fizyk 25.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 jutro przeprowadzka!!!!!!!!!!!! i pierwsza noc w domku woow !!!!! tez sie ciesze!!!!!!!!!!!!! Kasztanka - a słyszałaś, ze Nowy domek - Nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.07.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 EWKA pokaz sie~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no co Wy ???? wszyscy na ,mnie ??? przecież se sama zdjęcia nie zrobie Ew-ka - samowyzwalacza użyj samo ....coś tam użyję zaraz w innym miejscu pa patki ....do juterka idę rozrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Otworzyła Ania i dostała "Majteczki w kropeczki" od Ew-ki. Były powitania schodzącego się towarzystwa. Olce komputerek się zbiesil, a Mamoń liczy odwiedziny na swojej stronce tatromaniackiej. Ew-ka ma nową kieckę też w kropeczki, czekamy na pokaz Wspominaliśmy też o różnych odmianach Kosmosu - do dostania za zaliczeniem z Rzeczpospolitą. Zakończyła Ew-ka. jasne ....... informacja o przepowadzce Kasztanki jest w ogole niewazna i nieinteresujaca, zbyteczna dziekuje ..... Kasztanko aus Lagewiese - nic się nie martw, że niektórzy Cię tutaj nie dostrzegają. Ja Cię zauważam i bardzo mnie ta wiadomość interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.07.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Aniu .............. nie przesadziłaś z ilością kaczek ??? Andre zasłużył na wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 jutro przeprowadzka!!!!!!!!!!!! i pierwsza noc w domku woow !!!!! tez sie ciesze!!!!!!!!!!!!! Kasztanka - a słyszałaś, ze Nowy domek - Nowy potomek czescFIZYK! jasne ze tak licze na to!!!!!!!!! w koncu Piotrus to juz duzy chlopiec! niedlugo 16 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dzięka Bogu ,że nie mówiłam o nowej bieliźnie .......ale by mnie męczyli Dobranoc ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.07.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Otworzyła Ania i dostała "Majteczki w kropeczki" od Ew-ki. Były powitania schodzącego się towarzystwa. Olce komputerek się zbiesil, a Mamoń liczy odwiedziny na swojej stronce tatromaniackiej. Ew-ka ma nową kieckę też w kropeczki, czekamy na pokaz Wspominaliśmy też o różnych odmianach Kosmosu - do dostania za zaliczeniem z Rzeczpospolitą. Zakończyła Ew-ka. jasne ....... informacja o przepowadzce Kasztanki jest w ogole niewazna i nieinteresujaca, zbyteczna dziekuje ..... Kasztanko aus Lagewiese - nic się nie martw, że niektórzy Cię tutaj nie dostrzegają. Ja Cię zauważam i bardzo mnie ta wiadomość interesuje dziekuje Ci inzynierku my inz musimy sie trzymac razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dobranoc ide spac PS na jakis czas (tydzien) nie bede miala netu buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.07.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 acha ......jutro ANNY ....... Ania......pamietam ....... Verunia też no to spadam ...cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 no dobra .....oto sukienka bez wkładu http://img488.imageshack.us/img488/6449/sukienka1qz7.jpg piękna kiecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.07.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 przeprosiny nie zostały przyjęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kasztanka - ja tez się do inżynierów dołączam. A co do powiedzenia - to u nas się sprawdziło. A Piotrusia - pamiętam. KAwał chłopa już z niego. Jaki ma login na forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dzięka Bogu ,że nie mówiłam o nowej bieliźnie .......ale by mnie męczyli Dobranoc ........ pokaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.07.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 dobranoc ide spac PS na jakis czas (tydzien) nie bede miala netu buzka Kasztanka miłej przeprowadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.07.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Wszyscy zamilkli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2006 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam środowo 22stC w biurze http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s065.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2006 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 jutro przeprowadzka!!!!!!!!!!!! i pierwsza noc w domku WOW ale superowo to szykuje nam się parapetowa na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.07.2006 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 no dobra .....oto sukienka bez wkładu Nono Ewka Ale zdjęcie z wkładem było by 100 razy lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.07.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 no dobra .....oto sukienka bez wkładu Nono Ewka Ale zdjęcie z wkładem było by 100 razy lepsze! Chyba sam wkład byłby najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.07.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam. Wszystkiego najlepszego Krzysiu (KZE) http://images1.fotosik.pl/117/eb12eca28ec2fe51med.jpg prosto z ogrodu Dzieki, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts