kasztanka 31.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ha ha i teraz ja sama jestem- moze ustrzelimy jakis punkcik? oj nie sama nie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.07.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 :D WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWW GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATKI GRATKI GRATKI kiedy termin? gdzies tak z poczatkiem grudnia GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale duzo nas duzo nas coraz wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 narazie nie ma czego gratulowac Samo "zrobienie" to czysta przyjemnosc, schody sie zaczna od grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 jem pyszne grzaneczki chyba nie dosc z sie rozpije to sie roztyje jeszzcze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale duzo nas duzo nas coraz wiecej ale ty piszesz "pojedynczo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 jem pyszne grzaneczki chyba nie dosc z sie rozpije to sie roztyje jeszzcze .... jeszcze powiedz ze z grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 narazie nie ma czego gratulowac Samo "zrobienie" to czysta przyjemnosc, schody sie zaczna od grudnia masz racje i rzeczywiscie jest tak ze male dzieci maly problem, duze dzieci duzy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale duzo nas duzo nas coraz wiecej ale ty piszesz "pojedynczo" ? na razie jeszcze tak ale mam nadzieje ze juz niedlugo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale duzo nas duzo nas coraz wiecej ale ty piszesz "pojedynczo" ? na razie jeszcze tak ale mam nadzieje ze juz niedlugo....... ooo, to jak ci sie uda to daj znac - moze spotkamy sie kiedys przy piaskownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 jem pyszne grzaneczki chyba nie dosc z sie rozpije to sie roztyje jeszzcze .... jeszcze powiedz ze z grilla... nie z tostera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a ja w ostania sobote bylam m.in. na pysznych grzankachz grilla w twojej wsi, u kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale duzo nas duzo nas coraz wiecej ale ty piszesz "pojedynczo" ? na razie jeszcze tak ale mam nadzieje ze juz niedlugo....... ooo, to jak ci sie uda to daj znac - moze spotkamy sie kiedys przy piaskownicy? chyba bedziesz miala swoja prywatna? tak jak Piotrus ale jasne zapraszamy do nas!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a ja w ostania sobote bylam m.in. na pysznych grzankachz grilla w twojej wsi, u kolegi a gdzie dokladnie???? po ktorej stronie/??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ale duzo nas duzo nas coraz wiecej ale ty piszesz "pojedynczo" ? na razie jeszcze tak ale mam nadzieje ze juz niedlugo....... ooo, to jak ci sie uda to daj znac - moze spotkamy sie kiedys przy piaskownicy? chyba bedziesz miala swoja prywatna? tak jak Piotrus ale jasne zapraszamy do nas!!!!!!!!!! u nas praktycznie caly "ogod" to jedna duza piaskownica. Jak byli znajomi z dzieckiem to patrzyl na to jak na arkadie - tyle metroew piaskownicy - dziecku sie w oczach dwoilo, troilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.07.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 narazie nie ma czego gratulowac Samo "zrobienie" to czysta przyjemnosc, schody sie zaczna od grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 a ja w ostania sobote bylam m.in. na pysznych grzankachz grilla w twojej wsi, u kolegi a gdzie dokladnie???? po ktorej stronie/??? kolo Shela trzeba skrecic w prawo - niedaleko torow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 no i co taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 31.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 31.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 pewnei sie koniec strony zbliza ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts