premiumpremium 28.07.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 no zaczął się , ja nie uciekłam z domu Witam w gorący dzień Gorące, senne, leniwe, piątkowe popołudnie.... http://www.gify-animowane.pl/gify/Przyroda/Morze/10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.07.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 masz rację aż śpać mi się zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.07.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 i pomyśleć że od wczoraj bym leżała nad jeziorem ale przez te cholerne sinice nie pojechaliśmy musiałam odwołać wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.07.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 No... Weekend się zaczął, Forumowicze pouciekali z domów ja jeszcze chwilę w pracy. fajna rezerwacje robiłam. Fuentewentura, hotel, wynajem desek specjalne ubezpieczenia no i wylot z DTM Lubię jak jest cos trudniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.07.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 oki idę koło do rowera założyć i jechać na browarka może wieczorkiem zajrzę to żegnam kochane towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Zobaczcie jakie świetne spodnie sobie kupiłam. Jak będę miała chwilkę to może cyknę sobie fotkę. http://www.happymum.pl/sklep2/zdj/t066_1_t066.jpg Świetne, nie wyglądają na ciążowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.07.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Zobaczcie jakie świetne spodnie sobie kupiłam. Jak będę miała chwilkę to może cyknę sobie fotkę. http://www.happymum.pl/sklep2/zdj/t066_1_t066.jpg extra... a ja na siebie nic kupic nie moge dziś galerie mokotów złaziłam nogi mnie rozbolałay a poza jedna bluzeczka w cubusu nic nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia A kogo? No nie wiem... kto się nawinie, albo może ochotnik jakiś się znajdzie? Uprzejmię donoszę że: 1. Mamoń zgermanizował RW i oddał koszulke lidera bez walki 2. Jajcek pisze jednozdaniowe streszczenia i ciągle w krzaczkach przesiaduję 3. Andre to tylko za dziewczynami się rozglada i ciągle cos je 4. Generalnie dziewczyny sa w porządku, no moze żaba wykazuje ostatnio zbyt dużą absencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem No to nam urośniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.07.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Czasem trzeba zajrzeć. Pensję wziąć w kasie, op... kogoś dla dobrego samopoczucia A kogo? No nie wiem... kto się nawinie, albo może ochotnik jakiś się znajdzie? Uprzejmię donoszę że: 1. Mamoń zgermanizował RW i oddał koszulke lidera bez walki 2. Jajcek pisze jednozdaniowe streszczenia i ciągle w krzaczkach przesiaduję 3. Andre to tylko za dziewczynami się rozglada i ciągle cos je 4. Generalnie dziewczyny sa w porządku, no moze żaba wykazuje ostatnio zbyt dużą absencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 zaraz wychodzimy w miasto zaczynają się 3-dniowe dni Olesna .......dzisiaj Szymon Wydra i jakieś tam zespoły idziemy połazikować i spotkać się ze znajomymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.07.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem No to nam urośniesz no nie wiem, podobno po piwie dobrze się siusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.07.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 zaraz wychodzimy w miasto zaczynają się 3-dniowe dni Olesna .......dzisiaj Szymon Wydra i jakieś tam zespoły idziemy połazikować i spotkać się ze znajomymi miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem No to nam urośniesz chyba z przodu ...poniżej cycków od piwa rośnie mięsień piwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem No to nam urośniesz no nie wiem, podobno po piwie dobrze się siusia i tu masz andre 100% rację a kto ma rację ....stawia piwo i kolację ( tak sie u nos godo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.07.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem No to nam urośniesz chyba z przodu ...poniżej cycków od piwa rośnie mięsień piwny brrrr..... to Ty lepiej co innego pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 hejka wieczorna podlałam ogród ....teraz podlewam siebie ....piwkiem No to nam urośniesz chyba z przodu ...poniżej cycków od piwa rośnie mięsień piwny brrrr..... to Ty lepiej co innego pij za późno .....uzależniona jestem od trunków ten tydzien należał do wina ,ale po winie strasznie głośno się smieję jak jakaś idiotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.07.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 właściwie nie jak idiotka ,ale DODA( co za różnica ) ....nauczyłam sie ją parodiować i teraz wczyscy na imprezach żądają ode mnie Dody ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts