frosch 05.08.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witaj Aga bylam kiedys na koncercie Urszuli i bylam nia rozczarowana,aczkolwiek mam ulubione jej kawalki ,ktore chetnie slucham i znam na pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 jestem ponownie Cześć Aga tak równo i spokojnie pada ,że wystawiłam wszystkie kwiaty doniczkowe na deszcyk ...nich je odświeży i nawilży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 i zmyje elegancko kurz u mnie slonko przebija sie przez chmurki i jest o dziwo troche cieplej (19 st.C).mogloby nie padac ,bo okna sobie wczoraj pomylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Polska wygrała z Japonia 3:2 ale emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Polska wygrała z Japonia 3:2 ale emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witajcie. kawałek koncertu oglądałam. Perfect i Lombard to zespoły z czasów mojej bardziej świadomej mlodości. Jestem zła. Jak bolesnie dokuczyć oszukańczej firmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witaj majka dla mnie to czasy nieswiadomej mlodosci co ci ta firma zrobila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 czas zyczyc wam pieknej soboty mam mase rzeczy do zrobienia,wpadne wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witaj majka dla mnie to czasy nieswiadomej mlodosci co ci ta firma zrobila? nie chce oddać kasy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witaj majka dla mnie to czasy nieswiadomej mlodosci co ci ta firma zrobila? nie chce oddać kasy, o kurka !!!! rzuć klątwę http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=1619606&kat=9811&ticaid=1216a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Pozdrówka dla wszystkich z cholernie mokrego 3City. MAJKA - napisz wezwanie do zapłaty i wyślij za poświadczeniem odbioru, najlepiej bez znaków firmowych na kopercie, tylko z adresem prywatnym.U mnie to zadziałało nawet w przypadku PZU Życie. Dopóki dzwoniłem dotąd mnie olewali, gdy wysłałem pismo za potwierdzeniem odbioru miałem odsetki na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 05.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 No...Kawka wypita, ząbek umyty......Można pos(m)erfować. Witam Was z samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 No Jajcek, jeszcze tylko skrót wydarzeń napisz i możesz sobie zrobić wolne sam sobie wystawilem wiec mam wolne od streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Pozdrówka dla wszystkich z cholernie mokrego 3City. MAJKA - napisz wezwanie do zapłaty i wyślij za poświadczeniem odbioru, najlepiej bez znaków firmowych na kopercie, tylko z adresem prywatnym. U mnie to zadziałało nawet w przypadku PZU Życie. Dopóki dzwoniłem dotąd mnie olewali, gdy wysłałem pismo za potwierdzeniem odbioru miałem odsetki na koncie. prezes powiedział, że podpisał przelew i ze wyjdzie w poniedziałek. Jak go nie dostane tak pewnie zrobię. Ale stracili juz kontrahenta Straszny mlyn dzisiaj miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 dzien dobry sennie i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 dzien dobry sennie i deszczowo oj tak, zaraz chyba zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 ja tez ale piotrus jakos nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 05.08.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witajcie. kawałek koncertu oglądałam. Perfect i Lombard to zespoły z czasów mojej bardziej świadomej mlodości. Jestem zła. Jak bolesnie dokuczyć oszukańczej firmie? cześć Majka, przeżywam to samo. Radzą mi zgłosić do Izby Rzemieślniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 z tych deszczow dobre chociaz to ze trawnik odzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.08.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 a tak to bieda Piotrus sie nudzi caly czas pokazuje ze chce dada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts