gawel 03.08.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 mówie o zdjęciu ze strony "nieustajacy dzien gęby" kiedys sie tam pokazales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Aniu - nie zapomniałem ani o Tobie ani o Sylvii - tak się skłąda, że mój śmieszny ranking zrobiłem tylko do 3800 postów, a Wam obu troszkę brakuje Proponuję poklikajcie ostro Podobnie z Maxtorką, ale jej brakuje chyba ponad 2000 postów pozdrawiam bardzo serdecznie Phi, a co to za stosowanie jakiś ukrytych kryteriów? A tak nawiasem mówiąc - to przy kryteriach, a jakich napisałeś, to my akurat się jak najbardziej kwalifikujemy Też Cię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Aniu - nie zapomniałem ani o Tobie ani o Sylvii - tak się skłąda, że mój śmieszny ranking zrobiłem tylko do 3800 postów, a Wam obu troszkę brakuje Proponuję poklikajcie ostro Podobnie z Maxtorką, ale jej brakuje chyba ponad 2000 postów pozdrawiam bardzo serdecznie Pho, a co to za stosowanie jakiś ukrytych kryteriów? Też Cię pozdrawiam czesc Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 mówie o zdjęciu ze strony "nieustajacy dzien gęby" kiedys sie tam pokazales Aaaaa.... no tak Jakoś mało chętnych do pokazania swego oblicza tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 mówie o zdjęciu ze strony "nieustajacy dzien gęby" kiedys sie tam pokazales Aaaaa.... no tak Jakoś mało chętnych do pokazania swego oblicza tam jest Moze ja kiedys najwczesniej w okolicach haloween Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 czesc Wszystkim Cześć Klakier! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Ania Cześć Desperado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 czesc Wszystkim Cześć Klakier! Jak tam w Konikowie popadało? Bo u nas przylało raz a konkretnie i narazie hwatit niestety a by sie przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 mówie o zdjęciu ze strony "nieustajacy dzien gęby" kiedys sie tam pokazales Aaaaa.... no tak Jakoś mało chętnych do pokazania swego oblicza tam jest Moze ja kiedys najwczesniej w okolicach haloween Ja starej daty jestem co to jest "haloween"? Lubię Amerykę, ale nie aż tak, żeby ich porąbane święta przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Ania Cześć Desperado! hmmmm...pomimo zmiany fotki nadal jestem Desperado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 czesc Wszystkim Cześć Klakier! Jak tam w Konikowie popadało? Bo u nas przylało raz a konkretnie i narazie hwatit niestety a by sie przydało Padało w sobotę, potem bardzo mocno i bardzo długo w poniedziałek i wczoraj też tak porządnie. Dziś ino kilka kropelek ale już i tak jest lepiej Trawa mi się nawet zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Ania Cześć Desperado! hmmmm...pomimo zmiany fotki nadal jestem Desperado A nie chcesz? To nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Ania Cześć Desperado! hmmmm...pomimo zmiany fotki nadal jestem Desperado A nie chcesz? To nie będziesz Chcę, to fajnie brzmi.....Desperado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 mówie o zdjęciu ze strony "nieustajacy dzien gęby" kiedys sie tam pokazales Aaaaa.... no tak Jakoś mało chętnych do pokazania swego oblicza tam jest Moze ja kiedys najwczesniej w okolicach haloween Ja starej daty jestem co to jest "haloween"? Lubię Amerykę, ale nie aż tak, żeby ich porąbane święta przejmować amerykańskie Wszystkich Świętych, jakie swieta tacy i ludzie też ich nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Cześć Ania Cześć Desperado! hmmmm...pomimo zmiany fotki nadal jestem Desperado A nie chcesz? To nie będziesz Chcę, to fajnie brzmi.....Desperado Dobra, to będę Cię tak nazywać... Desperado... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Odmeldowuję się na pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 czesc Aniu jak tam ząbki Pawełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 witam ponownie Coś tu mały ruch dzisiaj, towarzystwo pewnie jeszcze nic nie piło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dobry wieczór Verunia, piękny awatarek ostatnio zapanowała moda na zmiany awatarkow, więc nie chcę być passe mam was na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts