sylvia1 04.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ewka gratki ale od kiedy ty jestes grubasem? od zawsze waże powyżej 60 kg ........czyli grubasek ...... pytanie przy jakim wzroscie wiesz 60 kg przy moich 153 cm to tragedia ale 60 kg przy 170 to chudzinka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Skarpetki to ja już mam w taką pogodę z gołymi stopami i oczywiście długi rękaw tak naprawdę to dopiero dzisiaj u nas jest zimno postanowiłam być twarda ale jak jutro też tak bedzie to peknę U nas na zewnątrz jest około 10 stopni to tylko patrzeć jak śnieg spadnie Nic nie mów moja starsza córa dzisiaj stwoerdziła że to już jesień tylko nie to całą zimę miałam deprechę i siedziałam okutana kocem z nogami na kaloryferze Ja też jej powiedziałąm żeby takich głupot nie gadała bo dopiero jedna zima się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a dla zmarzniętych grzaniec http://www.kulinaria.pl/foto/grzanepiwo.jpg lub herbatka...może być z prądem http://bi.gazeta.pl/im/0/2988/z2988610X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ewka gratki ale od kiedy ty jestes grubasem? od zawsze waże powyżej 60 kg ........czyli grubasek ...... pytanie przy jakim wzroscie wiesz 60 kg przy moich 153 cm to tragedia ale 60 kg przy 170 to chudzinka.. trza się umieć maskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja z moją wagą nie mieszczę się w żadnych kryteriach A browarek bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 monka dizeki za grzanca skorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 o taką herbatkę uwielbiam http://bi.gazeta.pl/im/0/2988/z2988610X.jpg jeszcze jak podana w pięknych filiżankach ...to już ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja z moją wagą nie mieszczę się w żadnych kryteriach ja przez lata też się nie mieściłam...teraz już jest lepiej kiedyś miałam siniaki na tyłku jak długo siedziałam na twardym krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja z moją wagą nie mieszczę się w żadnych kryteriach A browarek bardzo chętnie Aga czy ty aby nie przesadzasz z ta waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ktoś mówił coś o browarku???? Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo miło wspominam pobyt w Poddąbiu .....osada między Rowami a Ustką .....cudowna okolica ,teren i lasy ......jak w bajce o Ustka...bardzo lubię tam bywać to skręć kiedyś do Poddąbia ...... O tak...tam jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo miło wspominam pobyt w Poddąbiu .....osada między Rowami a Ustką .....cudowna okolica ,teren i lasy ......jak w bajce o Ustka...bardzo lubię tam bywać to skręć kiedyś do Poddąbia ...... O tak...tam jest pięknie cześć zabka ......byłaś w tym roku w Poddąbiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bardzo miło wspominam pobyt w Poddąbiu .....osada między Rowami a Ustką .....cudowna okolica ,teren i lasy ......jak w bajce o Ustka...bardzo lubię tam bywać to skręć kiedyś do Poddąbia ...... O tak...tam jest pięknie cześć zabka ......byłaś w tym roku w Poddąbiu?? w tym roku nie.. byłam niedaleko Pogorzelicy w Lędzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja z moją wagą nie mieszczę się w żadnych kryteriach A browarek bardzo chętnie Aga czy ty aby nie przesadzasz z ta waga? wcale a wcale nei przesadzam tylko ja cierpię z powodu nidowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zobaczcie jaki drink znalazłam http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,36602751,P_KOBIETA_PRZEPISY.html osttnimi czasy miksuje zimnego arbuza i podaję w postaci płynnej - nasionka opadają na dno pycha ten drink wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 trochę tęsknię za naszym Bałtykiem nie byłam tam chyba 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witaj Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja z moją wagą nie mieszczę się w żadnych kryteriach A browarek bardzo chętnie Aga czy ty aby nie przesadzasz z ta waga? wcale a wcale nei przesadzam tylko ja cierpię z powodu nidowagi tez zawsze miałam niedowage ale ostatnio to sie zmieniło i teraz chce mniej moge oddac chcesz? tylko niech ktos opatentuje oddawanie wagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 trochę tęsknię za naszym Bałtykiem nie byłam tam chyba 6 lat Czas się wybrać Ewka polecam Ustkę na początku września. Jest jeszcze ciepło, tyrystów mało a wszystkie letnie "atrakcje" jeszcze funkcjonują Helo Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ktoś mówił coś o browarku???? Cześć wszystkim cześć Żaba masz nosa do piwa oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts