frosch 30.07.2006 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.07.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Inżynierku gatki Kasztanka wszystkiego dobrego w nowym domku! Widzisz jak to wszystko szybko zleciało jooola nie dziekuje jest cudnownie ale ide juz spas dobranoc wszystkim! Kasztanko - nie uciekaj - napisz jeszcze czy jakieś rośliny już macie? w ogrodzie??? kilka mamy, ale w tymczasowych miejscach trzeba poprzesadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.07.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Inżynierku gatki Kasztanka wszystkiego dobrego w nowym domku! Widzisz jak to wszystko szybko zleciało jooola nie dziekuje jest cudnownie ale ide juz spas dobranoc wszystkim! Kasztanko - nie uciekaj - napisz jeszcze czy jakieś rośliny już macie? w ogrodzie??? kilka mamy, ale w tymczasowych miejscach trzeba poprzesadzac Hmmm... ale Wy dopiero się przeprowadziliście i to jest zrozumiałe. My już mieszkamy od września, a mamy mniej więcej tyle samo Wczoraj zasiałem pierwszy fragment trawnika. Wieczorem pociemniało i zaczęły się błyskawice. Oczami wyobraźni widziałem już ten kataklizm jak potoki wody wymywają biedne nasionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.07.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 i co byla burza? my mamy trawnik juz ale niestety zachwaszczony jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Kasztanka - Gratulacje fajnie jest mieszkać we własnym domku co do zachwaszconego trrawnika to my na kolanach plewiliśmy ,plewiliśmy i plewilismy ............. a ponoć można kupić oprysk na dwuliścienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 u nas ochłodziło się do 22 st...... wieje silny wiatr ale NADAL NIE SPADŁA ANI JEDNA KROPLA DESZCZU no około gdzieś pada a u nas nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.07.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 i co byla burza? my mamy trawnik juz ale niestety zachwaszczony jak cholera Była burza, ale w okolicy, u nas tylko trochę popadało Wczoraj po wysianiu tylko trochę pograbiłem po wierzchu, teraz posypię cienką warstwą ziemi i przewalcuję, a na koniec podleję delikatnym strumieniem. Prognozuję, że trawka zacznie wyłazić w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Kasztanka - Gratulacje fajnie jest mieszkać we własnym domku co do zachwaszconego trrawnika to my na kolanach plewiliśmy ,plewiliśmy i plewilismy ............. a ponoć można kupić oprysk na dwuliścienne Oczywiście, że można np Starane albo Mniszek Ale się narobiliście na kolanach - ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 cześć inż...... muszę spadać do kuchni mam dzisiaj proszony obiad papa ...... zmieniłam awatarka ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Oczywiście, że można np Starane albo Mniszek Ale się narobiliście na kolanach - ja dziękuję okropniście , ale zwalczyliśmy chwaściory i teraz treawnik jest cudniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ew-ka!!!! super fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ew-ka!!!! super fotka syn mi pstryknął chciał mi zrobić zdjęcie a'la Merlin Monroe http://www.merlin.com.pl/images_big/1/POLPOSTER_WG_5522.jpg ale gdzież mi tam do takiej KOBIETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Korzystając z Waszej chwilowej nieobecności ośmieliłam się przywitać z Wami . A tu zaczął się ruch . Nic to , z pewną taką nieśmiałością witam Was pięknie A właściwie to chciałam powiedzieć Ew-ce że ma przecudnej urody sukienkę , a że nie miałam okazji gdzie indziej to wyrażam mój podziw tutaj Jak tak leżała w piątek samotnie nie robiła takiego wrażenia Jak widać nie szata zdobi człowieka ale człowiek szatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Maxtorka dzieki .....sukienka na wczorajszej imprezie zrobiła duuuuże wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Maxtorka dzieki .....sukienka na wczorajszej imprezie zrobiła duuuuże wrażenie A haleczka była do niej w komplecie czy kupowana osobno ? Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Maxtorka dzieki .....sukienka na wczorajszej imprezie zrobiła duuuuże wrażenie A haleczka była do niej w komplecie czy kupowana osobno ? Dla mnie bomba halka w kpl..... doszyłam tylko atłasowe ramiączko.....bo sukienka opiera sie na biuście ale troszkę sie obawiałam ,bo impreza była tańcująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Maxtorka dzieki .....sukienka na wczorajszej imprezie zrobiła duuuuże wrażenie A haleczka była do niej w komplecie czy kupowana osobno ? Dla mnie bomba halka w kpl..... doszyłam tylko atłasowe ramiączko.....bo sukienka opiera sie na biuście ale troszkę sie obawiałam ,bo impreza była tańcująca Ale pomyśl ile byś dostarczyła dodatkowej oczywiście radości wszystkim panom ( i wzbudziła przy tym zazdrość pań ) . Naprawdę wyjątkowo mnie urzekła Twoja sukienka . 100% kobiecości Już Cię nie zatrzymuję , masz przecież obowiązki w kuchni . Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.07.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Witam ponownie Ew-ka bardzo nieśmiało się pokazałaś bo fotka na awatarku jest mała proszę 800 na 600 pikseli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 http://img115.imageshack.us/img115/3001/sukienka01xv4.jpg pozdrawiam ....... idziemy w tany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 ale gdzież mi tam do takiej KOBIETY Mądrością ją przewyższasz Udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts