tola 03.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ucałuj w piętkę Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.08.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ucałuj w piętkę Pawełka Od cioci Toli oczywiście? No dobrze, ostatni raz, później robisz to osobiście Uciekam, pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 03.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Dawno mnie tu nie było, więc z łaski swojej wprowadźcie mnie w nowe reguły, please!!! Ta reguła ma już z roczek, więc ja wiem czy jest nowa Jak sam wystawisz sobie następną stronę to jesteś zwolniony z pisania streszczenia, ale ranking obowiązuje zawsze (kiedyś tylko miał prezes prawo go pisać) chyba że zrobi go za ciebie whispetarka :o Znaczy się, nic się nie zmieniło!!! :oops: Alem się wystrachał... DZIĘKI Verunia!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Ucałuj w piętkę Pawełka Od cioci Toli oczywiście? No dobrze, ostatni raz, później robisz to osobiście Uciekam, pa! oczywiście, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Inżynier Mamoń - ZREHABILITOWANY potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jestem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Odmeldowuję się na pół godzinki Smacznego Pudło, kolację jadłem dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Odmeldowuję się na pół godzinki Smacznego czyżby mówił że idzi ejesć Szyfrem, andrzejko wstyd mu że tyle je a ja myśle ze nie ma czego sie wstydzić przy jego figurze Co Wy tak z tym jedzeniem... Jak piszę, że idę na kolację to idę na kolację... a jak się odmeldowuję to do innych spraw co Wy kolacji nie jadacie? a teraz idę gary zmywać, jeszcze tu wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Inżynier Mamoń - ZREHABILITOWANY nie do końca brakuje jednego gościa pomiędzy 41 a 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Odmeldowuję się na pół godzinki Smacznego czyżby mówił że idzi ejesć Szyfrem, andrzejko wstyd mu że tyle je a ja myśle ze nie ma czego sie wstydzić przy jego figurze Co Wy tak z tym jedzeniem... Jak piszę, że idę na kolację to idę na kolację... a jak się odmeldowuję to do innych spraw co Wy kolacji nie jadacie? a teraz idę gary zmywać, jeszcze tu wpadnę Andre to już taka tradycja,że jak znikasz to na kolację nie walcz z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jest tu jeszzce ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Odmeldowuję się na pół godzinki Smacznego czyżby mówił że idzi ejesć Szyfrem, andrzejko wstyd mu że tyle je a ja myśle ze nie ma czego sie wstydzić przy jego figurze Co Wy tak z tym jedzeniem... Jak piszę, że idę na kolację to idę na kolację... a jak się odmeldowuję to do innych spraw co Wy kolacji nie jadacie? a teraz idę gary zmywać, jeszcze tu wpadnę Andre to już taka tradycja,że jak znikasz to na kolację nie walcz z tym. Dobra, niech Wam będzie Cześć Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jest tu jeszzce ktoś? of kors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jest tu jeszzce ktoś? eheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Jest tu jeszzce ktoś? Ano... jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dajcie piwa! Wypiliście wszystko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dajcie piwa! co Cię tak suszy i smuci... http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/strona/zywiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.08.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dajcie piwa! Wypiliście wszystko!!!!! już pani idzie z piwem http://www.netorpheus.com/beer/waitress_beer.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dajcie piwa! Wypiliście wszystko!!!!! ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 dajcie piwa! co Cię tak suszy i smuci... http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/strona/zywiec.jpg aaaaa, takie tam.... No ale jest piwo Bawimy się???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts