kze 03.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Byłam wczoraj na usg, glizda jest taka duża Jak przyłożycie linijkę do ekranu to już będziecie wiedzieli ile ma Ale to zalezy jaka kto ma rozdzielczość i jak duży monitor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Byłam wczoraj na usg, glizda jest taka duża Jak przyłożycie linijkę do ekranu to już będziecie wiedzieli ile ma No to już masz sporego bobasa pod serduszkiem, a będzie jeszcze większy i jeeeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Bo jak mawiał Prezes: "im nie wystarczy patrzeć na ręce, im te ręce należy obcinać" Sławek chyba będzie pierwszym, który wcieli to w życie A Prezes nie był pierwszym?? Raczej nie podejżewam Prezesa o takie czyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Byłam wczoraj na usg, glizda jest taka duża Jak przyłożycie linijkę do ekranu to już będziecie wiedzieli ile ma Ale to zalezy jaka kto ma rozdzielczość i jak duży monitor... to się popisałam szkrab ma 8cm Zmykam, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Kasia - Co słychac? Cześć Krzyś, schodziarze niebawem kończą, chyba że albo szlag ich trafi, albo Sławek im przypier%$$#@#% [to prawie to samo ] Trzeba by stać nad nimi, wczoraj rano Inwestor mówi, że poziomu nie trzymają i że mają poprawić - po południu kontrol i dusza "panie, te pare mm to może być, nawet się lepiej chodzi" Bo jak mawiał Prezes: "im nie wystarczy patrzeć na ręce, im te ręce należy obcinać" Sławek chyba będzie pierwszym, który wcieli to w życie A Prezes nie był pierwszym?? Raczej nie podejżewam Prezesa o takie czyny A czemu? Jak partaczyli za jego kasę to na pewno obcinał ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Byłam wczoraj na usg, glizda jest taka duża Jak przyłożycie linijkę do ekranu to już będziecie wiedzieli ile ma Ale to zalezy jaka kto ma rozdzielczość i jak duży monitor... to się popisałam szkrab ma 8cm Zmykam, papatki. O to rzeczywiscie duzy!!! Super! Gratuluje. Na kiedy termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Maxtorka to ja taki ciasteczkowy potwór, a kawusia z pianką - mniam To na dokładkę deserek lodowy http://www.glorgliwice.pl/images/lodziarnia/l_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Lody też bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 03.08.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Lody też bardzo lubię Ja też U nas na takich łasuchów mówią słodka dziurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Czy to tu sie "nabija" posty? Tak? To po co ja z mozołem wypisuję te długie elaboraty?Powinno być liczone od ilości znaków.Tylko wtedy powstałby wątek "rekord znaków"Połozyłoby sie na klawiaturze myszkę i samo by poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witajcie jaki monitor 17" lub 18" kupić. Płaski ten-tego znaczy Podstawa ma sie nie psuć i być tani bo musze kupić 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 03.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witajcie jaki monitor 17" lub 18" kupić. Płaski ten-tego znaczy Podstawa ma sie nie psuć i być tani bo musze kupić 2 sztuki. Jak monitor to do komputera? No to LCD - zawsze płaski. Występuja 17 i 19 ". O 18 nie słyszałem. Raczej sie nie psują. Widuje sie już takie nawet po 700 zł. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witajcie jaki monitor 17" lub 18" kupić. Płaski ten-tego znaczy Podstawa ma sie nie psuć i być tani bo musze kupić 2 sztuki. Jak monitor to do komputera? No to LCD - zawsze płaski. Występuja 17 i 19 ". O 18 nie słyszałem. Raczej sie nie psują. Widuje sie już takie nawet po 700 zł. Powodzenia. 18stkę to HP widziałam Mają być płaskie, tanie są bezfirmowe, kupować takie? Najtańsze znalazłam w media, po 699zł, ale to półkowniki Przez 4 miesiące zuzyły sie bardzo? / firma LG, dobry kontrast, numer chyba 7017/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.08.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chyba mnie dopadł syndrom zakładania gniazda. Jak wczoraj wpadłam do gabinetu to nie wyszłam póki się nie błyszczało. Uzbierałam wielgaśny karton makulatury, wszystko jest posegregowane. Chciałabym mieć zmysł konstruktorski, aby zrobić garderobę, ale ja najpierw tnę a potem sprawdzam czy pasuje . Helołolka Rozumiem, że 3 razy cięłaś i wciąż za krótkie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Chyba mnie dopadł syndrom zakładania gniazda. Jak wczoraj wpadłam do gabinetu to nie wyszłam póki się nie błyszczało. Uzbierałam wielgaśny karton makulatury, wszystko jest posegregowane. Chciałabym mieć zmysł konstruktorski, aby zrobić garderobę, ale ja najpierw tnę a potem sprawdzam czy pasuje . Helołolka Rozumiem, że 3 razy cięłaś i wciąż za krótkie było ? 3 razy cięła i tym bardzie j za krótkie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witajcie jaki monitor 17" lub 18" kupić. Płaski ten-tego znaczy Podstawa ma sie nie psuć i być tani bo musze kupić 2 sztuki. Generalnie to co chcesz na tym monitorze robic. Jak do gier to polecam min 8ms, Lepiej nie brac matrycy TN (bardziej zimne kolory), lepiej PVA, MVA itp Być może dobrze by było gdyby było złącze DVI (cyfrowy sygnał), a nie tylko analogowy D-SUB. Pivot - mozna ekran obrócić o 90stopni A wielkośc? Im większy tym więcej mozna zobaczyć naraz na ekranie. LCD mają to do siebie, ze pracują z jedna maksymalna rozdzielczoscia. Z mniejsza mogą gorzej wyświetlać. Jak do filmów to 12-16ms powinno być OK. Jak do zastosowań biurowych to zdecydowanie 16ms wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Papatki mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 03.08.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Oczywiście KZE chodziło w tych cyfrach o czas reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.08.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 To na razie Kasia. Oczywiście KZE chodziło w tych cyfrach o czas reakcji Masz racje. A wielkość (czyli jaka przekatna 17 czy 19) to co kto woli.. Na duzym ekranie więcej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.08.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 wystawiam stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts