SławekD-żonka 03.08.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam po raz kolejny Markus gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam. Markus super wejscie!!! Przeglądałem Twój dziennik - gratuluje postępów na budowie. Rób zjęcia wszystkich kabli i dobrze opisz. Ja już dwa razy sięgałem do swojego archiwum. Już prawie 150 zdjęc kabli zrobiłem.. Planuje nakręcic film. Przed tynkami całośc jeszcze raz obfotografuje. lepiej mieć jedną ściane 3 razy zrobioną niz jakis fragment wcale... Dzięki za rady. Mam podobne podejście. PS Miło, że ktos czyta mój dziennik... najlepiej zrob zdjecia z jakas miarka zebys wiedzial jakie odleglosci bo same kable nie wystarcza ...... jak ci przyjdzie wylewka to nie bedziesz wiedzial gdzie sa te kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 03.08.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 a to jest mój setny post na tym forum i niniejszym z SYMPATYKA FORUM stalem się Forumowiczem (to brzmi dumnie) ju huuuuuuu !!!!!!! i tak sobie postanowiłem, że to tutaj napiszę bo mnie tu jeszcze nie było a kcem być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Halo halo - tu Grunwald Witajcie U nas niestety susza, ale we wtorek około 17.00 byłem na Podolanach w hurtowni kamieni ogrodowych i jak lunęło to w ciągu minuty byłem kompletnie mokry i miałem wodę w butach. Wróciłem do domu w Hinterwladzie, a żonka myślała, że wpadłem do jeziora jakiegoś bo nie spadła ani kropla deszczu. Kasia - a jak w Trockenwaldzie czy we wtorek koło 17.00 padało? Podolany przecież niedaleko Trokenwald jak sama nazwa wskazuje ubogi w deszcz Raczej we wtorek nie padało - nie było mnie tam, w ogóle na Winogradach potrafi nieźle lać a u nas nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam. Markus super wejscie!!! Przeglądałem Twój dziennik - gratuluje postępów na budowie. Rób zjęcia wszystkich kabli i dobrze opisz. Ja już dwa razy sięgałem do swojego archiwum. Już prawie 150 zdjęc kabli zrobiłem.. Planuje nakręcic film. Przed tynkami całośc jeszcze raz obfotografuje. lepiej mieć jedną ściane 3 razy zrobioną niz jakis fragment wcale... Dzięki za rady. Mam podobne podejście. PS Miło, że ktos czyta mój dziennik... najlepiej zrob zdjecia z jakas miarka zebys wiedzial jakie odleglosci bo same kable nie wystarcza ...... jak ci przyjdzie wylewka to nie bedziesz wiedzial gdzie sa te kable Załozyłem, że bloczek ma 50cm długości i 25cm wysokosci + 1cm spoina. W ten sposób zamierzam nawigowac na zdjęciach... Błedny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 a to jest mój setny post na tym forum i niniejszym z SYMPATYKA FORUM stalem się Forumowiczem (to brzmi dumnie) ju huuuuuuu !!!!!!! i tak sobie postanowiłem, że to tutaj napiszę bo mnie tu jeszcze nie było a kcem być. ELYTA, OLYMPY i "-: witają Forumowicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Bo jak mawiał Prezes: "im nie wystarczy patrzeć na ręce, im te ręce należy obcinać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 a to jest mój setny post na tym forum i niniejszym z SYMPATYKA FORUM stalem się Forumowiczem (to brzmi dumnie) ju huuuuuuu !!!!!!! i tak sobie postanowiłem, że to tutaj napiszę bo mnie tu jeszcze nie było a kcem być. A to gratulejszyn i czekamy na imprezkę, zjadła bym jakieś dobre ciasteczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Bo jak mawiał Prezes: "im nie wystarczy patrzeć na ręce, im te ręce należy obcinać" Sławek chyba będzie pierwszym, który wcieli to w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Inżynierku - ma dla Ciebie zadanie. Policz, ile każdy z nas napisał postów na RW Heheheheeee To zadanie dla Olki moim zdaniem, ona też lubi statystyki, a ma chyba dosyć czasu ostatnio o...chętnie Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Bo jak mawiał Prezes: "im nie wystarczy patrzeć na ręce, im te ręce należy obcinać" Ale jak im się obetnie to czym będą pracować ? Chociaż co poniektórzy jak dwie lewe mają to tak jak by ich wcale nie mieli , więc na jedno wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chyba mnie dopadł syndrom zakładania gniazda. Jak wczoraj wpadłam do gabinetu to nie wyszłam póki się nie błyszczało. Uzbierałam wielgaśny karton makulatury, wszystko jest posegregowane. Chciałabym mieć zmysł konstruktorski, aby zrobić garderobę, ale ja najpierw tnę a potem sprawdzam czy pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Olka - przy tym syndromie dom wyraźnie korzysta i mąż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ktoś ciasteczka zamawiał ? Wuala , z kawusią http://www.emma.com.pl/1b.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" O kurcze!! No to rzeczywiscie była awantura... Chyba bym udusił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Byłam wczoraj na usg, glizda jest taka duża Jak przyłożycie linijkę do ekranu to już będziecie wiedzieli ile ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Bo jak mawiał Prezes: "im nie wystarczy patrzeć na ręce, im te ręce należy obcinać" Sławek chyba będzie pierwszym, który wcieli to w życie A Prezes nie był pierwszym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Maxtorka to ja taki ciasteczkowy potwór, a kawusia z pianką - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts