kasztanka 10.05.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 wow jak to sie widzi prezes z whispetarka! na jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 dobra musze isc niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.05.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 TRZYMAJCIE SIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 prezes z whispetarka! na jednym miejscu I gonią KZE...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.05.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... woooooow gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 gratulacje Kasztanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... gratulacje Kze. Kolejna udana sprawa na wczorajszy dzień?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... gratulacje Kze. Kolejna udana sprawa na wczorajszy dzień?! Czasami mam dobry dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... gratulacje Kze. Kolejna udana sprawa na wczorajszy dzień?! Czasami mam dobry dzień... A dziś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 mi udało się w końcu spotkać z ogrodnikiem- to chyba też miałam dobry dzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... gratulacje Kze. Kolejna udana sprawa na wczorajszy dzień?! Czasami mam dobry dzień... A dziś??? Dziś nie gram w piłke... Tylko mam angielski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... gratulacje Kze. Kolejna udana sprawa na wczorajszy dzień?! Czasami mam dobry dzień... A dziś??? Dziś nie gram w piłke... Tylko mam angielski... Czyli zajęty każdy dzień?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Ja na razie bawię się w Mamusię, a wieczorami cztam literaturę fachową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Oczywiście czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A pogoda dziś niespacerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Musze się pochwalić, że wczoraj w nogę to miałem znowu dobry dzień.. Wygraliśmy, strzeliłem 3 bramki, w tym zarobiłem i wykorzystałem karnego... Chyba to budowanie (na razie zbieranie dokumentów) tak mnie uskrzydla, że mam tyle siły do biegania i grania... gratulacje Kze. Kolejna udana sprawa na wczorajszy dzień?! Czasami mam dobry dzień... A dziś??? Dziś nie gram w piłke... Tylko mam angielski... Czyli zajęty każdy dzień?! Zazwyczaj to jest tak: każdy poniedziałek piłka każdy wtorek angielski pozostałe dni: zalezy: czasami siłownia, czasami na bilarda lub ping-ponga lub normalnie z żoną, przed tv, spotkania w sprawie budowy itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts