Ew-ka 04.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hejka RW cześć kocico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja zmykam do zobaczenia jak wroce znadmorza... Może się spotkamy też się wybieram tylko ta pogoda mnie zastanawia ale podobno w przyszłym tygodniu ma być cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 tydzień temu było 20 st. więcej i narzekaliśmy no właśnie, komu to przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hejka RW Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja zmykam do zobaczenia jak wroce znadmorza... Może się spotkamy też się wybieram tylko ta pogoda mnie zastanawia ale podobno w przyszłym tygodniu ma być cieplej marzenia Henia ( tak mówi zawsze mój mąż Henio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hejka RW cześć kocico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja na upały nie narzekałam i teraz znowu cierpię a tak mi było dobrze w tych tropikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Hejka RW Hejka cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja zmykam do zobaczenia jak wroce znadmorza... Może się spotkamy też się wybieram tylko ta pogoda mnie zastanawia ale podobno w przyszłym tygodniu ma być cieplej a dokad jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja na upały nie narzekałam i teraz znowu cierpię a tak mi było dobrze w tych tropikach To tak jak ja na razie się nie daję ale kto wie czy ciepłych skarpetek nie wyciagnę i do tego pyszny rosołek z lubczykiem od Ew-ki ...aż mi ślinka pociekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja zmykam do zobaczenia jak wroce znadmorza... Może się spotkamy też się wybieram tylko ta pogoda mnie zastanawia ale podobno w przyszłym tygodniu ma być cieplej a dokad jedziesz? blisko Szczecina bo w tym roku na dalsze wojaże kasy nie mamy...padło na Pogorzelicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 sama jestem i nudzi mi się mąż w piłkę kopie ( jak co piątek ) a Dwid wczoraj do Geteborga poleciał -w niedzielą zaczynają sie Mistrzostwa Europy w Lekkiej Atletyce Wziął ze sobą ogromną flagę biało-czerwoną .......coby Wiola Janowska ( 3km) nią sie otuliła jak zdobędzie złoto ( faworytka do złota ) oglądajcie i trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Skarpetki to ja już mam w taką pogodę z gołymi stopami i oczywiście długi rękaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 sama jestem i nudzi mi się mąż w piłkę kopie ( jak co piątek ) a Dwid wczoraj do Geteborga poleciał -w niedzielą zaczynają sie Mistrzostwa Europy w Lekkiej Atletyce Wziął ze sobą ogromną flagę biało-czerwoną .......coby Wiola Janowska ( 3km) nią sie otuliła jak zdobędzie złoto ( faworytka do złota ) oglądajcie i trzymajcie kciuki Bedziemy trzymać i wypatrywać synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Skarpetki to ja już mam w taką pogodę z gołymi stopami i oczywiście długi rękaw ale w domu ??? ja nadal siedzę w krótkim rękawie i boso ....w domu mam 24 st.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a my koło gdańska wies nazywa sie Stegna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Skarpetki to ja już mam w taką pogodę z gołymi stopami i oczywiście długi rękaw tak naprawdę to dopiero dzisiaj u nas jest zimno postanowiłam być twarda ale jak jutro też tak bedzie to peknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 sama jestem i nudzi mi się mąż w piłkę kopie ( jak co piątek ) a Dwid wczoraj do Geteborga poleciał -w niedzielą zaczynają sie Mistrzostwa Europy w Lekkiej Atletyce Wziął ze sobą ogromną flagę biało-czerwoną .......coby Wiola Janowska ( 3km) nią sie otuliła jak zdobędzie złoto ( faworytka do złota ) oglądajcie i trzymajcie kciuki pewnie ze będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo miło wspominam pobyt w Poddąbiu .....osada między Rowami a Ustką .....cudowna okolica ,teren i lasy ......jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Skarpetki to ja już mam w taką pogodę z gołymi stopami i oczywiście długi rękaw ale w domu ??? ja nadal siedzę w krótkim rękawie i boso ....w domu mam 24 st.... U nas w domku jest 22 st ale to i tak dla mnie za zimno rodzina biega mniej ubrana niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts