Majka 25.07.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witajcie. O aktorce slyszałam, kiepska śmierć Ja strasznie uważam jak piję /np. w lecie nigdy z puszki /. A jak kupujesz piwo z puszki to tez nie pijesz?? wlewam do szklanki. Chcę jeszcze troche pozyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ania a próbowałas dawac te lodowe gryzaczki? mojemu choć na chwilkę pomagały... Daję, pomagają na 20 sekund, przy czym i tak muszę przy nim siedzieć, bo jak odchodzę to wycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Koniec laby, matka Paweł się obudził (a zawsze o tej porze śpi 2-3 godziny ) Odsiecz (babcia z dziadkiem) przybędzie dopiero po obiedzie więc ... Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Moja Madzia też ząbkuje. Objawia się to tym, że jest troszkę bardziej marudna... Ale tak to nic sie nie dzieje nadzwyczajnego.. Szczęściarz z Ciebie. Paweł piszczy z wściekłości, wije się w leżaczku, nie umie na niczym skupić uwagi, żadna zabawka ani smoczek mu się nie podoba i zupełnie nie wiem, czym go zająć choć na chwilę To rzeczywiście przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.07.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 O Krzyś ciachem częstuje to zdrowia, szczęścia najlepszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 O Krzyś ciachem częstuje to zdrowia, szczęścia najlepszości Co prawda nie ciachem, tylko (jak typowy facet) czyms mpocniejszym, niemniej.. Dziekuje za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Jako prze-dumna mama pokażę Wam pierwszą w życiu marchewkę http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000016.sized.jpg Zdjęcie sprzed 20 minut Teraz śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Moja Madzia też ząbkuje. Objawia się to tym, że jest troszkę bardziej marudna... Ale tak to nic sie nie dzieje nadzwyczajnego.. Szczęściarz z Ciebie. Paweł piszczy z wściekłości, wije się w leżaczku, nie umie na niczym skupić uwagi, żadna zabawka ani smoczek mu się nie podoba i zupełnie nie wiem, czym go zająć choć na chwilę To rzeczywiście przechlapane... - chlapanie wodą - robienie błotka w łózeczku powieś sznurek/ ewentualnie gumkę/ do ktorego bedziesz wieszać normalne rzeczy typu - garnuszek, sitko, skarpety męza, lusterko itp. coś, czego nie uszkodzi i nie zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Jako prze-dumna mama pokażę Wam pierwszą w życiu marchewkę http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000016.sized.jpg Zdjęcie sprzed 20 minut Teraz śpi Bomba!! A jakie łądne oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Bomba!! A jakie łądne oczy... Dzięki! Kolor po tatusiu, kształt po mamusi. Taki... mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Moja Madzia też ząbkuje. Objawia się to tym, że jest troszkę bardziej marudna... Ale tak to nic sie nie dzieje nadzwyczajnego.. Szczęściarz z Ciebie. Paweł piszczy z wściekłości, wije się w leżaczku, nie umie na niczym skupić uwagi, żadna zabawka ani smoczek mu się nie podoba i zupełnie nie wiem, czym go zająć choć na chwilę To rzeczywiście przechlapane... - chlapanie wodą - robienie błotka w łózeczku powieś sznurek/ ewentualnie gumkę/ do ktorego bedziesz wieszać normalne rzeczy typu - garnuszek, sitko, skarpety męza, lusterko itp. coś, czego nie uszkodzi i nie zje. Majeczko Dzięki za rady Podobają mi się skarpetki męża Spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Jak pech, to pech. Jak Paweł śpi, to wszyscy sobie poszli. Przyjdą - to się obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Aniu ależ masz słodziaka w domu...super chłopak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Sylvia Słodki to on rzeczywiście jest Mama w nim zakochana, nie mówiąc już o tacie Bo Paweł ostatnio już jest bardzo kontaktowy. No i uśmiecha się rozbrajająco A dziś mu włąśnie 5 miesiączków stuknęło Tylko po co mu te zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 no zeby generalnei ludziom sie przydaja tyklko czemu tak boli jak wyłażą..? rozuemiem cię doskonale bo mój Krzycho strasznie przy ww cierpiał... przy 4 po prostu lecielismy na nurofenie i przeciwbólowych bo inaczej sie nie dało... a cierpiał bardzo.. ale za to jak juz wyszły to ulga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Codziennie o 20 ten słodziak wygąda tak: http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000008.sized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Codziennie o 20 ten słodziak wygąda tak: http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000008.sized.jpg ale grubasek Ania, niexle karmisz, super wygląda. No i bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ale grubasek Ania, niexle karmisz, super wygląda. No i bardzo zadowolony Majka Głośno i publicznie pragnę rzec, że do soboty, kiedy to Paweł dostał pierwszą papkę jabłkową, jadł wyłącznie mleczko z piersi. A wszystkie położne mówią, że mlekiem matki nie da się utuczyć ani przekarmić. Skoro tak, to nie mam żadnych wyrzutów sumienia, że grubiutki, bo widocznie taka jego uroda. Przynajmniej mi przy jedzeniu nie grymasi i nic nie wskazuje na to, że kiedyś będzie Jabłuszko smakuje, marcheweczka też, a mleczko zawsze Święcie wierzę w to, że jak zacznie biegać to wyszczupleje Poza tym, jak ktoś się rodzi 4,750 kg to z tego startu mu gabaryty zostają na jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Aniu junior to słodziak i przystojniacha prawdziwy nic tylko go wycmokać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.07.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To pykam powoli w ten skwar, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts