Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sadzilam ,ze jestes sympatycznym ,zyczliwym forumowiczem,a ty jestes po prostu zlosliwy :evil: :wink: :D

jestem sympatyczny i życzliwy. Nie ma we mnie ani krztyny złośliwości (no czasami, a nawet czasami częściej - ale nie w tej chwili).

Przeciez każdemu się może zdarzyć. A dzieciaki, to samo szczęście :D .

a Ty jesteś przecież jeszcze młodziutka. Raptem 18 lat (netto) :wink:

100% VAT??? :roll:

sadzilam ,ze jestes sympatycznym ,zyczliwym forumowiczem,a ty jestes po prostu zlosliwy :evil: :wink: :D

jestem sympatyczny i życzliwy. Nie ma we mnie ani krztyny złośliwości (no czasami, a nawet czasami częściej - ale nie w tej chwili).

Przeciez każdemu się może zdarzyć. A dzieciaki, to samo szczęście :D .

a Ty jesteś przecież jeszcze młodziutka. Raptem 18 lat (netto) :wink:

100% VAT??? :roll:

Ja jestem dżentelmanem. Nie sprawdzam tych przypadkach stawek VAT, narzutów i marży. Mnie interesuje tylko wartość netto. A ta dla każdej kobiety wynosi 18 lat!!!! :wink:

Qrcze - idę jeść :wink:

Dzięki frosch , ja też przy okazji skorzystam :D

Zaczynam walkę z ogrodem , właśnie nawożą ziemię .

Na szczęście zadanie mam ułatwione bo połowa działki w dodatku na obrzeżach zostanie leśna , z brzózkami i sosenkami . Na reszcie trawnik a na granicy "dwóch światów " bylinki , małe krzewy , roślinki sezonowe , itp . Myślę też o kilku małych drzewkach . Marzy mi się magnolia , katalpa ale taka złotolistna no i obowiązkowo dąb czerwony . Nie ma piekniej wybarwiającego się jesienią drzewa ( no może jeszcze sumak octowiec , ale tego już mam ) .

A od dzisiaj jestem karnie urlopowana :D :D :D

Miłego tygodnia życzę i już mnie nie ma 8) :D

O Fizyk

GRATULKI :D

kopę lat :wink: :D

Dobry dzień wszystkim, u mnie leje. Szyby w ściekających strugach wody, mokro w sandałach.

OOOOO Tola. CZeść - powiedz tym froschowi - czy ja jestem złośliwy!!!! :o :wink: No powiedz. Tobie uwierzy. Znasz mnie nie od dziś :lol: :wink: To Selimm jest złośliwy. NIe ja :D

Tiaaaa Selimek to wielki OS, a jakie żądło ma :roll: 8)

A nasz Fizyk to nawet nie wie co oznacza słowo złośliwy, bo się z tym nigdy nie spotkał. Taki jest dobry chłop :D

O Fizyk

Dobry dzień wszystkim, u mnie leje. Szyby w ściekających strugach wody, mokro w sandałach.

OOOOO Tola. CZeść - powiedz tym froschowi - czy ja jestem złośliwy!!!! :o :wink: No powiedz. Tobie uwierzy. Znasz mnie nie od dziś :lol: :wink: To Selimm jest złośliwy. NIe ja :D

A nasz Fizyk to nawet nie wie co oznacza słowo złośliwy, bo się z tym nigdy nie spotkał. Taki jest dobry chłop :D

:D ciesze sie :D

Dzięki frosch , ja też przy okazji skorzystam :D

Zaczynam walkę z ogrodem , właśnie nawożą ziemię .

Na szczęście zadanie mam ułatwione bo połowa działki w dodatku na obrzeżach zostanie leśna , z brzózkami i sosenkami . Na reszcie trawnik a na granicy "dwóch światów " bylinki , małe krzewy , roślinki sezonowe , itp . Myślę też o kilku małych drzewkach . Marzy mi się magnolia , katalpa ale taka złotolistna no i obowiązkowo dąb czerwony . Nie ma piekniej wybarwiającego się jesienią drzewa ( no może jeszcze sumak octowiec , ale tego już mam ) .

A od dzisiaj jestem karnie urlopowana :D :D :D

Miłego tygodnia życzę i już mnie nie ma 8) :D

cudownego urlopu ci zycze :D

O Fizyk

:D ciesze sie :D

yhm. Do os to mu duzo brakuje :D

ale ten wtek zapier...nicza :o :o :o :o :o :o :o

a to jest mój setny post na tym forum i niniejszym z SYMPATYKA FORUM stalem się Forumowiczem (to brzmi dumnie) ju huuuuuuu !!!!!!!

i tak sobie postanowiłem, że to tutaj napiszę bo mnie tu jeszcze nie było a kcem być. :wink:

A to gratulejszyn i czekamy na imprezkę, zjadła bym jakieś dobre ciasteczko 8)

ale ja nie wiem jak wkleic bezposrednio do posta obrazek z ciastkiem :oops: :cry: :x

ctrl+c i ctrl+v nie dziala, skopiowanie adresu obrazka tez nie :(

Na razie ciahca przesylam wirtualnie przez monitor. Chetni musza wlozyc lapke do monitora i jak ja u siebie zobacze reke to podam ciacho. Smacznego.

P.S. za 50 min ide do domu na wikent :D [/code]