Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 musze mykac do pracy ,zycze wobec tego wszystkim milego dzionka aaaaaaaa......donosze,ze u mnie booosko lalo noca i jest teraz cudownie 23st Nie dołuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Cześć Krzyś Wstawiałam naszych wczorajszych gości do albumu http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/3107_104.ts1154023158000.jpg http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/3108_104.ts1154023414000.jpg Super goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 musze mykac do pracy ,zycze wobec tego wszystkim milego dzionka aaaaaaaa......donosze,ze u mnie booosko lalo noca i jest teraz cudownie 23st chyba z prysznica albo sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 musze mykac do pracy ,zycze wobec tego wszystkim milego dzionka aaaaaaaa......donosze,ze u mnie booosko lalo noca i jest teraz cudownie 23st chyba z prysznica albo sen Niektórzy podobno nawet na wodę z prysznica nie mogą liczyć A w ogóle to dzieńdoberek koleżeństwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 musze mykac do pracy ,zycze wobec tego wszystkim milego dzionka aaaaaaaa......donosze,ze u mnie booosko lalo noca i jest teraz cudownie 23st chyba z prysznica albo sen U mnie nawet z prysznica nocą ledwo zipie, bo wszystcy podlewają tarwniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam porannie ..... i zmykam do pracy melduję ,że moja wieczorna nieobecność na RW spowodowana jest nieustannym biesiadom i degustacjom alkoholowym ale tych z wysokiej półki ( mamy gościa z Francji ,który przywiózł przeróżne wina i serwuje je do kolacji )....... dzisiaj biesiadowaliśmy do 2.15....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dzień dobry Panu Prezesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 musze mykac do pracy ,zycze wobec tego wszystkim milego dzionka aaaaaaaa......donosze,ze u mnie booosko lalo noca i jest teraz cudownie 23st chyba z prysznica albo sen Niektórzy podobno nawet na wodę z prysznica nie mogą liczyć A w ogóle to dzieńdoberek koleżeństwu. Prezes zajrzał do firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam porannie ..... i zmykam do pracy melduję ,że moja wieczorna nieobecność na RW spowodowana jest nieustannym biesiadom i degustacjom alkoholowym ale tych z wysokiej półki ( mamy gościa z Francji ,który przywiózł przeróżne wina i serwuje je do kolacji )....... dzisiaj biesiadowaliśmy do 2.15....... Cześć Ew-ka! A brązową w grochy już miałaś na sobie? Wina z górnej półki to tylko w takich kieckach należy pić (albo i bez... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.07.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam porannie ..... i zmykam do pracy melduję ,że moja wieczorna nieobecność na RW spowodowana jest nieustannym biesiadom i degustacjom alkoholowym ale tych z wysokiej półki ( mamy gościa z Francji ,który przywiózł przeróżne wina i serwuje je do kolacji )....... dzisiaj biesiadowaliśmy do 2.15....... oczywiście idziesz pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia A kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia A kogo? No nie wiem... kto się nawinie, albo może ochotnik jakiś się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 witam porannie ..... i zmykam do pracy melduję ,że moja wieczorna nieobecność na RW spowodowana jest nieustannym biesiadom i degustacjom alkoholowym ale tych z wysokiej półki ( mamy gościa z Francji ,który przywiózł przeróżne wina i serwuje je do kolacji )....... dzisiaj biesiadowaliśmy do 2.15....... Cześć Ew-ka! A brązową w grochy już miałaś na sobie? Wina z górnej półki to tylko w takich kieckach należy pić (albo i bez... ) no, gość z Francji , ale Heniek chyba też był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia A kogo? No nie wiem... kto się nawinie, albo może ochotnik jakiś się znajdzie? to ja mogę robić za odgromnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia A kogo? No nie wiem... kto się nawinie, albo może ochotnik jakiś się znajdzie? Aaa, to jeszzce szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 A brązową w grochy już miałaś na sobie? Wina z górnej półki to tylko w takich kieckach należy pić (albo i bez... ) bez ...było po ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 28.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 A brązową w grochy już miałaś na sobie? Wina z górnej półki to tylko w takich kieckach należy pić (albo i bez... ) bez ...było po ...... To w było przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 oczywiście idziesz pieszo oczywiśćie ......spacerkiem mam 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 A brązową w grochy już miałaś na sobie? Wina z górnej półki to tylko w takich kieckach należy pić (albo i bez... ) bez ...było po ...... To w było przed? nie ...premiera jutro !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts