Maxtorka 01.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu ale umieszczę i wkleję, jeśli chcecie. CHCEMY CHCEMY CHCEMY I już się cieszymy Ja też poproszę o namiary na to cudne miejsce . Dla mnie to kwintesencja raju - ukochane góry i jeszcze piękna i przyjazna woda . Po prostu muszę tam być ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Drugi tydzień spędziliśmy nad morzem, ale to już nie było to. Cywilizacja, apartament z telewizorem, mikrofalówką....brrr...po stokroć wolę namiot i taki widok: http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o1.jpg ale dzieciaki szalały na basenach wśród rówieśników mówiących wszystkimi językami świata http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o118.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o123.jpg ....ja chyba jednak zlazłam z drzewa i pochodzę od małpy bo palmy, oleandry i wielgachne jak dęby magnolie zachwycają mnie bardziej niż nowoczesna architektura gett turystycznych http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o11.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/o127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tolusia Cudne... A z drzewa chyba zeszłam zaraz za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 MNIÓD, MIODZIO I CUKIERKI Tola kiedy znowu jedzicie ??? zabieracia nas z sobą -obowiązkowo !!!! skąd macie tyle reczników simplusa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 MNIÓD, MIODZIO I CUKIERKI Tola kiedy znowu jedzicie ??? zabieracia nas z sobą -obowiązkowo !!!! Nas też, nas też, nas też! Tylko jak Paweł lekko podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu gratulki. ale Ty spostrzegawcza jesteś Ewka Obok naszego namiotu rozbici byli Belgowie. Dwóch zakochanych w sobie młodych chłopaków, niezwykle czule okazujących sobie swoje uczucia. Lekcja tolerancji dla moich dzieciaków. Po drugiej stronie jeziora jest miasteczko Limone. Nocą siedząc na plaży, jego światła układają się w obraz Titanica...dochodzą po wodzie aż do naszej plaży, słychać cichą muzykę dochodząca z kafejek.....na kamienistej plaży ludzie ustawiają małe, zapalone świeczki...mówią szeptem, by nie spłoszyć magii takiej chwili. To co...jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 co taka cisza???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 o cholerka cos mi sie zawiesilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu gratulki. ale Ty spostrzegawcza jesteś Ewka Obok naszego namiotu rozbici byli Belgowie. Dwóch zakochanych w sobie młodych chłopaków, niezwykle czule okazujących sobie swoje uczucia. Lekcja tolerancji dla moich dzieciaków. Po drugiej stronie jeziora jest miasteczko Limone. Nocą siedząc na plaży, jego światła układają się w obraz Titanica...dochodzą po wodzie aż do naszej plaży, słychać cichą muzykę dochodząca z kafejek.....na kamienistej plaży ludzie ustawiają małe, zapalone świeczki...mówią szeptem, by nie spłoszyć magii takiej chwili. To co...jedziecie? ta lekcja ciekawa ....... jakie sa twoje odczucia w tym temacie?> nie czulas sie nieswojo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Powiem szczerze, że w pierwszej chwili tak.Ale była okazja, by o tym porozmawiać z dziećmi i udało się.Później zwyczajnie nie zwracaliśmy uwagi, żylismy swoim życiem.A oni zwinęli się po trzech dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 [ Po drugiej stronie jeziora jest miasteczko Limone. Nocą siedząc na plaży, jego światła układają się w obraz Titanica...dochodzą po wodzie aż do naszej plaży, słychać cichą muzykę dochodząca z kafejek.....na kamienistej plaży ludzie ustawiają małe, zapalone świeczki...mówią szeptem, by nie spłoszyć magii takiej chwili. To co...jedziecie? Ja już tam prawie jestem A za rok obowiązkowo , poproszę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Aniu gratki i gatki http://diores.pl/images/aaa/wolbar/setanta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Dobry wieczór Tola, obejrzałem fotki z Waszego wyjazdu, CUDNE miejsca odwiedziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.08.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witajcie Tolu - piękne i egzotyczne miejsca odwiedziłaś zazdraszczam Ci troszkę A z innej beczki czy jest tu ktoś: - kto nie lubi wypoczywać? - kto uwielbia się męczyć idąc pod górę? - kto lubi koszulę mokrą od potu? - kto lubi bolące nogi? jeśli jest ktoś taki to ma szansę zobaczyć taki widok http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/0018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witajcie Tolu - piękne i egzotyczne miejsca odwiedziłaś zazdraszczam Ci troszkę A z innej beczki czy jest tu ktoś: - kto nie lubi wypoczywać? - kto uwielbia się męczyć idąc pod górę? - kto lubi koszulę mokrą od potu? - kto lubi bolące nogi? jeśli jest ktoś taki to ma szansę zobaczyć taki widok http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/0018.jpg Oooo , witam tatromaniaka Ja to uwielbiam i właśnie pod koniec sierpnia będe robić za kozicę w Taterkach A miejsce jakby znajome - to widok z Czerwonych Wierchów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Rety, w górach to ja ze 30 lat nie byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 To błąd Andre, pakuj plecaczek i ruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 To błąd Andre, pakuj plecaczek i ruszaj. Cześć Tola W tym roku nie da rady, może w przyszłym... Muszę jakoś Piotrka naciągnąć na taki wyjazd. On by tylko w domu siedział.... Sam z kumplami to by pojechał, ale ze "starym"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Widzę, że Tola na pięciotysięcznik się wdrapała Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ty lepiej żonę namów, a Piotrka wypuść z kumplami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts