joola 04.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Verunia, jeszcze nie wszystko. Dzisiaj właśnie zamontowali mi balustrady Nie wkleiłam jeszcze zdjątek, ale po ośmiu miesiącach czekania na nie cieszę się z nich jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Bry wieczorek wszyćkim Joola trafiłaś cześć bo ten tego pani plofesol domek mnie wykańcza...znaczy ja wykańczam domek milej zabawy Jolu A dziękować, dziękować Na galoty żadne, nie mam szans przy tych mistrzach stukania, to chociaż się zabawię Eee tam, szanse zawsze są A ty nie u Soniki dzisiaj? coś tak gdzieś wyczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Joola, świetnie wygląda ten drewniany chodniczek na tarasie, super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ja słucham i drę gebe w końcu mogę Gęby, to drom teściowe , Ty co najwyżej mów, że pięknie śpiewasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Verunia, jeszcze nie wszystko. Dzisiaj właśnie zamontowali mi balustrady Nie wkleiłam jeszcze zdjątek, ale po ośmiu miesiącach czekania na nie cieszę się z nich jak dziecko na pewno są śliczne jak cały domek ja to ci tyle pytań o wykończenie chciałam zadać że aż połowe z nich zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Verunia, jeszcze nie wszystko. Dzisiaj właśnie zamontowali mi balustrady Nie wkleiłam jeszcze zdjątek, ale po ośmiu miesiącach czekania na nie cieszę się z nich jak dziecko Trzeba czekac cierpliwie na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Monka, do Soniki jadę w piątek..następny piatek Verunia, ten taras to moja krwawica (kompromis znaczy się) mąż chciał mi wszystko dookoła zabetonować albo zapłytkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 ja słucham i drę gebe w końcu mogę Gęby, to drom teściowe , Ty co najwyżej mów, że pięknie śpiewasz... E tam ćwicze w końcu tez będę kiedyś teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Monka, do Soniki jadę w piątek..następny piatek No to jak już dojedziesz to ją wyściskaj ode mnie dziękuję Ciekawa jestem czy Sonika ma jakieś wieśći od Moniś...chyba powinna niedługo rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Oczko mi sie już klei , Dobraaaanoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dziołchy, zdjęcia zrobię jutro , bo dzisiaj już mi się nic nie chce. Wysprzątałam całą chałupę po barierkowiczach i teraz łodpoczywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Oczko mi sie już klei , Dobraaaanoc Dobranoc! ja też juz zmykam, paaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Poczekam cierpliwie Masz rację Monka ciekawe co tam u Moniś mam nadzieję że wszystko idzie dobrze Idę do męzusia przed telewizor dobrej nocki życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Monka, do Soniki jadę w piątek..następny piatek No to jak już dojedziesz to ją wyściskaj ode mnie dziękuję Ciekawa jestem czy Sonika ma jakieś wieśći od Moniś...chyba powinna niedługo rodzić Wyściskam, obiecuję No właśnie co z Moniś??? Też słyszałam dobre wieści, nawet pisałam do niej na priv, ale cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja też uciekam dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.08.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No właśnie co z Moniś??? Też słyszałam dobre wieści, nawet pisałam do niej na priv, ale cisza w eterze nie wiem właśnie jakiś czas temu Sonika pisała że wszytko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 04.08.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 To już ja się dopytam gdzie trzeba co i jak Ale ma nadzieję, że wszystko jest dobrze. W końcu wszyscy trzymaliśmy za "sprawę" kciukasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Dobranoc wszystkim Miłych snów Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.08.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Oczko mi sie już klei , Dobraaaanoc Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.08.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Oczko mi sie już klei , Dobraaaanoc Dobranoc! ja też juz zmykam, paaaaaaaaa Paa Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts