monka 31.07.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zmykam na obiad, zrobiłam kabaczka faszerowanego mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jeszcze raz dzięki za gratulacje. Nowe wyzwania - jak ich nie ma to za duża stagnacja sie robi.. Tez uważam trzeba do przodu. Bo inaczej to nie ma szansy na zdobycie odpowiedniego doswiadczenia.. A jakby robić w kółko to samo to potem można obudzić się z reką w nocniku... KTO NIE RYZYKUJE W KOZIE NIE SIEDZI idź na całość Staram się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 premium z ciekawosci jaki wykonujesz zawód? We wrześniu stanę się mgr glottodydaktyki i nauczania zintegrowanego W czasie studiów byłam wychowawczynią na koloniach (i nadal mam zamiar być) , panią przedszkolanką i nauczycielką angielskiego u sześciolatków. co to? No właśnie..?? glottodydaktyk Skoro możesz być nauczycielka angielskiego 6-ciolatków to i możesz uczyć starszych. Udzielaj korków. Teraz angielski w cenie. Albo może próbowac zrobić uprawnienia biegłego tłumacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zmykam na obiad, zrobiłam kabaczka faszerowanego mniam czym faszerowany i jaki sos? glodna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aaa mam jeszcze krótkie pytanko jaką wełną i dlaczego tą ocieplaliście poddasze? bo już się gubię w tych wszystkich roockwolach, isoverach i parockach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zmykam na obiad, zrobiłam kabaczka faszerowanego mniam czym faszerowany i jaki sos? glodna jestem tak jak gołąbki czyli mięso mielone i ryż a sosik pomidorowy, ja robię taki słodko kwaśny z dodatkiem, bazylii, oregano i tymianku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zmykam na obiad, zrobiłam kabaczka faszerowanego mniam czym faszerowany i jaki sos? glodna jestem tak jak gołąbki czyli mięso mielone i ryż a sosik pomidorowy, ja robię taki słodko kwaśny z dodatkiem, bazylii, oregano i tymianku pycha ja robię dodatkowo z pomidorami, papryka, cebulą. Tylko zioła mam z torebki, a nie zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aaa mam jeszcze krótkie pytanko jaką wełną i dlaczego tą ocieplaliście poddasze? bo już się gubię w tych wszystkich roockwolach, isoverach i parockach my isover tak nam polecil wykonawca tzn sami kladlismy wiec nie mial interesu ponoc miej sie pli czy lamie czy cos tam niepamietam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Zmykam na obiad, zrobiłam kabaczka faszerowanego mniam czym faszerowany i jaki sos? glodna jestem tak jak gołąbki czyli mięso mielone i ryż a sosik pomidorowy, ja robię taki słodko kwaśny z dodatkiem, bazylii, oregano i tymianku pycha ja robię dodatkowo z pomidorami, papryka, cebulą. Tylko zioła mam z torebki, a nie zielone ja też daję torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Aaa mam jeszcze krótkie pytanko jaką wełną i dlaczego tą ocieplaliście poddasze? bo już się gubię w tych wszystkich roockwolach, isoverach i parockach my isover tak nam polecil wykonawca tzn sami kladlismy wiec nie mial interesu ponoc miej sie pli czy lamie czy cos tam niepamietam juz dzięki no też tak słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.07.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 lecę z dziecięciem do dermatologa bo jakiejś wysypki dostało no to na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a ja ostatnio robiłam pyszna papryke faszerowaną super extra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 lecę z dziecięciem do dermatologa bo jakiejś wysypki dostało no to na razie A może lepiej do alergologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 lecę z dziecięciem do dermatologa bo jakiejś wysypki dostało no to na razie A może lepiej do alergologa... dermatolog da maść, i może skierowanie do alergologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 lecę z dziecięciem do dermatologa bo jakiejś wysypki dostało no to na razie A może lepiej do alergologa... dermatolog da maść, i może skierowanie do alergologa To może lepiej do lekarza pierwszego kontaktu i ten da skierowanie do alergologa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 lecę z dziecięciem do dermatologa bo jakiejś wysypki dostało no to na razie A może lepiej do alergologa... dermatolog da maść, i może skierowanie do alergologa To może lepiej do lekarza pierwszego kontaktu i ten da skierowanie do alergologa... maść jest potrzebna od zaraz. Wiekszośc wysypek swędzi jak cholera. A do alergologa czeka sie w kolejce z miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Majkka ale pediatra też ci masc wypisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.07.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Majkka ale pediatra też ci masc wypisze... zgadza się. Ale Monka szła już do dermatologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.07.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 na uczulenia wapno pomaga ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.07.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Majkka ale pediatra też ci masc wypisze... zgadza się. Ale Monka szła już do dermatologa usp sorry tak to jest jak człek nie doczyta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts