fizyk 04.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 czyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bo u nas sprawdziło się ... Nowy domek - nowy potomek??? Jeśli o to chodzi, to były gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No właśnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Poszukała bym Ci, ale mi się wyświetla Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów To ja jeszcze raz pogratuluję Jak się czuje żona? i jak to już jest daleko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No to gratulejszyn! Właśnie - szczegóły, co, gdzie, kiedy, jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A więc powiem oficjalnie!! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Przy okazji jubileuszowego posta (5 000) Maluszka spodziewamy się w okolicach MIKOŁAJA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Przy okazji jubileuszowego posta (5 000) Maluszka spodziewamy się w okolicach MIKOŁAJA !!!! Super Gratulacje z okazji jubileuszu - też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cześć Klikacze! U mnie leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących A czemu na trzeźwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 szczegóły, co dzidziuś - płeć nieznana gdzie, Mam nadzieję, że w domu kiedy, początek grudnia jak pytasz o poród, czy poczęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zaba - ty prowokatorko - jak powiększyć zdjęcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących A czemu na trzeźwo? kze Coby fasolki nie upijać, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witajcie Fizyk podwójne gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cześć Zabcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 szczegóły, co dzidziuś - płeć nieznana gdzie, Mam nadzieję, że w domu kiedy, początek grudnia jak pytasz o poród, czy poczęcie Moja ciekawość już została zaspokojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.08.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących A czemu na trzeźwo? kze Coby fasolki nie upijać, oczywiście Ale przeciez możesz bezalkoholowe, Karmi itp. Zona nawet redsa małego popijała... Rozumiem, że nie nalezy (nie wolno) upijac sie, ale pół piwa, lub jedno słabe, bezalkoholowe to chyba można... A czy jest się pijanym, wesołym, czy nic nie czuć to zalezy od oragnizmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących A czemu na trzeźwo? kze Coby fasolki nie upijać, oczywiście Ale przeciez możesz bezalkoholowe, Karmi itp. Zona nawet redsa małego popijała... Rozumiem, że nie nalezy (nie wolno) upijac sie, ale pół piwa, lub jedno słabe, bezalkoholowe to chyba można... A czy jest się pijanym, wesołym, czy nic nie czuć to zalezy od oragnizmu... Wszystko racja, ale chyba jednak - nawet po powyższym - Ola zostanie na trzeźwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cześć Klikacze! U mnie leje Cześć Żaba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts