fizyk 04.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kasztanka - daj ty se spokój z ogrodem. Chwasty sa najładniejsze i nie trzeba o nie dbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Chyba cosik pójdę przekąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wpadlam na chwile witam niewitanych a co wy tu? rodzicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 eee , my tu ... takie tam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 nie zebym nie byla kumata z tego tematu....hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 I co ??? Nikogo nie ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wracając do tematu porodu - mamy znajomą położną, która odbierała Daniela (razem z Fizulą prowadzi szkołę rodzenia). Grześ, nie zrozum mnie teraz źle, usprawiedliwiam się 'swoją przeszłością' nie chcę się jakoś wymądrzać czy cokolwiek, tym bardziej, że żona to fachowiec, tylko qrcze pewno jakbym Dorotę w domu rodziła to bym jej nie urodziła naturalnie, a jeśli już by dało radę, to nie wiem czy by żyła Nie wiem czy w domu jest możliwość wykonania np gazometrii, a o cc nie wspomnę, a raczej nie zdążyła bym dojechać do szpitala na czas Przepraszam, musiałm to napisać, zawsze jak jest poruszany taki temat to mam wszystko przed oczami, a tym bardziej teraz jak zbliża się 2. rocznica Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Frosch - jednym słowem - kumasz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 gratuluje wszystkim obecnie rodzacym,w przyszlosci ,no i tym w przeszlosci tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Frosch - jednym słowem - kumasz o co chodzi znam ten bol......tez rodzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Wracając do tematu porodu - mamy znajomą położną, która odbierała Daniela (razem z Fizulą prowadzi szkołę rodzenia). Grześ, nie zrozum mnie teraz źle, usprawiedliwiam się 'swoją przeszłością' nie chcę się jakoś wymądrzać czy cokolwiek, tym bardziej, że żona to fachowiec, tylko qrcze pewno jakbym Dorotę w domu rodziła to bym jej nie urodziła naturalnie, a jeśli już by dało radę, to nie wiem czy by żyła Nie wiem czy w domu jest możliwość wykonania np gazometrii, a o cc nie wspomnę, a raczej nie zdążyła bym dojechać do szpitala na czas Przepraszam, musiałm to napisać, zawsze jak jest poruszany taki temat to mam wszystko przed oczami, a tym bardziej teraz jak zbliża się 2. rocznica Sorki Kasiu - rozumiem Cię doskonale. Wiem że tego typu sytuacje się zdarzają. I wiem, że mogą się zdarzyć. Ale zdarzają się tez takie, że w szpitalu potrafią (poprzez rutynę, pośpiech itp) zrobić więcej szkody. My z kolei pamiętamy pierwszy (szpitalny) poród. Tez nie są to miłe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kasztanka - daj ty se spokój z ogrodem. Chwasty sa najładniejsze i nie trzeba o nie dbać matko co ty wypisujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ale w razie co - do szpitala mamy naprawdę blisko. Jeżeli ułożenie dziecka będzie niewłaściwie lub poród będzie się niebezpiecznie przedłużał - wiemy co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wpadlam na chwile witam niewitanych a co wy tu? rodzicie??? jeszcze nie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 halo kasztanka,jak tam poszukiwania? najlatwiej wejsc na dziennik toli ,tam masz lepsze pomysly na zagospodarownie ogrodu,niz na niejednej profesjonalnej stronce internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.08.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wpadlam na chwile witam niewitanych a co wy tu? rodzicie??? jeszcze nie hihihi a ja juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kasztanka - daj ty se spokój z ogrodem. Chwasty sa najładniejsze i nie trzeba o nie dbać matko co ty wypisujesz? piszę to , o czym Ty teraz myślisz Kasztaneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 wpadlam na chwile witam niewitanych a co wy tu? rodzicie??? jeszcze nie hihihi a ja juz nie póki co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.08.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 halo kasztanka,jak tam poszukiwania? najlatwiej wejsc na dziennik toli ,tam masz lepsze pomysly na zagospodarownie ogrodu,niz na niejednej profesjonalnej stronce internetowej no jasne wiem ale ja nie przegladam stron z gotowymi ogrodami teraz raczej ogladam jakie rosliny by mnie interesowaly i zastanawiam sie gdzie je wrzucic jakie odmiany itp ... nop winogron znacie jakas odmiane slodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.08.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 To chyba czas jednak na coś do żarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts