Majka 01.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 super widoczki brakuje tylko Was jako plazowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Na murawie rozstawiano scenę na koncert Robiego Wiliamsa....wolę mecz Oooo, ja też zdecydowanie wolę mecz Czarno-czerwone trybuny - pięknie tam wtedy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.08.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Hej Tolu. Kope lat!!!! Ja też wole mecz niż RW (czytaj Robie Wiliams ). A najlepiej to SDM !!!! Pozdrawiam wszystkich Aniu - wizualizacja szczęścia - świetna!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Na murawie rozstawiano scenę na koncert Robiego Wiliamsa....wolę mecz Oooo, ja też zdecydowanie wolę mecz Czarno-czerwone trybuny - pięknie tam wtedy jest a ja zdecydowanie wole Robiego dzisiaj spiewa w Monachium....hmmmm...mozna pomarzyc i posluchac CD na pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolu udany urlop widze mialas....hmmm...znow tylo pomarzyc i fotki Toli poogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolu udany urlop widze mialas....hmmm...znow tylo pomarzyc i fotki Toli poogladac Cała Tola , cała Ona Jak Midas , czego nie dotknie w złoto się zamienia Ogródek - marzenie , wakacje - jak w raju A nam zostaje zdjątka oglądać i zazdraszczać Ale tak pozytywnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Maxtorka, nie wszystko złoto co się świeci A teraz poważnie. Pierwszy tydzień spędziliśmy pod namiotem na kempingu nad jeziorem Garda w Alpach włoskich. I teraz UWAGA: tygodniowy pobyt rodziny 4-osobowej na kempingu nad samą plażą, namiot 6 osobowy, by było wygodnie, samochód obok, prąd, woda pitna z odpływem przy każdym stanowisku, korzystanie z zamrażarki i lodówki, czyściutkie prysznice z ciepłą wodą, toalety błysk, pralka do dyspozycji......KOSZT tygodniowego pobytu 166 Euro czyli 600 zł. Powiedzcie gdzie w Polsce można wypocząć taniej w takich warunkach, z takim widokiem przed oczami i piękną pogodą gwarantowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Zawsze wiedziałam ,że Tola to czarodziejka ( nie mylić z czarownicą ) Cześć Tolusia piękny urlop miałaś .......szkodza ,że Ci nie padał deszcz.....męczyłaś sie w słońcu -biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 męczyłam okrutnie siostra Piekną masz sukienkę....ja mam dużo skromniejszą, ale też w groszki, no popatrz http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 męczyłam okrutnie siostra Piekną masz sukienkę....ja mam dużo skromniejszą, ale też w groszki, no popatrz http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o11.jpg Siostra -przeca młodsza jesteś to Ci odwagi brakuje dojdziesz do moich lat to bezwstydności nabierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 czy ten przystojniak w awatarku to M ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 czy ten przystojniak w awatarku to M ??? ...no mój Ci on, chociaż z Włochem pomylić można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolusia -wrzuć jeszcze kilka fotek coby oczy nacieszyły i zazrość wzmogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Takie tego pójdą na priv Zachód słońca w Malcesine http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o16.jpg tu stare, ciasne uliczki, mają niezwykły urok, wszędzie sklepiki, kafejki i życie tętniące przez całą noc http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o17.jpg chciałam uciec od naszej rzeczywistości, ale jak widać o kraju nie da się zapomnieć http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o113.jpg egzotic http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolusia -wrzuć jeszcze kilka fotek coby oczy nacieszyły i zazrość wzmogły I ja jestem ZA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Takie tego pójdą na priv Też poproszę chciałam uciec od naszej rzeczywistości, ale jak widać o kraju nie da się zapomnieć http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o113.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tola piekne widoki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolusia Ale tak w ogóle, to pięknie, że dech zapiera. Ja chyba poproszę od Ciebie namiary na ten camping i jak tylko Paweł się będzie nadawał, to choćby wołami Bartka tam zaciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu opowiem Ci o tym miejscu....jest tak niezwykłe, że tam nie można nie wracać. Ja byłam już 4 razy i znowu tęsknię.Pomimo tego, że to górskie jezioro, jest bardzo ciepłe, miało 27 stopni i krystalicznie czyste.Reszty zdjęć nie mam jeszcze w fotoalbumie, ale umieszczę i wkleję, jeśli chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu ale umieszczę i wkleję, jeśli chcecie. CHCEMY CHCEMY CHCEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts