Jajcek 29.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Uhuuuu, uhuuuu juz mamy sie bac ? czy jeszcze chwilke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Uhuuuu, uhuuuu łaaaaaaa boisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Uhuuuu, uhuuuu juz mamy sie bac ? czy jeszcze chwilke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 jest tu jeszcze kto? o tej porze ? no co Ty no takiego ducha to ja się nie spodziewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Uhuuuu, uhuuuu łaaaaaaa boisz się? nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie A to pech, powodu zakazu nie podał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 nawet w siatkę plazową graliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie moze wspolna kapiel trzeba bylo mu zaproponowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie A to pech, powodu zakazu nie podał? Powod jest chyba taki że tam jest kopalnia piasku i nie chcą problemow jakby się ktoś utopił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 nawet w siatkę plazową graliśmy o kurcze, jak ja dawno w siatkówkę nie grałem... nie mam z kim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie moze wspolna kapiel trzeba bylo mu zaproponowac i tam mało atrakcyjny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie moze wspolna kapiel trzeba bylo mu zaproponowac i tam mało atrakcyjny był ale za to moze bez mandatow by sie odbylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Verunia, byłaś nad tym jeziorem? Byłam i pech chciał ze jak wysiadaliśmy z samochodu to leśniczy przyjedżał akurat i nas ostrzegł przed kąpaniem bo to moze kosztowac nas mandat , więc pojechaliśmy nad inne i tez było fajnie A to pech, powodu zakazu nie podał? Powod jest chyba taki że tam jest kopalnia piasku i nie chcą problemow jakby się ktoś utopił niedawno facet posiadający żwirownię miał sprawę w sądzie o nieumyślne spowodowanie śmierci dziewczynki. wyrobisko wypełniło się wodą i dzieciaki poszły się kąpać, dziewczynka utonęła, a gościa oskarżyli o niewłaściwe zabezpieczenie terenu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 I tak tam jeszcze pojadę bo miejsce cudne, co tam mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.07.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 A wiecie że w innym jeziorku niedaleko (nie tam gdzie się kąpałam) ostatnio wędkarze wyłowili dwie piranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.07.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 I tak tam jeszcze pojadę bo miejsce cudne, co tam mandat to rzeczywiście musi być super jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 I tak tam jeszcze pojadę bo miejsce cudne, co tam mandat mandat to tak jak na strzezonyxh basenach bilet wstepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 29.07.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 piranie twierdzisz ??? to chyba jednak troszke bym sie bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts