sylvia1 27.07.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jacek koleżnka z Łeby pisała, że są wolne miejsca ale w jakim standardze to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jacek koleżnka z Łeby pisała, że są wolne miejsca ale w jakim standardze to nie mam pojecia No w Łebie jest fajnie bylem kiedys ale wolalbym gdzies bilizej tylko do tego cholera dochodza te sinice co trabia o tym w TV i w koncu nie wiem czy jest jeszcze gdzies kawalek czystej plazy bo tych moich orłów to sie z wody nie daje wygonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.07.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jacke nie wiem sama jade za tydz do Stegny i tez sie boje tej sinicy bo co moje robaczki beda robic z dala od wody? zmykam do pracy bede potem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.07.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 a ja słyszłam i czytalam ze cały sierpień ma byc bardzo upalny sierpień ??? ja słyszałam ,że nawet październik ma być wyjątkowo upalny Ja też tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Tak sie zastanawiam czy mozna jechac w ciemno na tydzien nad morze i czy przy tych upalach jest szansa znalezienia kwatery ??? sam to bym jechal ale z dziecmi, wszyscy strasza ze wszystko pozajmowane ??? Myślę, że kwater brak, teraz cena bardzo wysoka, ale pogoda w tym roku raczej gwarantowana.. Tak więc w ciemno może być kłopot, ale pomysł wyjazdu nad morze jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 a ja słyszłam i czytalam ze cały sierpień ma byc bardzo upalny sierpień ??? ja słyszałam ,że nawet październik ma być wyjątkowo upalny Ja też tak słyszałam Czyzby w tym roku sezon budowlany miał być wyjątkowo długi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A ja slyszalem, że sierpień ma być zimny czyli 25-26 st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.07.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Majka a moze ty masz jakies ciekawe oferty nad morzem albo jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A ja slyszalem, że sierpień ma być zimny czyli 25-26 st C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.07.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Tak sie zastanawiam czy mozna jechac w ciemno na tydzien nad morze i czy przy tych upalach jest szansa znalezienia kwatery ??? sam to bym jechal ale z dziecmi, wszyscy strasza ze wszystko pozajmowane ??? Myślę, że kwater brak, teraz cena bardzo wysoka, ale pogoda w tym roku raczej gwarantowana.. Tak więc w ciemno może być kłopot, ale pomysł wyjazdu nad morze jest OK. Pomysl OK pod warunkiem ze na czysta plaze trafimy a zeby w ciemno jechac to ten moj smerf jest troszke zamalutki zeby z nim tak ryzykowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja mam fajną ofertę nad morze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jajcek a ile ma smefiątko? Nasze (z czerwca) już na przełomie sierpnia/września było w Karwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jajcek - moja oferta to - ty zasponsorujesz wyjazd fizyka z fizulą i fiziątkami nad morze a my w zamian wyślemy CI ładną karteczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja mam fajną ofertę nad morze!!! To podaj szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja uwazam, że oferta jest super. I nie będziesz się męczyła na zatłoczonej plaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jajcek - moja oferta to - ty zasponsorujesz wyjazd fizyka z fizulą i fiziątkami nad morze a my w zamian wyślemy CI ładną karteczke Hahahahahaha fizyk hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Szczegóły - więc ja, Iza (fizula) i dwójka dzieciaków. Zakwaterowanie + posiłki płaci Jajcek. Za transport zapłacimy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.07.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Jajcek a ile ma smefiątko? Nasze (z czerwca) już na przełomie sierpnia/września było w Karwii moj ma prawie dwa lata i nad morzem tez juz byl, ale ja nie chce w ciemno jechac zeby nie siedziala caly dzien albo i dwa w samochodzie w szczegolnie w te upaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Szczegóły - więc ja, Iza (fizula) i dwójka dzieciaków. Zakwaterowanie + posiłki płaci Jajcek. Za transport zapłacimy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.07.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 My 3 lata z rzędu jeździliśmy do Karwii z dzieciakami na przełomie sier/wrz. Jest taniej, mniej tłoczno. I za każdym razem się kąpałem. POdobnie jak żona i dzieciaki. Dwa lata temu płaciłem 20 zł doba (albo 16 zł) za osobę dorosłą. Dzieciaki gratis. Pokój z łazienką, TV, czajnik elektr., sprzet plażowy, dostęp do kuchni itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts