maksiu 24.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dziękuje wszystkim za życzenia, to bardzo miłe, zapraszam do stołów: http://www.donimirski.com/resources/sale_bankietowe/galeria/sala_bankiet_15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Maksiu - rozumiem, że sala klimatyzowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Siadamy i jemy Akurat pora na drugie śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Maksiu - rozumiem, że sala klimatyzowana to chyba oczywiste Kasiu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Maksiu, wszystkiego naj ja poproszę o kriosalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Maksiu - rozumiem, że sala klimatyzowana to chyba oczywiste Kasiu :D Tak się tylko spytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dla chętnych mam nowe zdjęcia: 2 razy patrzyłam kto to napisał i mi zdjęcie nie pasowało, bo Madzia taka mała była, a tu duża pannica i coraz ładniejsza A jak żona się czuje? Dzieki. No pannica robi się... OK. 10kg wazy.. Już chodzić chce i oglada się za ... samochodami. Żona na razie OK. Szybciej męczy się i już widać brzuszek... No, ale termin jest na grudzień... Eee, to gratulacje! Madzia ekstraklasa, już niedługo będzie się tłum adoratorów koło niej kręcił Tylko jak tato to zniesie? Wejście na pieterko jest zaraz przy drzwiach wejściowych, więc może nie będą mi za bardzo perzeszkadzali, jak będę na parterze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dziękuje wszystkim za życzenia, to bardzo miłe, zapraszam do stołów: http://www.donimirski.com/resources/sale_bankietowe/galeria/sala_bankiet_15.jpg Aż mi się jeść zachciało.. Chyba pójdę po kanapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.07.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 gorsze? nieeeee........LEPSZE!!! Gorsze - w tym senie, że chyba trzeba być twardszym by to wytrzymać... cos ty kze wystarczy loozik i dasz rade ale naprawde bylo supcio ja uwielbiam wszelkie kreciolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam w upalny poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Maksiu nalepsze zyczenia spelnienia marzen i szybkiego osiagniecia swoich celów STOLAT STOLAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 u mnie grzmi, ciekawe czy lunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 u mnie grzmi, ciekawe czy lunie U nas w nocy padało i gdyby nie to, że się obudziłam akurat, to rano bym w ogóle nie powiedziała, że był deszcz A rosę ne pamiętam kiedy widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wpadam na chwilkę......zaglądam i co widzę ......wszyscy obecni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 u mnie grzmi, ciekawe czy lunie U nas w nocy padało i gdyby nie to, że się obudziłam akurat, to rano bym w ogóle nie powiedziała, że był deszcz A rosę ne pamiętam kiedy widziałam leje. Ochlodzilo się. Musiałysmy na chwile wyłączyć kompy. ciekawe, czy u mnie na wsi też leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wpadam na chwilkę......zaglądam i co widzę ......wszyscy obecni !!! Badi dawno Cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 u mnie grzmi, ciekawe czy lunie U nas w nocy padało i gdyby nie to, że się obudziłam akurat, to rano bym w ogóle nie powiedziała, że był deszcz A rosę ne pamiętam kiedy widziałam leje. Ochlodzilo się. Musiałysmy na chwile wyłączyć kompy. ciekawe, czy u mnie na wsi też leje Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wpadam na chwilkę......zaglądam i co widzę ......wszyscy obecni !!! Badi dawno Cię tu nie było brak netu na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 24.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Zaraz i tak znikam..... Może kiedyś i u mnie zawita nowoczesność Trzymajcie się wszyscy ciepło !! Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts