frosch 04.08.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 hejka olka kupilas mi sol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja zmykam do zobaczenia jak wroce znadmorza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Miłego wypoczynku i pieknej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 o nie dziekuje wole pogody nie zapeszac... pożegnasz ode mnie reszte w poniedziałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 o nie dziekuje wole pogody nie zapeszac... pożegnasz ode mnie reszte w poniedziałek? Jasne że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bry wieczór Aga, pogody pięknej to chyba niestety nie będzie Miałem jutro jechać do Gdyni, ale sobie odpuszczę... prognozy nie zachęcają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a skontakotwałam sie z hodowla saxifraga okazało sie ze jest niedaleko mnie... (no max 10 km).. będe z nimi w kontakcie za rok jak będe juz kupowała psiaka... Aga dzieki za twoja rade dawno temu.. a tak z ciekawosci to z jakiej hodowli jest twoj piechol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Mój jest Giga La Gothica nie ma sprawy zawsze służe radą choć hodowca ze mnei żaden, mam tylko doświadczenie ze swoim niejadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Blisko stolicy jest kilka hodowli A na jaki kolorek się decydujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 bry RW u Was też jest tak zimno ??? u mnie 13 st brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rosółek ugotowałam ,taki domowy z warzywami i z lubczykiem są amatorzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj ewa u nas też zimno pada mgła gór nie widać a to wrózy co najmniej tydzień takiej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ze mnie jeszcze emniejszy w zyciu zadnegeo psa nie miałam. koty okreciły mnie sobie wokół pazurka... ale choruje na doga.. podobaja mi sie jasno brązowe ajk twój abi ale tez płaszczowe lub niebieskie... tylko mam dylemat bo mi sie abrdoz podobaja dogi z kopiowanymi uszami... za to wcale eni zaelzy mi na wystawach moze byc z wada np kolor nie ten albo bezjajeczny byle dog... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 bry RW u Was też jest tak zimno ??? u mnie 13 st brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Rosółek ugotowałam ,taki domowy z warzywami i z lubczykiem są amatorzy? a jakże cześć Ew-ka normalnie kurteczkę musiałem dzisiaj założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 tydzień temu było 20 st. więcej i narzekaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 tydzień temu było 20 st. więcej i narzekaliśmy hi,hi, ludziom nie dogodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 obiecałam sobie rano ,że cały weekend nie będę robić NIC ......i psinco ....trochę poczytałam pod kołdrką i już mnie nosi ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hejka RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 normalnie kurteczkę musiałem dzisiaj założyć... a ja ... jak ta głupia .....z bosymi nogami i w sandałkach w pracy było super ,ale jak wyskoczyłam na zakupy to mąż się śmiał ,że tak szybko jeszcze zakupów nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ze mnie jeszcze emniejszy w zyciu zadnegeo psa nie miałam. koty okreciły mnie sobie wokół pazurka... ale choruje na doga.. podobaja mi sie jasno brązowe ajk twój abi ale tez płaszczowe lub niebieskie... tylko mam dylemat bo mi sie abrdoz podobaja dogi z kopiowanymi uszami... za to wcale eni zaelzy mi na wystawach moze byc z wada np kolor nie ten albo bezjajeczny byle dog... Mi też się bardzo podoba z kopiowanymi ale dużo się naczytałam o tym jak trzeba dbać o ucho i ile zależy od cięcia że bałam się zaryzykować po drugie trochę szkoda mi zwierzaka. Więc mam kłapciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 obiecałam sobie rano ,że cały weekend nie będę robić NIC ......i psinco ....trochę poczytałam pod kołdrką i już mnie nosi ....... no popatrz, a ja to mógłbym NIC nie robić cały dzień... trochę leniwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts