monka 26.07.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 monka!!!! te kubeczki sa cacy no cacy ale ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 monka!!!! te kubeczki sa cacy no cacy ale ta cena jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dla Rekordowych Ańhttp://www.kwiaciarniaonline.pl/photo/m_bukiet%2028(24)24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.07.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ale duchota!!!!!!!!!!!!!!! spac nie moglam cala noc ... bieda I co Ci sie przysniło na nowym miejscu? dzisiaj bedzie pierwsza noc!!! o jesso!!! jak ja ci zazdroszcze też zazdroszczę i czekam info na temat snów. ja już mam pierwszą noc za sobą I jakie były? wreszcie sie wyspałam wiec nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) to musisz wprowadzić nową tradycję i świętować imieniny Małgorzaty jak się nie przyjmie to nie martw się, na RW napewno hucznie poimprezkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 monka!!!! te kubeczki sa cacy no cacy ale ta cena jaka? 39.90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ale duchota!!!!!!!!!!!!!!! spac nie moglam cala noc ... bieda I co Ci sie przysniło na nowym miejscu? dzisiaj bedzie pierwsza noc!!! o jesso!!! jak ja ci zazdroszcze też zazdroszczę i czekam info na temat snów. ja już mam pierwszą noc za sobą I jakie były? wreszcie sie wyspałam wiec nie pamiętam Funia skup sie,moze sobie przypomnisz (to wazne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 monka!!!! te kubeczki sa cacy no cacy ale ta cena jaka? 39.90 tez cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ale duchota!!!!!!!!!!!!!!! spac nie moglam cala noc ... bieda I co Ci sie przysniło na nowym miejscu? dzisiaj bedzie pierwsza noc!!! o jesso!!! jak ja ci zazdroszcze też zazdroszczę i czekam info na temat snów. ja już mam pierwszą noc za sobą I jakie były? wreszcie sie wyspałam wiec nie pamiętam ja nigdy nie pamiętam Funia jak tam wykończeniówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) o jacie, ale jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) to musisz wprowadzić nową tradycję i świętować imieniny Małgorzaty jak się nie przyjmie to nie martw się, na RW napewno hucznie poimprezkujemy moze wprowadzicie swieto Zaby - Goski (byloby nas dwie do przyjmowania zyczen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) o jacie, ale jaja bez kitu Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) to musisz wprowadzić nową tradycję i świętować imieniny Małgorzaty jak się nie przyjmie to nie martw się, na RW napewno hucznie poimprezkujemy moze wprowadzicie swieto Zaby - Goski (byloby nas dwie do przyjmowania zyczen ) musicie tylko z żabą ustalić w jaki dzień ma przypadać to święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) o jacie, ale jaja bez kitu Olka froschku nie smuć się...ja imienin też jakoś specjalnie nie obchodzę a i o urodzinach czasem byłoby lepiej zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Małgorzaty 10-cze,22-lut,18-sty,16-paź,13-lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 czesc monka tak sobie mysle,ze niektorzy maja fajnie (bo obchodza imieniny),ja zawsze mam tylko urodziny nawet nie wiem ,kiedy sa moje imieniny cześć czemu? czyżbyś miała nietypowe imię? imie typowe,ale nie wiem kiedy Goski swietuja (na Slasku tylko Barbary,Mikolaja i Sylwestra obchodza) to musisz wprowadzić nową tradycję i świętować imieniny Małgorzaty jak się nie przyjmie to nie martw się, na RW napewno hucznie poimprezkujemy moze wprowadzicie swieto Zaby - Goski (byloby nas dwie do przyjmowania zyczen ) musicie tylko z żabą ustalić w jaki dzień ma przypadać to święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.07.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Małgorzaty 10-cze,22-lut,18-sty,16-paź,13-lip teraz trzeba wybrać pierwszą datę po urodzinach...podobno i już wiadomo kiedy świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 dzieki za wasza zyczliwosc jak bedzie Malgorzaty albo Kermita dajcie mi cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts