Olkalybowa 04.08.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Ale Wam zazdroszczę! Siwy dym! A gdzie będziecie pływać? po Mazurach, startujemy z Giżycka, płyniemy na północ, potem spadamy w dół i wracamy, bo w Giżycku musimy zdać łajbę. Planujecie przepłynąć przez Śluzę Guziczankę (chyba )? Fajna sprawa, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzieńbry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Pocieszę Cię - mi Dorota też nie pozwala no wlasnie wiec wiesz o co chodzi a o kltroej idzie spac? Po bajce jest kąpanie i do spania - czyli ok 20. Jak było ciepło to biegała po ogrodzie i szła później spać. Ok 5 pobudka na mleko i ok 7 pobudka na dobre. W dzień spi w południe 1 lub 1,5h, raz pobiła rekord wszechczasów i spała 3h ciurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 komu gacie? może Jajcek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 O nowa stronka Trza było się przyczaić Dzieńbry Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzieńbry Fizyk Ty czajnku! Gatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 EWka ale Ci dobrze mi Piotrus nie pozwala czytac czytac spac i czytac buuu Pocieszę Cię - mi Dorota też nie pozwala no wlasnie wiec wiesz o co chodzi a o kltroej idzie spac? Po bajce jest kąpanie i do spania - czyli ok 20. Jak było ciepło to biegała po ogrodzie i szła później spać. Ok 5 pobudka na mleko i ok 7 pobudka na dobre. W dzień spi w południe 1 lub 1,5h, raz pobiła rekord wszechczasów i spała 3h ciurkiem I da się tak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Ale Wam zazdroszczę! Siwy dym! A gdzie będziecie pływać? po Mazurach, startujemy z Giżycka, płyniemy na północ, potem spadamy w dół i wracamy, bo w Giżycku musimy zdać łajbę. Planujecie przepłynąć przez Śluzę Guziczankę (chyba )? Fajna sprawa, polecam nie przez Guzianke nie bedziemy płynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzieńbry gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy Ale Wam zazdroszczę! Siwy dym! A gdzie będziecie pływać? po Mazurach, startujemy z Giżycka, płyniemy na północ, potem spadamy w dół i wracamy, bo w Giżycku musimy zdać łajbę. Planujecie przepłynąć przez Śluzę Guziczankę (chyba )? Fajna sprawa, polecam nie przez Guzianke nie bedziemy płynąć No właśnie, pamiętałam, że coś z guzikiem Cóż, parę lat już minęło (5 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy bedzie dobrrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zaczęło się od tego, że Kasia wszystkim postawiła .... kawkę Potem towarzyskia wymiana informacji o pogodzie i ogrodach. U Olki - nadal wisi ... dywan zalany mlekiem i wodą oczywiście. Ale mimo to jedzie w rejs po mazurskich pubach i to na trzeźwo - polecam Karmi Były tez rozważania co można robić gdy dzieci śpią. Mam jeszcze kilka innych propopozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No właśnie, pamiętałam, że coś z guzikiem ja wogóle nie mam pamięci do tych nazw, nigdy nie wiem gdzie jestesmy dla mnie to zawsze ta sama woda, drzewa i krzaki, choć jestem nimi zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 z ostatniej chwili ......synoptycy przewidują 2 tyg....deszczu a my na żagle jedziemy bedzie dobrrze! musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dzięki za gatki. Ale to nie mój rozmiar. Za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No właśnie, pamiętałam, że coś z guzikiem ja wogóle nie mam pamięci do tych nazw, nigdy nie wiem gdzie jestesmy dla mnie to zawsze ta sama woda, drzewa i krzaki, choć jestem nimi zauroczona A Wyspę Kormoranów widziałaś? (Chyba na Śniardwach, ale też nie jestem pewna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Paweł się dzwignął, idę na śniadanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Paweł się dzwignął, idę na śniadanie . Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts