inż. Mamoń 02.08.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Czytaliście na onecie? Kiedy dziecko wkracza w dorosłość, rodzice przeżywają kryzys wieku średniego, często problemem staje się ich własny związek. Dotąd wielu rzeczy między sobą nie załatwiali, bo priorytetem były dzieci. Wszelkie trudności odkładali do szafy. Dorastające dzieci konfrontują ich z ich własnym związkiem i z perspektywą, że zostaną sami w domu. Nagle z szaf zaczynają wypadać trupy. Matka patrzy, co to za facet, który jej się plącze po domu, a ojciec się zastanawia, co to za kobita śpi koło niego w podartej koszuli z kremem na pysku. Bywa, że wtedy facet wychodzi po papierosy i wraca po 20 latach.... http://zdrowie.onet.pl/1350511,2041,0,2,,moje_dziecko_juz_to_robi,psychologia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim Andre - próbujesz metodę podrywu "na Kirka?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Witaj Andre Z tymi wczasami to jest dziwna sprawa, kiedy byłam tam, to sprawy tutejsze wydawały się tak dalekie, i miałam wrażenie, że jestem tam już z miesiąc. A po powrocie urlop wydaje się krótką chwilą. I taką jest, niestety. Poczucie czasu płata nam figle, i chyba nie ma sposobu aby to zmienić. Może za dużo pracujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później?Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Cześć wszystkim Andre - próbujesz metodę podrywu "na Kirka?" a jest taka metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. 13-16 I jak, lepiej Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. Ja też mam nadzieję że mnie ominą takie rozrywki I nie zamierzam spać w podartych koszulach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 witam wszystkich Tolusia zadraszczam ci tych superowych wczasowych widoków, piękne fotki ale avatatek najfajniejszy...taki romantyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Inżynierze, egzystencjalne rozterki Cię naszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 http://tatromaniak.fr.pl/images/dom/0018.jpg Mamońku Twoje fotki też fantastyczne Tak bardzo chciałam tam być w te wakacje ale córka się zbiesiła i ni dy rydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 A my może wyskoczymy do Zakopanego we wrześniu, rodzina nalega ja nie koniecznie ale trzeba iśc na kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. to ja mam jeszcze trochę czasu ale i bez tego czasem ze zdziwieniem patrzę na faceta pałętającego się pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 A ja wyjątkowo w tym roku chciałam wracać do domku a co źle ci było? chyba wiem stęskniłaś za swoimi własnymi ścianami też bym tęsniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.08.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. 13-16 I jak, lepiej Ci? rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. to ja mam jeszcze trochę czasu ale i bez tego czasem ze zdziwieniem patrzę na faceta pałętającego się pod nogami poczekaj jak zacznie patrzeć na Ciebie z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 źle nie było wrecz przeciwnie już dawno nie wypoczywałam w takim miejscu ale jakoś tęśkno mi było do domku i zdarzyło mi się to 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. to ja mam jeszcze trochę czasu ale i bez tego czasem ze zdziwieniem patrzę na faceta pałętającego się pod nogami poczekaj jak zacznie patrzeć na Ciebie z góry... mąż to cały czas patrzy z góry ma 198 cm a nad córką mam teszcze trochę przewagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 witam wszystkich Tolusia zadraszczam ci tych superowych wczasowych widoków, piękne fotki ale avatatek najfajniejszy...taki romantyczny dzięki Monia...są tacy, co oprotestowują mój awatarek i nawołują do powrotu rudej z kucykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 witam wszystkich Tolusia zadraszczam ci tych superowych wczasowych widoków, piękne fotki ale avatatek najfajniejszy...taki romantyczny dzięki Monia...są tacy, co oprotestowują mój awatarek i nawołują do powrotu rudej z kucykami no co ty to zazdrośniki jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamońku Twoje fotki też fantastyczne Tak bardzo chciałam tam być w te wakacje ale córka się zbiesiła i ni dy rydy Co znaczy zbiesiła się? A ile liczy sobie wiosenek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts