosch , gawel 260. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.07.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 To ja też dla Jubilata: Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam! Sto lat, sto lat niech żyje, żyje namJeszcze raz, jeszcze raz, niech żyje, żyje nam!Niech żyje nam !!Niech Mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie. A kto zdrowia nie wypije - niech pod stołem zaśnie !A kto zdrowia nie wypije niech pod stołem zaśnie ! http://www.urodzinowe.pl/img/rozowy-prezent.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze corcia jak malowanie po prostu miss polonia nam rosnie Dzięki! Jeszcze 16lat i zapisuję ją do wyborów Miss Nastolatek.. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 kze corcia jak malowanie po prostu miss polonia nam rosnie Dzięki! Jeszcze 16lat i zapisuję ją do wyborów Miss Nastolatek.. Gratulacje Dzięki. Myślę, że ten punkt to tylko dzięki córeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Cześć ludziska Co jeszcze - oprócz kawy - może postawić na nogi? Bo ja nie cierpię pierwszych zębów KZE Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ania zimna kąpiel? a dla Pawełka proponuje comomile 15ch lub 9 ch u nas pomagała. i viburcol w czopkach.. bo u nas zebole szły hurtem.. po 2-4 naraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ania zimna kąpiel? a dla Pawełka proponuje comomile 15ch lub 9 ch u nas pomagała. i viburcol w czopkach.. bo u nas zebole szły hurtem.. po 2-4 naraz.. Sylvia - ja debiutuję w tym temacie Co to jest 15ch i 9ch? Paweł w zasadzie nie płacze tylko spać mu się nie chce wieczorami o normalnej porze i jest ciągle żywiutki bardziej niż byśmy chceli I jabca w papce mu zasmakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Cześć ludziska Co jeszcze - oprócz kawy - może postawić na nogi? Bo ja nie cierpię pierwszych zębów KZE Gratulki! Dzięki! Może cola.. Ona też ma kofeinę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ania zimna kąpiel? a dla Pawełka proponuje comomile 15ch lub 9 ch u nas pomagała. i viburcol w czopkach.. bo u nas zebole szły hurtem.. po 2-4 naraz.. Sylvia - ja debiutuję w tym temacie Co to jest 15ch i 9ch? Paweł w zasadzie nie płacze tylko spać mu się nie chce wieczorami o normalnej porze i jest ciągle żywiutki bardziej niż byśmy chceli I jabca w papce mu zasmakowały Ja myslałem, że to o Ciebie chodzi, a nie dzidziusia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ania zimna kąpiel? a dla Pawełka proponuje comomile 15ch lub 9 ch u nas pomagała. i viburcol w czopkach.. bo u nas zebole szły hurtem.. po 2-4 naraz.. Sylvia - ja debiutuję w tym temacie Co to jest 15ch i 9ch? Paweł w zasadzie nie płacze tylko spać mu się nie chce wieczorami o normalnej porze i jest ciągle żywiutki bardziej niż byśmy chceli I jabca w papce mu zasmakowały to stezenia leków homeopatycznych ta camomilla rzeczywiscie na zabkowanie jest dorba moge potem w wolnej chwili posuzkac co jest na uspokojenie niemowlaka ale to kwestia tez upalów sama ozywam wieczorkiem a nie w dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A dla niemowlaka nie jest dobra herbarka Hipa? Są tam takie uspokajające... Ewentualnie pozostaje odwracanie uwagii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ania zimna kąpiel? a dla Pawełka proponuje comomile 15ch lub 9 ch u nas pomagała. i viburcol w czopkach.. bo u nas zebole szły hurtem.. po 2-4 naraz.. Sylvia - ja debiutuję w tym temacie Co to jest 15ch i 9ch? Paweł w zasadzie nie płacze tylko spać mu się nie chce wieczorami o normalnej porze i jest ciągle żywiutki bardziej niż byśmy chceli I jabca w papce mu zasmakowały Ja myslałem, że to o Ciebie chodzi, a nie dzidziusia... Coli raczej mu nie dam Skutek byłby raczej odwrotny od zamierzonego Herbatkę BoboVity z melisą mam, może mu dam? Ale teraz to akurat śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ania zimna kąpiel? a dla Pawełka proponuje comomile 15ch lub 9 ch u nas pomagała. i viburcol w czopkach.. bo u nas zebole szły hurtem.. po 2-4 naraz.. Sylvia - ja debiutuję w tym temacie Co to jest 15ch i 9ch? Paweł w zasadzie nie płacze tylko spać mu się nie chce wieczorami o normalnej porze i jest ciągle żywiutki bardziej niż byśmy chceli I jabca w papce mu zasmakowały to stezenia leków homeopatycznych ta camomilla rzeczywiscie na zabkowanie jest dorba moge potem w wolnej chwili posuzkac co jest na uspokojenie niemowlaka ale to kwestia tez upalów sama ozywam wieczorkiem a nie w dzien... To też racja - z tymi upałami. Biedak nawet jak je, to ma całą głowę spoconą Camomillę sobie zapamiętam. Ząb jest dopiero jeden i pół, jeszcze dużo męki przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia: 2 razy patrzyłam kto to napisał i mi zdjęcie nie pasowało, bo Madzia taka mała była, a tu duża pannica i coraz ładniejsza A jak żona się czuje? Dzieki. No pannica robi się... OK. 10kg wazy.. Już chodzić chce i oglada się za ... samochodami. Żona na razie OK. Szybciej męczy się i już widać brzuszek... No, ale termin jest na grudzień... Eee, to gratulacje! Madzia ekstraklasa, już niedługo będzie się tłum adoratorów koło niej kręcił Tylko jak tato to zniesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts