Ew-ka 06.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hejka wieczorna tyłek mnie boli Mój H. dał mi dzisiaj wycisk O ty bezwstydna O, Tak... Ewa nam się popsuła..cały czas o tym gada żaba -dojdziesz do moich lat to zobaczysz .....wszystko Ci się będzie kojarzyć ......z jazdą na rowerze ...oczywiście Ewka, no co Ty? To kwestia wieku?? Myślałam, że raczej... yyy... właściwego rowerka ja mój mam od 25 lat ale coraz lepiej mi sie na nim jeździ co tam lepiej ......to za mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hejka wieczorna tyłek mnie boli Mój H. dał mi dzisiaj wycisk O ty bezwstydna O, Tak... Ewa nam się popsuła..cały czas o tym gada żaba -dojdziesz do moich lat to zobaczysz .....wszystko Ci się będzie kojarzyć ......z jazdą na rowerze ...oczywiście Czy to znaczy, że już z niego nie będę schodziła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Fajne te twoje alkohole andrzejka, to specjalnie dla Ciebie http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Calvados%20Cocktail%20I.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.08.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hejka wieczorna tyłek mnie boli Mój H. dał mi dzisiaj wycisk O ty bezwstydna O, Tak... Ewa nam się popsuła..cały czas o tym gada żaba -dojdziesz do moich lat to zobaczysz .....wszystko Ci się będzie kojarzyć ......z jazdą na rowerze ...oczywiście Czy to znaczy, że już z niego nie będę schodziła??? no to jest kwestia organizacji dnia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hejka wieczorna tyłek mnie boli Mój H. dał mi dzisiaj wycisk O ty bezwstydna O, Tak... Ewa nam się popsuła..cały czas o tym gada żaba -dojdziesz do moich lat to zobaczysz .....wszystko Ci się będzie kojarzyć ......z jazdą na rowerze ...oczywiście Ewka, no co Ty? To kwestia wieku?? Myślałam, że raczej... yyy... właściwego rowerka ja mój mam od 25 lat ale coraz lepiej mi sie na nim jeździ co tam lepiej ......to za mało powiedziane ja mam ten rowerek od 15 lat,to moze w tym tkwi sekret im dłużej się jeździ tym jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Pijemy dzięki i gratki dzięki no to jeszcze raz stawiam z radości ) http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Green%20Peace%20I.jpg ten to chyba dla Żaby gatki Duende Dla mnie???? Dzięki A tak a propos rowerów...to ja uwielbiam na nim jeździeć ..musze codziennie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 hejka wieczorna tyłek mnie boli Mój H. dał mi dzisiaj wycisk O ty bezwstydna O, Tak... Ewa nam się popsuła..cały czas o tym gada żaba -dojdziesz do moich lat to zobaczysz .....wszystko Ci się będzie kojarzyć ......z jazdą na rowerze ...oczywiście Czy to znaczy, że już z niego nie będę schodziła??? na emeryturze to będziesz mogła całe dnie pedałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ja mój mam od 25 lat ale coraz lepiej mi sie na nim jeździ co tam lepiej ......to za mało powiedziane ja mam ten rowerek od 15 lat,to moze w tym tkwi sekret im dłużej się jeździ tym jest lepiej wznosze toast za rowerki http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Diki%20Diki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Fajne te twoje alkohole andrzejka, to specjalnie dla Ciebie http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Calvados%20Cocktail%20I.jpg ale super , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ja mój mam od 25 lat ale coraz lepiej mi sie na nim jeździ co tam lepiej ......to za mało powiedziane ja mam ten rowerek od 15 lat,to moze w tym tkwi sekret im dłużej się jeździ tym jest lepiej wznosze toast za rowerki http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Diki%20Diki.jpg przepraszam, rowerki sa dla dzieci. Wznoszę toast za ROWERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 ja mój mam od 25 lat ale coraz lepiej mi sie na nim jeździ co tam lepiej ......to za mało powiedziane ja mam ten rowerek od 15 lat,to moze w tym tkwi sekret im dłużej się jeździ tym jest lepiej wznosze toast za rowerki http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Diki%20Diki.jpg przepraszam, rowerki sa dla dzieci. Wznoszę toast za ROWERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 dobranoc ........ do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest tu kto? ja jeszcze zaglkądam to co jakis czas ale zaraz tez zmykam spać U nas strasznie leje deszcze, w dzień i teraz, tak jakoś jesiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 dobranoc ........ do jutra dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest tu kto? jestem ale tylko jednym okiem spogladam bo się pakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 dobranoc ........ do jutra dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest tu kto? ja jeszcze zaglkądam to co jakis czas ale zaraz tez zmykam spać U nas strasznie leje deszcze, w dzień i teraz, tak jakoś jesiennie pewnie jutro ten deszcz przyjdzie do nas, dzisiaj wciąż jest sucho, tyle że chłodno. Słyszałam prognozę, że lato ma jeszcze powrócić, ale faktycznie dzisiaj czy wczoraj jest całkiem jak jesienią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 06.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest tu kto? jestem ale tylko jednym okiem spogladam bo się pakuję zdradzisz, gdzie się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest tu kto? ja jeszcze zaglkądam to co jakis czas ale zaraz tez zmykam spać U nas strasznie leje deszcze, w dzień i teraz, tak jakoś jesiennie pewnie jutro ten deszcz przyjdzie do nas, dzisiaj wciąż jest sucho, tyle że chłodno. Słyszałam prognozę, że lato ma jeszcze powrócić, ale faktycznie dzisiaj czy wczoraj jest całkiem jak jesienią... no to od nas taka pogoda odchodzi...mam nadzieję od środy było jesiennie i deszczowo a dzisiaj nawet slonko zza chmur wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts