Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

RANKINGUM RECORDUM

1. Jajcek - 272

2. inż. Mamoń - 246

3. SławekD-żonka - 184

4. kze - 133

5. Joanna i Janusz - 132

6. Whisper - 119

7. verunia - 109

8. Kasztanka - 91

9. Majka - 83

10. maksiu - 80

11. fizyk - 79

12. Olkalybowa - 75

13. Teska - 60

14. Sonika - 51

15. badi - 42

16. monka- 39

17. andrzejka- 37

18. Moniś - 36

19. facio, Aga J.G -35

21. markus_gdynia - 29

22. Jezier, zaba_gonia 27

24. Nefer - 21

25. Trini, marcel2000 - 20

27. Witos, andre59 - 19

29. Funia - 18

30. ew-ka -17

31. Sylvia1 - 15

32. Agniesia, tola- 14

34. joola, Ania Wiśniewska - 13

36. Jane, karolka - 10

38. Wojty, kasia64 - 9

40. kolia, Zielonooka - 7

42. Januszz, tabaluga1 - 6

44. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5

49. Ewuś, jamles,frosch - 4

50. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3

55. Baba_budowniczy, DARIO 2, Gryfpc, gawel - 2

60. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko - 1

Streszczenium:

zaczal i skonczyl fizyk.aktualnosci:maxtorka ma urlop,fizyk jest wyjadaczem zab i krow,majka zostala miss mokrego podkoszulka

No właśnie, pamiętałam, że coś z guzikiem

:roll: :lol:

:lol: :lol: ja wogóle nie mam pamięci do tych nazw, nigdy nie wiem gdzie jestesmy dla mnie to zawsze ta sama woda, drzewa i krzaki, choć jestem nimi zauroczona

:lol:

A Wyspę Kormoranów widziałaś? (Chyba na Śniardwach, ale też nie jestem pewna :roll: )

Na Dobskim o ilę się nie mylę, a na Śniardwach jest Wyspa Pajęcza, Ćzarci i Szeroki Ostrow. Guzianka jest całkiem na południe, a Olka płynie na połnoc :lol: Oj Aniu całkiem ci się pomerdało

Majka - rozumiem, że zaraz po romantycznej wyprawie wskoczyłaś do łóżka :D :lol: :wink:

wskoczyłam pod gorący przysznic. Ubranie do prania, sandały na grzejnik w łazience :roll:

qrcze, malo romantyczna jestem. No i na drugi dzień musiałam na fotel w samochodzie polozyc folię :lol:

Tylko nie wiem jak znisę Mazury na trzeźwo :wink: zawsze jakieś piweczko. Jak ja sie odnajde wsród pijących :wink: :lol:

A czemu na trzeźwo?

kze :o

Coby fasolki nie upijać, oczywiście :lol:

Ale przeciez możesz bezalkoholowe, Karmi itp. Zona nawet redsa małego popijała...

Rozumiem, że nie nalezy (nie wolno) upijac sie, ale pół piwa, lub jedno słabe, bezalkoholowe to chyba można... A czy jest się pijanym, wesołym, czy nic nie czuć to zalezy od oragnizmu...

Przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale nazywanie Karmi piwem to czysta profanacja. Reds kopie jak normalne piwo. Nie powiem szklaneczkę sobie wypiłam, bo jak wino można to, dlaczego nie piwo. Ale jakoś tak dziwnie jest, już tak nie smakuje jak kiedyś :-? . Mam nadzieję ze mi przejdzie, bo życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia :wink:

Żebym coś poczuła muszę wypić ze 4 piwa :oops: .

No właśnie, pamiętałam, że coś z guzikiem

:roll: :lol:

:lol: :lol: ja wogóle nie mam pamięci do tych nazw, nigdy nie wiem gdzie jestesmy dla mnie to zawsze ta sama woda, drzewa i krzaki, choć jestem nimi zauroczona

:lol:

A Wyspę Kormoranów widziałaś? (Chyba na Śniardwach, ale też nie jestem pewna :roll: )

Na Dobskim o ilę się nie mylę, a na Śniardwach jest Wyspa Pajęcza, Ćzarci i Szeroki Ostrow. Guzianka jest całkiem na południe, a Olka płynie na połnoc :lol: Oj Aniu całkiem ci się pomerdało

Płyniemy na północ i południe :D .