andre59 24.07.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki słusznie, ja natomiast korzystam ze starej studni, tylko pompki nie zainstalowałem i ciągnę wodę wiaderkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki słusznie, ja natomiast korzystam ze starej studni, tylko pompki nie zainstalowałem i ciągnę wodę wiaderkiem I wszystko podlewasz tym wiaderkiem? A masz trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia: studnia 550+hydrofor i rózne róry i kolanka itp+ roboty hydrauliczne i podkop pod domem 1450 RAZEM 2 tysia, moze to ni za tanio ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki słusznie, ja natomiast korzystam ze starej studni, tylko pompki nie zainstalowałem i ciągnę wodę wiaderkiem I wszystko podlewasz tym wiaderkiem? A masz trawnik? z wiaderka przelewam do konewki trawnika jeszcze nie mam więc woda idzie na jakieś tam grządki, kwiatki i pod drzewka owocowe... zresztą z konewką biega moja małżonka, ja jestem od wyciągania wody ze studni.... jakieś 20-30 wiader pod rząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dostałam jodłę kalifornijską i nie wiem gdzie mam to coś posadzić, podobno rosnie do 20 metrow a ja mam raczej niewielką działkę. Tak samo jest z hibiskusem, ponoć trzeba go na zimę okrywać włokniną a skończy się na tym że mi pies to okrycie rozszarpie. Tak to jest z takimi prezentami, lepiej samemu kupować roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki słusznie, ja natomiast korzystam ze starej studni, tylko pompki nie zainstalowałem i ciągnę wodę wiaderkiem I wszystko podlewasz tym wiaderkiem? A masz trawnik? z wiaderka przelewam do konewki trawnika jeszcze nie mam więc woda idzie na jakieś tam grządki, kwiatki i pod drzewka owocowe... zresztą z konewką biega moja małżonka, ja jestem od wyciągania wody ze studni.... jakieś 20-30 wiader pod rząd We dwoje i bez trawnika da się przeżyć, ale jak będziesz miał trawnik lepiej kup tą pompkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dostałam jodłę kalifornijską i nie wiem gdzie mam to coś posadzić, podobno rosnie do 20 metrow a ja mam raczej niewielką działkę. Tak samo jest z hibiskusem, ponoć trzeba go na zimę okrywać włokniną a skończy się na tym że mi pies to okrycie rozszarpie. Tak to jest z takimi prezentami, lepiej samemu kupować roślinki ja tez mam ale sie nie przejmuj ona rosnie ze 100 lat do takiego rozmiaru, tak ze to raczej nie nasz problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki słusznie, ja natomiast korzystam ze starej studni, tylko pompki nie zainstalowałem i ciągnę wodę wiaderkiem I wszystko podlewasz tym wiaderkiem? A masz trawnik? z wiaderka przelewam do konewki trawnika jeszcze nie mam więc woda idzie na jakieś tam grządki, kwiatki i pod drzewka owocowe... zresztą z konewką biega moja małżonka, ja jestem od wyciągania wody ze studni.... jakieś 20-30 wiader pod rząd We dwoje i bez trawnika da się przeżyć, ale jak będziesz miał trawnik lepiej kup tą pompkę Jasne, że kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia: studnia 550+hydrofor i rózne róry i kolanka itp+ roboty hydrauliczne i podkop pod domem 1450 RAZEM 2 tysia, moze to ni za tanio ale warto Trochę koztuje, ale jak wam brakuje wody to faktycznie warto. Tez myślałam o studni, tyle że u mnie woda jest na jakieś 100 metrow, chyba że jakaś podskorna by sie płycej trafiła, ale do picia juz nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A teraz, aby tradycji stało się zadość, idę na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dostałam jodłę kalifornijską i nie wiem gdzie mam to coś posadzić, podobno rosnie do 20 metrow a ja mam raczej niewielką działkę. Tak samo jest z hibiskusem, ponoć trzeba go na zimę okrywać włokniną a skończy się na tym że mi pies to okrycie rozszarpie. Tak to jest z takimi prezentami, lepiej samemu kupować roślinki ja tez mam ale sie nie przejmuj ona rosnie ze 100 lat do takiego rozmiaru, tak ze to raczej nie nasz problem No to mnie pocieszyłeś, a ile przybywa w centymetrach na rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A teraz, aby tradycji stało się zadość, idę na kolację smacznego i czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dostałam jodłę kalifornijską i nie wiem gdzie mam to coś posadzić, podobno rosnie do 20 metrow a ja mam raczej niewielką działkę. Tak samo jest z hibiskusem, ponoć trzeba go na zimę okrywać włokniną a skończy się na tym że mi pies to okrycie rozszarpie. Tak to jest z takimi prezentami, lepiej samemu kupować roślinki ja tez mam ale sie nie przejmuj ona rosnie ze 100 lat do takiego rozmiaru, tak ze to raczej nie nasz problem No to mnie pocieszyłeś, a ile przybywa w centymetrach na rok? U mnie jakieś 10 cmw ciągu 2 lat ale dlatezo ze nawożę i podlewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Smacznego Desperado Paweł zasnął. Ale tak, jak wszędzie mówią i piszą żeby nie robić - przy piersi (danej od czasu kąpania o 20 po raz trzeci ). Pierniczę zasady, najważniejsze, że zasnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia: studnia 550+hydrofor i rózne róry i kolanka itp+ roboty hydrauliczne i podkop pod domem 1450 RAZEM 2 tysia, moze to ni za tanio ale warto Trochę koztuje, ale jak wam brakuje wody to faktycznie warto. Tez myślałam o studni, tyle że u mnie woda jest na jakieś 100 metrow, chyba że jakaś podskorna by sie płycej trafiła, ale do picia juz nie bardzo moje tez nie jest do picia bo zazelaziona ale do reszty celów sie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 To ja migiem lecę z substralem na taras Trawnik mężuś nastawi jak wróci Ponoć taka skwarka jeszcze tylko tydzień. Może da się później coś z tej trawy jeszcze odratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A teraz, aby tradycji stało się zadość, idę na kolację smacznego i czekamy na relację Dziękuję, fasolka po bretońsku była, z kiełbaską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 czesc ....leczo zrobiłam .....kce kto głodny? i świeżutki chlebek z masełkiem .....i kompocik zimniutki z liściem mięty i limonką ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A teraz, aby tradycji stało się zadość, idę na kolację smacznego i czekamy na relację Dziękuję, fasolka po bretońsku była, z kiełbaską Znowu sie powtórze SADYSTA , ide po starą bulke do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 A teraz, aby tradycji stało się zadość, idę na kolację smacznego i czekamy na relację Dziękuję, fasolka po bretońsku była, z kiełbaską Znowu sie powtórze SADYSTA , ide po starą bulke do kuchni Replay: MASOCHISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts