andre59 01.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ty lepiej żonę namów, a Piotrka wypuść z kumplami. Nie ma problemu, małżonki nie muszę namawiać Piotrek musi jeszcze rok poczekać na samodzielne wyjazdy z kumpelami i kumplami Szczególnie z kumpelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ty lepiej żonę namów, a Piotrka wypuść z kumplami. popieram Tolę ...... ....a potem andre zmieni awatarek na romantyczne zdjęcie ze szczytu Tola .....Twoj nowy awatar jest zniewalający .... czekam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witajcie Tolu - piękne i egzotyczne miejsca odwiedziłaś zazdraszczam Ci troszkę A z innej beczki czy jest tu ktoś: - kto nie lubi wypoczywać? - kto uwielbia się męczyć idąc pod górę? - kto lubi koszulę mokrą od potu? - kto lubi bolące nogi? jeśli jest ktoś taki to ma szansę zobaczyć taki widok http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/0018.jpg Oooo , witam tatromaniaka Ja to uwielbiam i właśnie pod koniec sierpnia będe robić za kozicę w Taterkach A miejsce jakby znajome - to widok z Czerwonych Wierchów ? Maxtorka lubi Tatry Widok rzeczywiście znajomy jest. Czerwone, a dokładnie Kopa Kondracka. Poszedłem tam z córką 9 letnią aby zaliczyła swój pierwszy dwutysięcznik. A ja na szczyt dwutysięczny wszedłem mając 21 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ty lepiej żonę namów, a Piotrka wypuść z kumplami. popieram Tolę ...... ....a potem andre zmieni awatarek na romantyczne zdjęcie ze szczytu Ze szczytu? Może, ale czy romantyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ty lepiej żonę namów, a Piotrka wypuść z kumplami. popieram Tolę ...... ....a potem andre zmieni awatarek na romantyczne zdjęcie ze szczytu Ze szczytu? Może, ale czy romantyczne.... romantyczne ,romantyczne .....góry i morze są zawsze romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 [ http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/0018.jpg Maxtorka lubi Tatry Widok rzeczywiście znajomy jest. Czerwone, a dokładnie Kopa Kondracka. Poszedłem tam z córką 9 letnią aby zaliczyła swój pierwszy dwutysięcznik. A ja na szczyt dwutysięczny wszedłem mając 21 lat Lubi to mało powiedziane A w ogóle to gapa ze mnie bo dopiero sprawdzając to zdjęcie na mojej ulubionej stronie zajarzyłam że jesteś jej autorem Gratuluję i dziękuję za piękne zdjęcia i wspaniałe opisy . Jak mi tęskno za górami to wyszukuję z ulubionych i już mi lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witajcie Tolu - piękne i egzotyczne miejsca odwiedziłaś zazdraszczam Ci troszkę A z innej beczki czy jest tu ktoś: - kto nie lubi wypoczywać? - kto uwielbia się męczyć idąc pod górę? - kto lubi koszulę mokrą od potu? - kto lubi bolące nogi? jeśli jest ktoś taki to ma szansę zobaczyć taki widok http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/0018.jpg Oooo , witam tatromaniaka Ja to uwielbiam i właśnie pod koniec sierpnia będe robić za kozicę w Taterkach A miejsce jakby znajome - to widok z Czerwonych Wierchów ? Maxtorka lubi Tatry Widok rzeczywiście znajomy jest. Czerwone, a dokładnie Kopa Kondracka. Poszedłem tam z córką 9 letnią aby zaliczyła swój pierwszy dwutysięcznik. A ja na szczyt dwutysięczny wszedłem mając 21 lat Gratuluję córce, dzielna dziewczyna. Jak już raz połknie bakcyla, to już gór nie zdradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 W przyszłym roku jadę w góry. Postanowione. Trzeba będzie tylko trochę wskazówek od inżyniera wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Olka, nadrabiasz zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.08.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Olka, nadrabiasz zaległości? owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.08.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 A kto jest gotowy wejść przez bramę do najdzikszej tatrzańskiej doliny? http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/P1010009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.08.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 A kto jest gotowy wejść przez bramę do najdzikszej tatrzańskiej doliny? A jest tam po drodze jakiś bar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.08.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Olka, nadrabiasz zaległości? owszem Helołolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.08.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Olka, nadrabiasz zaległości? owszem Helołolka heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.08.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Olka, nadrabiasz zaległości? owszem Co tak późno Ja właśnie się do wanny wybieram, dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Olka, nadrabiasz zaległości? owszem Co tak późno Ja właśnie się do wanny wybieram, dobranoc wszystkim o to nie będziesz musiał chować peryskopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Uciekam. Nie uciekaj - proszę Olka - tak łądnie Cię prosiłem, a Ty uciekłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.08.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Uciekam. Nie uciekaj - proszę Olka - tak łądnie Cię prosiłem, a Ty uciekłaś przeczytałam po powrocie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 A kto jest gotowy wejść przez bramę do najdzikszej tatrzańskiej doliny? http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/P1010009.jpg A cóż to za dolinka ? Zapowiada się tajemniczo Na stronce jej nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.08.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 A kto jest gotowy wejść przez bramę do najdzikszej tatrzańskiej doliny? A jest tam po drodze jakiś bar? Nie ma baru Za to wąziutka ścieżyna gubi się wśród zarośli lepiężnika i pni powalonych drzew ... http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/P1010007.jpg więcej zdjęć będzie na mojej stronie (kiedyś...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts