kze 04.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zaba - ty prowokatorko - jak powiększyć zdjęcie ?? Nie da się I w tym cały smaczek spróbuj tu Zabciu - gdzie TU? To jest wkręt Zaba - ty wstręciucho Bo ja uwielbiam żartować i wkrecać... Chyba sie nie gniewasz A może Szymon Majewski to Twój wujek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 PRZECIEZ JUZ CI GRATULOWALISMY!!!!!!!!!!! ale mozemy jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrowego malucha!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Co do miejsca, to sprecyzuję - mamy nadzieję naszego dzidziusia urodzić w domku (podobnie jak Daniela). Oczywiście - jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań Odważni jesteście, na prawdę heheh - potrzebowałbym więcej odwagi niż mam, żeby zdecydować się na poród w szpitalu. Choć Fizulę namawiają na poród tam gdzie pracuje (a pracuje na położnictwie ) a daleko macie do szpitala ? choc pewne bez komplikacji będzie wszystko... gratulacje a chłopiec czy dziewczynka ? wiadomo już? w grudniu strzelce sa fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hejka witam po przerwie wypoczynkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kze - Fizula - to jeszcze większa twardzielka niż ja (pierwsze też chciała rodzić wdomu, ale sie nie zgodziłem ) Sylvia - szpital mamy 10 -15 minut jazdy od domu. pci - nie znamy (z wyboru) Zaba - oczywiście że się nie gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kze - Fizula - to jeszcze większa twardzielka niż ja (pierwsze też chciała rodzić wdomu, ale sie nie zgodziłem ) Sylvia - szpital mamy 10 -15 minut jazdy od domu. pci - nie znamy (z wyboru) Zaba - oczywiście że się nie gniewam mam znajoma ktora z 3 dzieci chyba tylko pierwsze urodzila w szpitalu... bedzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 sylvia - też mam taką nadzieję. ALE ponieważ zawsze może zdarzyć się jakieś ale, dlatego bierzemy taką ewentualność pod uwagę (szpital) Kasztanka - może i gratulowałyście - ale jakoś słabo. Teraz już było lepiej. Może nawet będę pisał tutaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A jeszcze jakby Zaba pokazała duże zdjęcie - to nawet na 101 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A jeszcze jakby Zaba pokazała duże zdjęcie - to nawet na 101 % hehe faceci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Co do miejsca, to sprecyzuję - mamy nadzieję naszego dzidziusia urodzić w domku (podobnie jak Daniela). Oczywiście - jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań Odważni jesteście, na prawdę heheh - potrzebowałbym więcej odwagi niż mam, żeby zdecydować się na poród w szpitalu. Choć Fizulę namawiają na poród tam gdzie pracuje (a pracuje na położnictwie ) No to Fiziula specjalistka jest ale i tak bym się bała wspominając moją super very very książkową ciążę i poród który nagle po kilkunastu godzinach biegiem trzeba było zakończyć cesarką No ale żona wie przecież co robi, ja po prostu już jestem i uprzedzona i przestraszona na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Co do miejsca, to sprecyzuję - mamy nadzieję naszego dzidziusia urodzić w domku (podobnie jak Daniela). Oczywiście - jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań Odważni jesteście, na prawdę heheh - potrzebowałbym więcej odwagi niż mam, żeby zdecydować się na poród w szpitalu. Choć Fizulę namawiają na poród tam gdzie pracuje (a pracuje na położnictwie ) No to Fiziula specjalistka jest ale i tak bym się bała wspominając moją super very very książkową ciążę i poród który nagle po kilkunastu godzinach biegiem trzeba było zakończyć cesarką No ale żona wie przecież co robi, ja po prostu już jestem i uprzedzona i przestraszona na całego ojojoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kasztanka - coś się tak rozemocjonowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wracając do tematu porodu - mamy znajomą położną, która odbierała Daniela (razem z Fizulą prowadzi szkołę rodzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kasztanka - coś się tak rozemocjonowała bo poszukuje roslin do ogrodu i spotykam takie piekne okazy http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/11/1171/117161/11716193/117161935 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ale, wiecie jakie było zdziwienie w USC, gdy powiedziąłem , że nie mam karty informacyjnej ze szpitala? NIe ma jak domowy wyrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts