Maxtorka 02.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dzieńdrobny U nas już nie pada ale jest tylko 19`C . Co za bosssska temperatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dzieńdrobny U nas już nie pada ale jest tylko 19`C . Co za bosssska temperatura u mnie 17 st.C (troche malo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę majka!!!!!! zartujesz? strach chodzic po chodnikach kiedy jestes w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę Chlapacz to nie problem, ale ta wbita blacha w opone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.08.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę majka!!!!!! zartujesz? strach chodzic po chodnikach kiedy jestes w poblizu ojojoj jak to piotrus mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.08.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę majka!!!!!! zartujesz? strach chodzic po chodnikach kiedy jestes w poblizu e tam, dlaczego Wolno wjeżdżałam, chodnik wysoki, malo miejsca, aby wjechać przodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.08.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę Chlapacz to nie problem, ale ta wbita blacha w opone... własnie. Wezwałam zaprzyjaxnioną pomoc rodzaju męskiego. Sama nie da rady tego wyprostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę Chlapacz to nie problem, ale ta wbita blacha w opone... własnie. Wezwałam zaprzyjaxnioną pomoc rodzaju męskiego. Sama nie da rady tego wyprostować A Asisstance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Hejka wjeżdżałam tyłem na chodnik, urwałam chlapacza i wygięta blacha wbiła się w oponę majka!!!!!! zartujesz? strach chodzic po chodnikach kiedy jestes w poblizu e tam, dlaczego Wolno wjeżdżałam, chodnik wysoki, malo miejsca, aby wjechać przodem. no coz.. niezbyt przyjemnie zaczal sie dla ciebie dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dzień dobry rekordzisci jestem rzadko bo na mojej wsi nie mam netu mieszkam sobie w betonach liżę rany po przejściach (kasia i Ania wiedza o co chodzi ) ale daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.08.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 no to super !!!!! fajnie wrócić na gotowe http://img397.imageshack.us/img397/6154/skokmaynn1.jpg Wysoko skaczesz Ewa to moja córcia Kasia Ale zmyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Heloł, jadę do sklepu kupić Wam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Żaba, Ew-ka, Tola superaśne macie avatory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Heloł, jadę do sklepu kupić Wam coś? czesc olka sol zwykla i do zmywarki jakbys mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Heloł, jadę do sklepu kupić Wam coś? czesc olka sol zwykla i do zmywarki jakbys mogla cześć nie ma sprawy soł zwykła oczywiście jodowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Heloł, jadę do sklepu kupić Wam coś? czesc olka sol zwykla i do zmywarki jakbys mogla cześć nie ma sprawy soł zwykła oczywiście jodowana? byle slona byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 cześć. Heloł, jadę do sklepu kupić Wam coś? A do jakiego? Jak budowlanego to pewnie coś by się znalazło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Heloł, jadę do sklepu kupić Wam coś? czesc olka sol zwykla i do zmywarki jakbys mogla cześć nie ma sprawy soł zwykła oczywiście jodowana? byle slona byla ok to jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts