Gość 04.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aga, jak karmisz swojego psa to zabierasz miskę zaraz po jedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja podjadam nawet w nocy i nic o nie w nocy to ja nie jem No chyba że jakaś imprezka do późna to powstrzymać sie nie mogę jak cos dobrego jest Ja obowiązkowo w nocy zjadam jeden batonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja podjadam nawet w nocy i nic o nie w nocy to ja nie jem No chyba że jakaś imprezka do późna to powstrzymać sie nie mogę jak cos dobrego jest Ja obowiązkowo w nocy zjadam jeden batonik ale ci dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja obowiązkowo w nocy zjadam jeden batonik tzn. budzisz się i musisz zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ew-ka jak to mówią kochanego ciała nigdy nie za wiele mój H. tak mówi to możesz spokojnie podjadać wieczorem muszę się pilnować ....bo kocham jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aga, jak karmisz swojego psa to zabierasz miskę zaraz po jedzeniu? Nie. Miska zostaje na stojaku, wieczorem dostej jeść jak My idziemy spać potem rano mąz mu daje znowu i jak ja wstaję to dopiero myję miskę ale najczęsciej odtswaim ją spowrotem na stojak. A czemu pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ew-ka jak to mówią kochanego ciała nigdy nie za wiele mój H. tak mówi to możesz spokojnie podjadać wieczorem muszę się pilnować ....bo kocham jeść Ja to kocham słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja już pożegnam Państwa......juto do pracy ..... papa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja obowiązkowo w nocy zjadam jeden batonik tzn. budzisz się i musisz zjeść? Nio, tak koło 2-3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 to ja już pożegnam Państwa......juto do pracy ..... papa ... Papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aga, jak karmisz swojego psa to zabierasz miskę zaraz po jedzeniu? Nie. Miska zostaje na stojaku, wieczorem dostej jeść jak My idziemy spać potem rano mąz mu daje znowu i jak ja wstaję to dopiero myję miskę ale najczęsciej odtswaim ją spowrotem na stojak. A czemu pytasz? A bo wyczytałam w jakies mądrej ksiązce taki sposob na niejadki, że trzeba zaraz zabierać miskę po jedzeniu (parę minut po) bez względu na to czy pies zje czy nie. U mojej Hery to pomogło. Potem miała taki apeyt żę musiałam pilnować żeby nie przytyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja jak kolacji nie zjem to spać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja obowiązkowo w nocy zjadam jeden batonik tzn. budzisz się i musisz zjeść? Nio, tak koło 2-3 w nocy a to w szoku jestem ja to w nocy polę pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja jak kolacji nie zjem to spać nie mogę nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja to kocham słodycze a ja napadowo tzn. jak mnie napadnie to wciągam jak leci...a potem długo długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Jak nie zjada to zabieram, miska zostaje tylko wtedy kiedy jest pusta, ale My chyba już ten etap mamy za sobą ( puk puk w niemalowane ). Monka ja też lubie pospać ale niestety tojest silniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja jak kolacji nie zjem to spać nie mogę nie wątpię andre niedługo o twoich kolacjach to legendy będą krążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja jak kolacji nie zjem to spać nie mogę nie wątpię za to w nocy nie podjadam i waga mi się nie zmienia 85 kg od kilkunastu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Heloł. Dziewczyny znam swietny sposób na przytycie, właśnie go stosuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.08.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja jak kolacji nie zjem to spać nie mogę nie wątpię andre niedługo o twoich kolacjach to legendy będą krążyć to może przestanę je jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts