sylvia1 02.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoń fajny artykuł... dobrze ze moje maja dopiero po 7-8 lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jest 58 strzelę sobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.08.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nasze pociechy na szczęście jeszcze chcą z nami jeździć po świecie.My z nimi też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamońku Twoje fotki też fantastyczne Tak bardzo chciałam tam być w te wakacje ale córka się zbiesiła i ni dy rydy Co znaczy zbiesiła się? A ile liczy sobie wiosenek? znaczy się zaparła sie i nie chce trochę się dziwię bo bylismy w górach jak miała 5 lat i biegała jak kozica po górach. A wiosenek to niecałe dziewięć, bo to uparty Koziorożec grudniowy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. to ja mam jeszcze trochę czasu ale i bez tego czasem ze zdziwieniem patrzę na faceta pałętającego się pod nogami poczekaj jak zacznie patrzeć na Ciebie z góry... mąż to cały czas patrzy z góry ma 198 cm a nad córką mam teszcze trochę przewagi mój Piotrek zrównał sie ze mną wzrostem mamy po 185 cm, trochę dziwnie się czuję.... a jak mnie przerośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nasze pociechy na szczęście jeszcze chcą z nami jeździć po świecie. My z nimi też. nasza też chętnie zawsze z nami jeździ ale w tym roku na hasło góry krzyczy od razu nie coś sobie umyśliła innego i tyle a poza tym mąż nie ma czasu żeby z nami jechać teraz w góry a samej to jakoś nie tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Mamoniu, a wchodzenie dzieci w dorosłość to hm....jak kończą 17 lat, czy jeszcze później? Jeśli wersja pierwsza, to jestem całkowicie spokojna, odpukać. to ja mam jeszcze trochę czasu ale i bez tego czasem ze zdziwieniem patrzę na faceta pałętającego się pod nogami poczekaj jak zacznie patrzeć na Ciebie z góry... mąż to cały czas patrzy z góry ma 198 cm a nad córką mam teszcze trochę przewagi mój Piotrek zrównał sie ze mną wzrostem mamy po 185 cm, trochę dziwnie się czuję.... a jak mnie przerośnie? oswajaj się z tą myślą bo to bardzo prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jest 58 strzelę sobię cześć Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nasze pociechy na szczęście jeszcze chcą z nami jeździć po świecie. My z nimi też. Gratki Tola To miłe tak jeździć całą rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 gatki Tola http://www.1bielizna.pl/gfx/photos/1573-d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jest 58 strzelę sobię cześć Ola cześć i cześć idę coś pożreć a potem do łóżeczka, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nasze pociechy na szczęście jeszcze chcą z nami jeździć po świecie. My z nimi też. nasza też chętnie zawsze z nami jeździ ale w tym roku na hasło góry krzyczy od razu nie coś sobie umyśliła innego i tyle a poza tym mąż nie ma czasu żeby z nami jechać teraz w góry a samej to jakoś nie tak fajnie Moja teraz chce na Krywań, na Kościelec i na rokliny w Słowackim Raju. Chyba zabiorę ją na Krywań za rok. Ciekawe czy wejdzie czy wymięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 jest 58 strzelę sobię cześć Ola cześć i cześć idę coś pożreć a potem do łóżeczka, papatki no to cześć, odpoczywajcie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 gatki Tola http://www.1bielizna.pl/gfx/photos/1573-d.jpg dzięki Monka piękne. Czy streszczenia już wyszły z mody, czy należy je popełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Nasze pociechy na szczęście jeszcze chcą z nami jeździć po świecie. My z nimi też. nasza też chętnie zawsze z nami jeździ ale w tym roku na hasło góry krzyczy od razu nie coś sobie umyśliła innego i tyle a poza tym mąż nie ma czasu żeby z nami jechać teraz w góry a samej to jakoś nie tak fajnie Moja teraz chce na Krywań, na Kościelec i na rokliny w Słowackim Raju. Chyba zabiorę ją na Krywań za rok. Ciekawe czy wejdzie czy wymięknie to znaczy że połknęła bakcyla górskiego, naprawdę fajnie a jak jej szło w tym roku? gdzie weszliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 gratki Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Żem przyszła Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Czy streszczenia już wyszły z mody, czy należy je popełnić? jak dla mnie to mogłyby już przestać być modne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dla Toli http://www.swiatbielizny.pl/img/Bellinda/Lace_Padded_Biustonosz_BA835074_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 dobry wieczor wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts