Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Cześć Kocurze! Coś mi net słabo chodzi, o co chodzi? Czesc putalwm sie And'ego co idzie ogladac, ale mnie olał, w ten upal to moze i dobrze ? Co zrobiłeś? Mam radiówkę (TP SA) i normalnego kompa To chyna kwestia weekendu. Często tak jest od piątku do niedzieli. W tygodniu się uspakaja [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.07.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Cześć Kocurze! Coś mi net słabo chodzi, o co chodzi? Czesc putalwm sie And'ego co idzie ogladac, ale mnie olał, w ten upal to moze i dobrze ? Co zrobiłeś? Mam radiówkę (TP SA) i normalnego kompa To chyna kwestia weekendu. Często tak jest od piątku do niedzieli. W tygodniu się uspakaja [/u] Sorry pytalem oczywiscie, Jaką predkość ma ta radiówka mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Jeśli pytasz o to, co ja sprawdzam to 100 Mb/s Upał u Ciebie? U nas w końcu padało przez pół dnia i teraz jest bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 29.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Jeśli pytasz o to, co ja sprawdzam to 100 Mb/s Upał u Ciebie? U nas w końcu padało przez pół dnia i teraz jest bardzo przyjemnie To calkiem szybki, zazdroszcze ci deszczu u nas ani kropelki niestety. Sorry Aniu jestem w pracy i musze leciec troche popracowac tak ze sorry i do zobaczenia na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Wcale mi Ciebie nie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Jeśli pytasz o to, co ja sprawdzam to 100 Mb/s Upał u Ciebie? U nas w końcu padało przez pół dnia i teraz jest bardzo przyjemnie To calkiem szybki, zazdroszcze ci deszczu u nas ani kropelki niestety. Sorry Aniu jestem w pracy i musze leciec troche popracowac tak ze sorry i do zobaczenia na forum Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Wcale mi Ciebie nie żal wredziucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Wcale mi Ciebie nie żal wredziucha A heyunia to nie była wredziucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Wcale mi Ciebie nie żal wredziucha A heyunia to nie była wredziucha? moze i byla ale nie byla z za krzaczka tylko akurat w dobrym momencie przyszedlem i calkiem fartownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Wcale mi Ciebie nie żal wredziucha A heyunia to nie była wredziucha? moze i byla ale nie byla z za krzaczka tylko akurat w dobrym momencie przyszedlem i calkiem fartownie Jasne, jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A umnie nie dosc ze parnota to jeszcze jakies cisnienie chyba niskie bo czlowiek jakis taki wypluty Wcale mi Ciebie nie żal wredziucha A heyunia to nie była wredziucha? moze i byla ale nie byla z za krzaczka tylko akurat w dobrym momencie przyszedlem i calkiem fartownie Jasne, jasne... wiedzialem ze nie uwierzysz ale i takie rzeczy nawet mi sie zdarzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Idę pod prysznic. Potem może jeszcze zajrzę, jak mnie mąż wpuści No to cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam z mojego pieknego domku dzis 4noc jest superowo nieslychanie szczesliwa jestem!!!!!!! ale meczy mnie to ze nie mam jeszcze tarasu (grzebia sie robotnicy) i podjazdu .... grzebia sie oj grzebia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam z mojego pieknego domku dzis 4noc jest superowo nieslychanie szczesliwa jestem!!!!!!! ale meczy mnie to ze nie mam jeszcze tarasu (grzebia sie robotnicy) i podjazdu .... grzebia sie oj grzebia..... kasztanka najwazniejsze ze juz mieszkasz, a taras poczeka ja miesiac bez tarasu mieszkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Andre Gawel a wy gdziesta sie zapodziali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Witam z mojego pieknego domku dzis 4noc jest superowo nieslychanie szczesliwa jestem!!!!!!! ale meczy mnie to ze nie mam jeszcze tarasu (grzebia sie robotnicy) i podjazdu .... grzebia sie oj grzebia..... kasztanka najwazniejsze ze juz mieszkasz, a taras poczeka ja miesiac bez tarasu mieszkalem jasne ze taaak! ale moj maly Piotrus sie domaga wyjscia na taras a tam same pulapki i on nie rozumie ze tam nie mozna i chce za wszelka cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 znikkneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 wszyscy znikneli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 29.07.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 hmmmmmmmmm bieda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts