Majka 25.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 ale grubasek Ania, niexle karmisz, super wygląda. No i bardzo zadowolony Majka Głośno i publicznie pragnę rzec, że do soboty, kiedy to Paweł dostał pierwszą papkę jabłkową, jadł wyłącznie mleczko z piersi. A wszystkie położne mówią, że mlekiem matki nie da się utuczyć ani przekarmić. Skoro tak, to nie mam żadnych wyrzutów sumienia, że grubiutki, bo widocznie taka jego uroda. Przynajmniej mi przy jedzeniu nie grymasi i nic nie wskazuje na to, że kiedyś będzie Jabłuszko smakuje, marcheweczka też, a mleczko zawsze Święcie wierzę w to, że jak zacznie biegać to wyszczupleje Poza tym, jak ktoś się rodzi 4,750 kg to z tego startu mu gabaryty zostają na jakiś czas 4,750 to pobiłas moje dzieciory. Ania ważyła 4200, a Michał 4150 Oczywiście, że dzieci przybywaja na piersi. Szczególnie jak sa upały i daje im sie co chwile popić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 25.07.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Codziennie o 20 ten słodziak wygąda tak: http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000008.sized.jpg Widzę, że kawał chłopa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Wszystkiego najlepszego Krzysiu (KZE)http://images1.fotosik.pl/117/eb12eca28ec2fe51med.jpgprosto z ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.07.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Jest tu kto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.07.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Hej! Hej! Śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Heloł wieczorne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ania jak Pawełek? wymiekam nawet siły przed kompem nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kobitki, słyszałyście, ze w pewnej miejscowosci 100 kobiet odtańczyło taniec deszczu...faktycznie deszcz spadł...padał...padał...padał...ale ze skutkiem takim, że skończyło się to powodzią Może dlatego, ze nago, z pomalowanymi na czarno twarzami Chce Wam się potyniać, moze coś z nieba spadnie??? Chociaż niedużo... (no i nie z takim felernym skutkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ania jak Pawełek? wymiekam nawet siły przed kompem nie mam... Śpi W ogóle, odkąd zasnął o 12.30 to potem prawie do rany przyłóż Smaruję mu dziąsełka żelem, który polecałaś. Chyba pomaga Mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej, byle ta druga jedynka szybko wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Dobry wieczór Dobry wieczór Desperado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.07.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Coś leniwy ten wieczór na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ania jak Pawełek? wymiekam nawet siły przed kompem nie mam... Śpi W ogóle, odkąd zasnął o 12.30 to potem prawie do rany przyłóż Smaruję mu dziąsełka żelem, który polecałaś. Chyba pomaga Mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej, byle ta druga jedynka szybko wyszła Te dzieciaki zanim podrosną to zawsze troski a potem tez nie brakuje DZiś Julka wystraszyła sie strasznie, sąsiedzi mają psa , jakas chyba groxna rasa, nie raz widiząłam jakucieka i wtedy zanmęt na ulicy wsród dizciaków. DZiś Jula z inną dziewczynką po ulicy chodziły i on uciekł, wystraszyły się bardzo i masa płaczu była choć nic nie zrobił ale teraz to zaczynam sie bać o jej bezpieczęństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Hej Cześć andrzejko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.07.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Hej Cześć andrzejko! Hej Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Coś leniwy ten wieczór na RW ostatnio tek bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ania jak Pawełek? wymiekam nawet siły przed kompem nie mam... Śpi W ogóle, odkąd zasnął o 12.30 to potem prawie do rany przyłóż Smaruję mu dziąsełka żelem, który polecałaś. Chyba pomaga Mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej, byle ta druga jedynka szybko wyszła Te dzieciaki zanim podrosną to zawsze troski a potem tez nie brakuje DZiś Julka wystraszyła sie strasznie, sąsiedzi mają psa , jakas chyba groxna rasa, nie raz widiząłam jakucieka i wtedy zanmęt na ulicy wsród dizciaków. DZiś Jula z inną dziewczynką po ulicy chodziły i on uciekł, wystraszyły się bardzo i masa płaczu była choć nic nie zrobił ale teraz to zaczynam sie bać o jej bezpieczęństwo Porozmawiajcie moze z sąsiadami, niech go tak luzem nie puszczają. Pies to pies, trzeba wyznawać zasadę ograniczonego zaufania. Może to żaden problem, dla tych sąsiadów, żeby go nie wypuszczać na spacery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Coś leniwy ten wieczór na RW ostatnio tek bywa Wczoraj było gorrąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Czajniki baczność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts