Anna Wiśniewska 24.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 gości dostałam ...leczo zjedli ....kompocik wypili ( piwa nie chcieli tylko kompociku jeszcze przynieś -mówili ) ale jutro znowu zrobię .....warzyw pod dostatkiem i kiełbaskę swojską dostałam ......ale mnie moi klienci rozpieszczają Łapówa! ja Ci powiem łapówa wdzieczność dozgonna za fachowość i grzeczność ...a co piekarz -chleb przynosi ale nie za darmo ,bo płacę ....ale tego chleba nie kupi sie w zadnym sklepie .....sam rozwozi po domach .....miód w gębie nabiał -swojski domowy biał ser i mleko swojskie wędliny......też Zrobiłaś mi apetycik- muszę nakręcić mężusia na swojskie wędlinki. Ale chlebek i sery - marzenie nie do zrealizowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki A ja podlicznika nie mam, a za ścieki i tak nie płacę O ty...., masz nieszczelne szambo Za ścieki nie płacę bo nie mam kanalizy, a za szambo płacę Panu szambelanowi co trzy tygodnie regularnie ile placisz i za ile m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 gości dostałam ...leczo zjedli ....kompocik wypili ( piwa nie chcieli tylko kompociku jeszcze przynieś -mówili ) ale jutro znowu zrobię .....warzyw pod dostatkiem i kiełbaskę swojską dostałam ......ale mnie moi klienci rozpieszczają Jak ten kompocik mowisz robisz? z owoców sezonowych potem przelewam do dzbanków i do każdego wkładam gałązkę świeżej mięty i ćwirtkę limonki ....jak przestygnie to do lodówki owoce na kompostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki A ja podlicznika nie mam, a za ścieki i tak nie płacę O ty...., masz nieszczelne szambo Za ścieki nie płacę bo nie mam kanalizy, a za szambo płacę Panu szambelanowi co trzy tygodnie regularnie ile placisz i za ile m3 75 za 9 a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia Twój szeroki uśmiech otwiera wszystkie drzwi (stronki) Gacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia gratlulki i.......DOBRANOC wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia - tempo, tempo - coś Ci Jajcek za bardzo odskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia Twój szeroki uśmiech otwiera wszystkie drzwi (stronki) Gacie! Niestety nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia - tempo, tempo - coś Ci Jajcek za bardzo odskoczył I tam Jajcek, ja na Prezesunia poluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ja podlewam i nawet w końcu podlicznik założyliśmy, żeby nie płacić za ścieki A ja podlicznika nie mam, a za ścieki i tak nie płacę O ty...., masz nieszczelne szambo Za ścieki nie płacę bo nie mam kanalizy, a za szambo płacę Panu szambelanowi co trzy tygodnie regularnie ile placisz i za ile m3 75 za 9 a Ty? ja 65 za 5 tez niezle bo ceny w duzych firmach dochodzą do 180 za 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia Twój szeroki uśmiech otwiera wszystkie drzwi (stronki) Gacie! Niestety nie wszystkie Nie wszystkie gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia nabiera wprawy Gratki i co nieco http://www.swiatbielizny.pl/img/Bellinda/Lace_Padded_Biustonosz_BA835074_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia Twój szeroki uśmiech otwiera wszystkie drzwi (stronki) Gacie! Niestety nie wszystkie Nie wszystkie gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia nabiera wprawy Gratki i co nieco http://www.swiatbielizny.pl/img/Bellinda/Lace_Padded_Biustonosz_BA835074_m.jpg wow, skąd wiedziałeś że lubię ciemnobrązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 no dobra czas spadac do wyrka papapap wszystkim, nie wiem jak u was ale u mnie jest 25 st c, to zapowiedz jutrzejszej zgrozy upałowej, ale mam pomysł w pracy mam okno od poludnia to sobie wezne kielbaske i zrobir grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.07.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia Ale Ty masz dziś przymierzania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia nabiera wprawy Gratki i co nieco http://www.swiatbielizny.pl/img/Bellinda/Lace_Padded_Biustonosz_BA835074_m.jpg wow, skąd wiedziałeś że lubię ciemnobrązowe? bo dziewczyny lubią brąz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.07.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Verunia nabiera wprawy Gratki i co nieco http://www.swiatbielizny.pl/img/Bellinda/Lace_Padded_Biustonosz_BA835074_m.jpg wow, skąd wiedziałeś że lubię ciemnobrązowe? męska intuicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts