frosch 30.07.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 czesc ew-unia masz superowa kiecke (rano tak ci zawiscilam ,ze zalozylam sobie dzisiaj bluzke odslaniajaca ramiona ) lazilam po zamku dzisiaj i widzialam ducha (podobny do tego,ktorego mi niedawno pokazywalas) pewnie jakiś gościu zbladł na twoj widok i tylko wyglądał jak duch skad wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.07.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 witam obecnych Cześć Ew-ka Fajną masz kieckę, a szczególnie te falbanki na dole (nie wiem jak to się nazywa) W ogóle dziewczyny powinny chodzić w takich powiewnych sukienkach... jak w latach 50-tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.07.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Wracam za kwadrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 czesc ew-unia masz superowa kiecke (rano tak ci zawiscilam ,ze zalozylam sobie dzisiaj bluzke odslaniajaca ramiona ) lazilam po zamku dzisiaj i widzialam ducha (podobny do tego,ktorego mi niedawno pokazywalas) pewnie jakiś gościu zbladł na twoj widok i tylko wyglądał jak duch osobisty mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 no to jeszcze takie zimne spróbujcie http://www.strykowski.net/zdjecia_wody_fotografia/haineken_heineken_65.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.07.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 oooo ja rflektuje na piffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.07.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Kasztanka ........no to pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.07.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jestem ponownie Ciekawe czy Tola wróciła z wojaży? Miała zdjęcia porobić i wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jestem ponownie Ciekawe czy Tola wróciła z wojaży? Miała zdjęcia porobić i wkleić. ....WRÓCIŁA.... ...tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jestem ponownie Ciekawe czy Tola wróciła z wojaży? Miała zdjęcia porobić i wkleić. ....WRÓCIŁA.... ...tadam wooow Tola a gdzie bylas? pochwal sie fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jestem ponownie Ciekawe czy Tola wróciła z wojaży? Miała zdjęcia porobić i wkleić. ....WRÓCIŁA.... ...tadam wooow Tola a gdzie bylas? pochwal sie fotkami Witaj Kasztanko Gratuluję przeprowadzki...próbuję tak doczytać co się działo przez dwa ostatnie tygodnie, gdy mnie nie było. ....uciekłam do "Mistrzów Świata", zobaczyć jak balują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.07.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Jestem ponownie Ciekawe czy Tola wróciła z wojaży? Miała zdjęcia porobić i wkleić. ....WRÓCIŁA.... ...tadam TOLA!!! Jesteś znów wśród nas Witaj Opowiesz jak było? Oczywiście w odcinkach okraszonych fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ano jestem. Opowiem, jak dojdę do siebie, dziś dzień aklimatyzacji a zdjęcia trzeba uporządkować, przenieść do albumu, pozmniejszać, trochę z tym zabawy. A co tu słychać w RW?...może jakiś skandalik Ew-ka widzę po zdjęciu tuż po pobycie w SPA - buziaczki siostra....tęsknię Andre, streszczonko poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 30.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Bry wieczorne Tola wrocila witaj slonko po slonecznych wczasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 http://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpghttp://www.e-drinks.com.pl/images/pwio11.jpg jest nas więcej więc musi być więcej piwa Ewka - to Ty naprawdę reprezentacyjna kobita jesteś Verunia - ja nie będę za Tobą tęsknił wcale a wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.07.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ja jestem już natrąbiony troszkę, więc się zbieram i lecę - dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Bry wieczorne Tola wrocila witaj slonko po slonecznych wczasach witaj Jajcuś to były "piekielne" wczasy w Tunezji chyba było chłodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.07.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Tolu, nie pamiętam wszystkigo co się działo podczas Twojej nieobecności Najważniejsza wiadomość: Kasztanka wprowadziła się do nowego domu!!! Jajcek zmienił Mamonia na pozycji lidera, Olka i Żaba wyjechały na wakacje, Ew-ka ostatnio miewa zagranicznych gości, Ja zaglądam codziennie i wytykają mi , że za dużo jem , Były imieniny Ani Wiśniewskiej i Veruni i urodziny Maksia, Po długiej nieobecności Fizyk postanowił włączyć się do rywalizacji, a Mamoń poszedł na odwyk , chociaż ostatnio czasem zajrzy, więcej "grzechów" nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.07.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 O to, to, dzięki Andre Mamoń na odwyku, ale nieźle natrąbiony, jak przed chwilą zdradził Dziewczynom zazdroszczę, że jeszcze na urlopach, a Ani, Veruni i Maksiowi składam mocno spóźnione życzenia i aktualne buziaczki...CMMMMMMMMMMMOK Kasztance jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 O to, to, dzięki Andre Mamoń na odwyku, ale nieźle natrąbiony, jak przed chwilą zdradził Dziewczynom zazdroszczę, że jeszcze na urlopach, a Ani, Veruni i Maksiowi składam mocno spóźnione życzenia i aktualne buziaczki...CMMMMMMMMMMMOK Kasztance jeszcze raz gratuluję! Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts