frosch 04.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 znacie jakies fajne strony o ogrodach roslinkach itp? musze cos wymyslic w koncu bo na jesien trza zorganizowac czesc chociaz ogrodu mialam pelno tego w zakladkach,niestety moj synalek "przez przypadek" wszystko mi skasowal wbij na googlarke "ogrod",moze cos znajdziesz jak bede miala czas,poszukam cos dla ciebie (i siebie tez ) teraz zy cze wam milego dnia,lece do roboty papaapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam poranną zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wyczytalam ,ze we wtorek ma byc u mnie wyzej wymieniona temperaturka od razu chce sie zyc po prostu tak narzekalismy na te upaly ze teraz mamy ochlodzenie zeby wkrotce powrocily upaly i wtedy bedziemy dziekowac ze one sa wiesz kasztanka,ale Bozia troche przesadzila z tym skokiem temperatur e tam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.08.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 znacie jakies fajne strony o ogrodach roslinkach itp? musze cos wymyslic w koncu bo na jesien trza zorganizowac czesc chociaz ogrodu Kasztanko - mam ten sam problem. Kasy troszkę jest, ale jest niemoc twórcza. Brak koncepcji co jak i gdzie. Jest poza tym kiepski wybór iglaków. Dobrze, że mam chociaż ładną magnolię (Susan) - zasadziłem ją wczoraj. Pojawiły się też ogniki, na razie mam tylko red column, ale kupię chyba jeszcze soleil d or albo orange glow - u nas w Pozku są bardzo ładne okazy po 13,50... A Ty masz jakąś koncepcję wstępną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.08.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a wogóle to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 znacie jakies fajne strony o ogrodach roslinkach itp? musze cos wymyslic w koncu bo na jesien trza zorganizowac czesc chociaz ogrodu mialam pelno tego w zakladkach,niestety moj synalek "przez przypadek" wszystko mi skasowal wbij na googlarke "ogrod",moze cos znajdziesz jak bede miala czas,poszukam cos dla ciebie (i siebie tez ) teraz zy cze wam milego dnia,lece do roboty papaapa no szukam szukam ..... np http://www.pinus.net.pl opisy roslin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzień dobry Inżynierze Z magnolii to jeszcze polecam gwaździstą i nigrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam poranną zmianę witaj Pawelkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam poranną zmianę witaj Pawelkowa Hej Piotrusiowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzień dobry Inżynierze Z magnolii to jeszcze polecam gwaździstą i nigrę. Gwiaździsta raczej mi się mniej podoba. Nigra chyba bardziej - zobaczę jeszcze na czym ona polega. A Susan podobno jest mieszańcem gwiaździstej i czegoś tam jeszcze ... Masz jakieś magnolie u siebie? Jak Ci rosną jeśli masz? Ja wsadziłem ją na torf kwaśny - nie jestem pewien czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 znacie jakies fajne strony o ogrodach roslinkach itp? musze cos wymyslic w koncu bo na jesien trza zorganizowac czesc chociaz ogrodu Kasztanko - mam ten sam problem. Kasy troszkę jest, ale jest niemoc twórcza. Brak koncepcji co jak i gdzie. Jest poza tym kiepski wybór iglaków. Dobrze, że mam chociaż ładną magnolię (Susan) - zasadziłem ją wczoraj. Pojawiły się też ogniki, na razie mam tylko red column, ale kupię chyba jeszcze soleil d or albo orange glow - u nas w Pozku są bardzo ładne okazy po 13,50... A Ty masz jakąś koncepcję wstępną? baaardzo wstepna .... mam juz troche roslin posadzonych w trakcie budowy wyrosly troszke i musze je poprzesadzac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzień dobry Inżynierze Z magnolii to jeszcze polecam gwaździstą i nigrę. Gwiaździsta raczej mi się mniej podoba. Nigra chyba bardziej - zobaczę jeszcze na czym ona polega. A Susan podobno jest mieszańcem gwiaździstej i czegoś tam jeszcze ... Masz jakieś magnolie u siebie? Jak Ci rosną jeśli masz? Ja wsadziłem ją na torf kwaśny - nie jestem pewien czy dobrze Mam właśnie Gwiaździstą i "George Henry Kern". Ta druga trochę do Nigry podobna ale kwiaty ma biało -różowe, duże. Tak piszą, okaże się na wiosnę, bo mam ją od tego roku i kwitnienia jeszcze nie widziałam. Za to Gwiaździsta ślicznie się rozrasta i kwitnie jak szalona. Ja wsadzam magnolie do normalnej ziemi wymieszanej z ogrodniczą, bez torfu. One chyba nie lubią kwaśnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześc Rw cudownie pada od wczoraj wieczór temp. spadła do 17 st .....nareszcie można nie robić NIC ...... Po południu planuję leżeć w łóżku i czytać ,czytać ,czytać ...... a potem spać i znowu czytać i tak cały weekend ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Soku?http://www.drapalski.com/drinki/cointreau/stephanie.jpgKkonfiturahttp://www.mojegotowanie.pl/_gAllery/16/49/1649.jpgz bułeczką?http://www.piekarniafamilijna.com.pl/uploads/lrg_31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 kurcze ja wiedziałam ze tak bedzie ja na wakacje a tu deszcz... od pon ma byc lepiej bo co to za wakcje z deszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A ja dywan powiesiłam na płocie, bo sie mleko wylało i tak biedny wisi i na niego pada . Co robić, co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam w deszczowy poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam poranną zmianę witaj Pawelkowa Hej Piotrusiowa! hihihiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A ja dywan powiesiłam na płocie, bo sie mleko wylało i tak biedny wisi i na niego pada . Co robić, co robić? Olać Ola, olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts