Ew-ka 29.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Wlasnie wrobelek w locie nadzial sie na drzwi tarasowe i pad polprzytomny, syn go reanimuje robi mu oddychanie usta-usta? upsss...usta -dziób ....raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Musze sie wziasc za porzadki w garazu a nie chce mi sie nawet reka ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.07.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Musze sie wziasc za porzadki w garazu a nie chce mi sie nawet reka ruszyc nogą ....nogą po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Musze sie wziasc za porzadki w garazu a nie chce mi sie nawet reka ruszyc Znam ten ból moze trzeba było nie robic garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Musze sie wziasc za porzadki w garazu a nie chce mi sie nawet reka ruszyc nogą ....nogą po kątach tez metoda, ale chyba nie tym razem bo tu trzeba generalne zeby wreszcie na tych 50m2 dwa samochody sie zmiescily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Niestety wrobelek nie przezyl, syn zaplakany i musze isc wyprawic pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Niestety wrobelek nie przezyl, syn zaplakany i musze isc wyprawic pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Niestety wrobelek nie przezyl, syn zaplakany i musze isc wyprawic pogrzeb to bardzo dobra nauka dla dziecka. Jest przykro, ale dziecko sie oswaja, że zwierzęta moga odejśc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Niestety wrobelek nie przezyl, syn zaplakany i musze isc wyprawic pogrzeb to bardzo dobra nauka dla dziecka. Jest przykro, ale dziecko sie oswaja, że zwierzęta moga odejśc. niby tak ale napoczatku roku przyzl juz to ze swoim chomikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Niestety wrobelek nie przezyl, syn zaplakany i musze isc wyprawic pogrzeb to bardzo dobra nauka dla dziecka. Jest przykro, ale dziecko sie oswaja, że zwierzęta moga odejśc. niby tak ale napoczatku roku przyzl juz to ze swoim chomikiem nasze dzieci pochowaly już ; pare ptaków, szczeniaka, 2 kotki. Przy pierwszym ryczały pół nocy. Teraz podchodza do tego spokojniej. Wazne jak rodzice sie zachowują. Potrzebna jest spokojna rozmowa, pomaga wytlumaczenie, że zwierzak był chory i że odszedł na "zwierzece pastwiska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 mnie dzisiaj przydałby sie energoterapeuta z ogromna dawką energii Witam w sobotę. Cisnienie spada albo sie wacha i stąd takie samopoczcie, tez padam. Nad Warszawą jakies chmury chodzą noze w koncu popada. Niech te chmury trochę poczekają bo zaraz jadę nad jeziorko popływać. Niedawne odkryłam super jeziorko w lesie 15 km od Puław z czyścutką wodą jak kryształ, nie ma ludzi , po prostu ideał. Jest tylko jedno ale. Jest tam zakaz wejścia osobom nieupoważnionym do lasu i zakaz kapieli. Ale kto by sie tym przejmował : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Cześć wszystkim! Jestem między papryką faszerowaną a bananowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 mnie dzisiaj przydałby sie energoterapeuta z ogromna dawką energii Witam w sobotę. Cisnienie spada albo sie wacha i stąd takie samopoczcie, tez padam. Nad Warszawą jakies chmury chodzą noze w koncu popada. Niech te chmury trochę poczekają bo zaraz jadę nad jeziorko popływać. Niedawne odkryłam super jeziorko w lesie 15 km od Puław z czyścutką wodą jak kryształ, nie ma ludzi , po prostu ideał. Jest tylko jedno ale. Jest tam zakaz wejścia osobom nieupoważnionym do lasu i zakaz kapieli. Ale kto by sie tym przejmował : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A u nas od rana mocno pada!!! Tralalalalala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Sama jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Jeszcze tylko umyjemy stoły, krzesłą i ławy w ogrodzie, upiekę bananowca, zrobię obiad, zrobię masę sałatki ziemniaczanej, posprzątamy łazienkę, przesadzimy kwiatki, poobcinamy róże i zrobimy pranie i będziemy z mężusiem mieli wolne W dodatku tak cudnie się ochłodziło, że Paweł za Chiny nie chce spać W końcu mu dobrze i się nie roztapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Skoro mam tyle do robowty, co czemu siedzę przed kompem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Bo koniec strony bliski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A nie wyskoczy mi tu czasem jakiś czajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Jak wyskoczy to co zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts