Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jacek koleżnka z Łeby pisała, że są wolne miejsca ale w jakim standardze to nie mam pojecia :roll:

No w Łebie jest fajnie bylem kiedys ale wolalbym gdzies bilizej tylko do tego cholera dochodza te sinice co trabia o tym w TV i w koncu nie wiem czy jest jeszcze gdzies kawalek czystej plazy bo tych moich orłów to sie z wody nie daje wygonic

Tak sie zastanawiam czy mozna jechac w ciemno na tydzien nad morze i czy przy tych upalach jest szansa znalezienia kwatery ??? sam to bym jechal ale z dziecmi, wszyscy strasza ze wszystko pozajmowane ???

Myślę, że kwater brak, teraz cena bardzo wysoka, ale pogoda w tym roku raczej gwarantowana.. Tak więc w ciemno może być kłopot, ale pomysł wyjazdu nad morze jest OK. 8)

a ja słyszłam i czytalam ze cały sierpień ma byc bardzo upalny :o :-?

sierpień ???

ja słyszałam ,że nawet październik ma być wyjątkowo upalny :D

Ja też tak słyszałam :roll:

Czyzby w tym roku sezon budowlany miał być wyjątkowo długi?? :o

Tak sie zastanawiam czy mozna jechac w ciemno na tydzien nad morze i czy przy tych upalach jest szansa znalezienia kwatery ??? sam to bym jechal ale z dziecmi, wszyscy strasza ze wszystko pozajmowane ???

Myślę, że kwater brak, teraz cena bardzo wysoka, ale pogoda w tym roku raczej gwarantowana.. Tak więc w ciemno może być kłopot, ale pomysł wyjazdu nad morze jest OK. 8)

Pomysl OK pod warunkiem ze na czysta plaze trafimy ;-) a zeby w ciemno jechac to ten moj smerf jest troszke zamalutki zeby z nim tak ryzykowac :wink:

My 3 lata z rzędu jeździliśmy do Karwii z dzieciakami na przełomie sier/wrz. Jest taniej, mniej tłoczno. I za każdym razem się kąpałem. POdobnie jak żona i dzieciaki. Dwa lata temu płaciłem 20 zł doba (albo 16 zł) za osobę dorosłą. Dzieciaki gratis. Pokój z łazienką, TV, czajnik elektr., sprzet plażowy, dostęp do kuchni itp.