kasztanka 31.07.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Pewnie koniec strony, że mało osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Pewnie koniec strony, że mało osób... >????? kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Hejka co u was słychać? ja się byczę na urlopiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ile do konca?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ile do konca?> nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 premium z ciekawosci jaki wykonujesz zawód? We wrześniu stanę się mgr glottodydaktyki i nauczania zintegrowanego W czasie studiów byłam wychowawczynią na koloniach (i nadal mam zamiar być) , panią przedszkolanką i nauczycielką angielskiego u sześciolatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeszcze raz dzięki za gratulacje. Nowe wyzwania - jak ich nie ma to za duża stagnacja sie robi.. Tez uważam trzeba do przodu. Bo inaczej to nie ma szansy na zdobycie odpowiedniego doswiadczenia.. A jakby robić w kółko to samo to potem można obudzić się z reką w nocniku... KTO NIE RYZYKUJE W KOZIE NIE SIEDZI idź na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Hejka co u was słychać? ja się byczę na urlopiku hohohoh super a gdzie jestes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Hejka co u was słychać? ja się byczę na urlopiku hohohoh super a gdzie jestes?? dzisiaj w domu wczoraj wrócilismy znad jeziora a niedługo wyjazd nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja się byczę na urlopiku a ja w pracy ...też sie byczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało ahhh Piotrus jest bardzio szczelsiwy i podoba mu sie baaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało Dzięki. Tez mam taka nadzieje. A Tobie gratuluję urlopu!! Urlop to bardzo przyjemny czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 premium z ciekawosci jaki wykonujesz zawód? We wrześniu stanę się mgr glottodydaktyki i nauczania zintegrowanego W czasie studiów byłam wychowawczynią na koloniach (i nadal mam zamiar być) , panią przedszkolanką i nauczycielką angielskiego u sześciolatków. co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz no, i jakie ładne ciżemki masz na stopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz no, i jakie ładne ciżemki masz na stopach od urodzenia te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ja się byczę na urlopiku a ja w pracy ...też sie byczę fajnie ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Ew-ka superowo wyglądasz jak zawsze kasztanko ogrrrrromne gratulacje z powodu przeprowadzki jak Piotrusiowi mieszka się w nowym domku? kze gratuluję fajowej oferty pracy oby ci się tam lepiej pracowało Dzięki. Tez mam taka nadzieje. A Tobie gratuluję urlopu!! Urlop to bardzo przyjemny czas... no bardzo przyjemny tylko szkoda ze zawsze za szybko się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts