Anna Wiśniewska 31.07.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Sylvia, Ola Chyba się udały Goście uśmiechnięci, jedli, pili, rozmawiali, Pawełkiem się zachwycali Tylko pokój gdzie trzech chłopców oglądało filmy na komputerze dziś wymaga gruntownych porządków w jakim wieku ci chłopcy? ale to chyba standard... 15, 10 i 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A mogę się jedną rzeczą pochwalić.. Dostałem propozycję pracy, 40% więcej kasy, wyższe stanowisko, bliżej działki... Juz nawet list inencyjny podpisałem.. Teraz muszę rozstać się z aktualna robotą... O kurka GRATULKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 kze gratulki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A mogę się jedną rzeczą pochwalić.. Dostałem propozycję pracy, 40% więcej kasy, wyższe stanowisko, bliżej działki... Juz nawet list inencyjny podpisałem.. Teraz muszę rozstać się z aktualna robotą... O kurka GRATULKI! Dzięki. Długo starałem się cos zmienić, ale też nie chciałem zmieniać na byle co... Tylko zawsze w nowej pracy jest umowa na czas okreslony i zawsze jest sporo stresów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 kasztanka witaj gratuluje pkt-a twardziel z ciebie jak tam w nowym domku?wszystko ok? ah dziekuje superowo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 kze gratulki... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A mogę się jedną rzeczą pochwalić.. Dostałem propozycję pracy, 40% więcej kasy, wyższe stanowisko, bliżej działki... Juz nawet list inencyjny podpisałem.. Teraz muszę rozstać się z aktualna robotą... no, no no... własnie... Aż się ciut boje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 kze gratulaaacje!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 u nas cieplo dusznawo i pochmurno ale deszczu ni huhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 kze gratulaaacje!!!!!!!!! Dzięx.. Teraz musze wykazać, że w ciagu miesiąca zdążę przekazać obowiązki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 u nas cieplo dusznawo i pochmurno ale deszczu ni huhu Ponoć ma padać. Ale opady idą z zachodu i max dojdą do Wisły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Cześć ekipa A mogę się jedną rzeczą pochwalić.. Dostałem propozycję pracy, 40% więcej kasy, wyższe stanowisko, bliżej działki... Juz nawet list inencyjny podpisałem.. Teraz muszę rozstać się z aktualna robotą... Krzyś łogromniaste GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Cześć ekipa A mogę się jedną rzeczą pochwalić.. Dostałem propozycję pracy, 40% więcej kasy, wyższe stanowisko, bliżej działki... Juz nawet list inencyjny podpisałem.. Teraz muszę rozstać się z aktualna robotą... Krzyś łogromniaste GRATULACJE!!! Cześć Kasia. Dzięki. Mam nadzieję, że udało mi się rzeczywiscie fajną sprawe znaleźć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 kze byle do przodu.. a ja jakos sie boje zmienic prace wciaz nie ufam swoim umiejetnosciom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.07.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kze Nic tak nie mobilizuje jak nowe wyzwania Jeszcze raz serdeczne gratulacje i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeszcze raz dzięki za gratulacje.Nowe wyzwania - jak ich nie ma to za duża stagnacja sie robi.. Tez uważam trzeba do przodu. Bo inaczej to nie ma szansy na zdobycie odpowiedniego doswiadczenia.. A jakby robić w kółko to samo to potem można obudzić się z reką w nocniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 motylki sie gonia w moim ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeszcze raz dzięki za gratulacje. Nowe wyzwania - jak ich nie ma to za duża stagnacja sie robi.. Tez uważam trzeba do przodu. Bo inaczej to nie ma szansy na zdobycie odpowiedniego doswiadczenia.. A jakby robić w kółko to samo to potem można obudzić się z reką w nocniku... masz absolutna racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 motylki sie gonia w moim ogrodku To pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 po przeprowadzce mam takiego lenia ze hej mowilam ze zrobie pare rzeczy juz po wprowadzeniu a tymcasem lezalabym do gory brzuchem non stop ale mam nadzije ze jak juz wypoczne to wroci mi ochota jak to jest ludziska co mieszkacie juz we wlasnej chacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts