Ew-ka 04.08.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Anno Pawłowno i Kasztanko Pietrowno...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Anno Pawłowno i Kasztanko Pietrowno...? To pierwsze jeszce jako tako, ale Kasztanka Pietrowna - REWELACJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Kasztanko, ja czytam, śpię, jem, oglądam telewizję i masę innych rzeczy robię wyłącznie jak Paweł śpi Czyli coraz krócej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu Ew-ka To byłoby za dużo szczęścia na raz. Pewno się nie spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu ojjojojjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A może Anno Pawłowno i Kasztanko Pietrowno...? To pierwsze jeszce jako tako, ale Kasztanka Pietrowna - REWELACJA! hehehhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Pocieszę Cię - mi Dorota też nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Kasztanko, ja czytam, śpię, jem, oglądam telewizję i masę innych rzeczy robię wyłącznie jak Paweł śpi Czyli coraz krócej no wlasnie ..... ja juz mam najwyzej 1,5h dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Kasztanko, ja czytam, śpię, jem, oglądam telewizję i masę innych rzeczy robię wyłącznie jak Paweł śpi Czyli coraz krócej no wlasnie ..... ja juz mam najwyzej 1,5h dziennie To ja mam jeszcze dwa razy dziennie takie 1,5 ha. Średnio oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A ja dywan powiesiłam na płocie, bo sie mleko wylało i tak biedny wisi i na niego pada . Co robić, co robić? Olać Ola, olać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Pocieszę Cię - mi Dorota też nie pozwala no wlasnie wiec wiesz o co chodzi a o kltroej idzie spac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Ale Wam zazdroszczę! Siwy dym! A gdzie będziecie pływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy To chyba dużo szantów w knajpie pośpiewacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Ale Wam zazdroszczę! Siwy dym! A gdzie będziecie pływać? po Mazurach, startujemy z Giżycka, płyniemy na północ, potem spadamy w dół i wracamy, bo w Giżycku musimy zdać łajbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy To chyba dużo szantów w knajpie pośpiewacie... wolimy zatrzymywać sie na dziko, ognisko te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witajcie jaki monitor 17" lub 18" kupić. Płaski ten-tego znaczy Podstawa ma sie nie psuć i być tani bo musze kupić 2 sztuki. Generalnie to co chcesz na tym monitorze robic. Jak do gier to polecam min 8ms, Lepiej nie brac matrycy TN (bardziej zimne kolory), lepiej PVA, MVA itp Być może dobrze by było gdyby było złącze DVI (cyfrowy sygnał), a nie tylko analogowy D-SUB. Pivot - mozna ekran obrócić o 90stopni A wielkośc? Im większy tym więcej mozna zobaczyć naraz na ekranie. LCD mają to do siebie, ze pracują z jedna maksymalna rozdzielczoscia. Z mniejsza mogą gorzej wyświetlać. Jak do filmów to 12-16ms powinno być OK. Jak do zastosowań biurowych to zdecydowanie 16ms wystarczy. do biura. Wiekszość czasu potrzebny nam jest czarono-bialy ekran To jeśli za duzo rzeczy nie ma potrzeby oglądać naraz to 17" wystarczy, ale jesli planujesz prace z kilkoma programami naraz, albo pokazywać komuś zdjęcia to wziąłbym 19" 16ms to za 1000-1100pln powinnaś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Ale Wam zazdroszczę! Siwy dym! A gdzie będziecie pływać? po Mazurach, startujemy z Giżycka, płyniemy na północ, potem spadamy w dół i wracamy, bo w Giżycku musimy zdać łajbę. Parę lat temu płynęłam mniej więcej tą trasą. Ech, piknie było Tym bardziej zazdraszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts