Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wracając do tematu porodu - mamy znajomą położną, która odbierała Daniela (razem z Fizulą prowadzi szkołę rodzenia).

Grześ, nie zrozum mnie teraz źle, usprawiedliwiam się 'swoją przeszłością' :wink: nie chcę się jakoś wymądrzać czy cokolwiek, tym bardziej, że żona to fachowiec, tylko qrcze pewno jakbym Dorotę w domu rodziła to bym jej nie urodziła naturalnie, a jeśli już by dało radę, to nie wiem czy by żyła :( Nie wiem czy w domu jest możliwość wykonania np gazometrii, a o cc nie wspomnę, a raczej nie zdążyła bym dojechać do szpitala na czas :cry: Przepraszam, musiałm to napisać, zawsze jak jest poruszany taki temat to mam wszystko przed oczami, a tym bardziej teraz jak zbliża się 2. rocznica :roll: :roll: :roll: Sorki :cry:

Wracając do tematu porodu - mamy znajomą położną, która odbierała Daniela (razem z Fizulą prowadzi szkołę rodzenia).

Grześ, nie zrozum mnie teraz źle, usprawiedliwiam się 'swoją przeszłością' :wink: nie chcę się jakoś wymądrzać czy cokolwiek, tym bardziej, że żona to fachowiec, tylko qrcze pewno jakbym Dorotę w domu rodziła to bym jej nie urodziła naturalnie, a jeśli już by dało radę, to nie wiem czy by żyła :( Nie wiem czy w domu jest możliwość wykonania np gazometrii, a o cc nie wspomnę, a raczej nie zdążyła bym dojechać do szpitala na czas :cry: Przepraszam, musiałm to napisać, zawsze jak jest poruszany taki temat to mam wszystko przed oczami, a tym bardziej teraz jak zbliża się 2. rocznica :roll: :roll: :roll: Sorki :cry:

Kasiu - rozumiem Cię doskonale. Wiem że tego typu sytuacje się zdarzają. I wiem, że mogą się zdarzyć. Ale zdarzają się tez takie, że w szpitalu potrafią (poprzez rutynę, pośpiech itp) zrobić więcej szkody.

My z kolei pamiętamy pierwszy (szpitalny) poród. Tez nie są to miłe wspomnienia.

halo kasztanka,jak tam poszukiwania?

najlatwiej wejsc na dziennik toli ,tam masz lepsze pomysly na zagospodarownie ogrodu,niz na niejednej profesjonalnej stronce internetowej :roll: :wink: :D

no jasne wiem

ale ja nie przegladam stron z gotowymi ogrodami

teraz raczej ogladam jakie rosliny by mnie interesowaly i zastanawiam sie gdzie je wrzucic :)

jakie odmiany itp ... nop winogron znacie jakas odmiane slodka?