frosch 07.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 chyba sie z wami pozegnam,net mnie denerwejszen dzisiaj okrutnie,straszne ma zawiasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 http://www.emule.eprogramy.net/ Olka dzięki - już ściągnąłem e-mula Od wczoraj miałem kaza i g^%o - nic mi się nie udało ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam Moi drodzy, kto ma tyle cierpliwości aby wytłumaczyć ciemniakowi jak i skąd pościągać trochę empetrójek? Tylko się nie śmiejcie ze mnie pomogłyśmy, a teraz..... jędza ale miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 http://www.emule.eprogramy.net/ Olka dzięki - już ściągnąłem e-mula Od wczoraj miałem kaza i g^%o - nic mi się nie udało ściągnąć podobno na poczatku trzeba sie naczekac.przyygotuj sie na to samo na "osiolku".musisz byc cierpliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam Moi drodzy, kto ma tyle cierpliwości aby wytłumaczyć ciemniakowi jak i skąd pościągać trochę empetrójek? Tylko się nie śmiejcie ze mnie pomogłyśmy, a teraz..... jędza ale miła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Bry wieczór a gdzie twoja seksowna broda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 http://www.emule.eprogramy.net/ Olka dzięki - już ściągnąłem e-mula Od wczoraj miałem kaza i g^%o - nic mi się nie udało ściągnąć podobno na poczatku trzeba sie naczekac.przyygotuj sie na to samo na "osiolku".musisz byc cierpliwy nazwa mówi sama za siebie troche mułowaty jest, DC++ lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Bry wieczór a gdzie twoja seksowna broda? nie znudziła Wam się jeszcze? mam na myśli dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Pewien rolnik chciał sobie kupić Volkswagena, ale strasznie go denerwowało, że za każdą drobnostkę trzeba było ekstra dopłacać. W końcu zacisnął zęby i nabył wymarzony samochód. Wkrótce sprzedawca samochodów kupił letni domek w pobliżu gospodarstwa posiadacza VW, a do pełni szczęścia brakowało mu tylko krowy. Posiadacz nowego VW był jedynym hodowcą krów w okolicy. Sprzedawca samochodów zdecydował się kupić od niego krowę. Jakież było jego zdziwienie kiedy zobaczył rachunek: - Krowa sztuk 1 - wykonanie standardowe - cena podstawowa ...................... 4.800,00 PLN - Model dwukolorowy (czarno-biały) - dopłata ...................................... ... 300,00 PLN - Pokrycie - skóra bydlęca - dopłata .............................. ........ ... ...... .... 200,00 PLN - Pojemnik na mleko dostosowany do warunków letnich i zimowych - dopłata....... 100,00 PLN - 4 kurki na mleko (25,00 Euro) - razem dopłata .........................................100,00 PLN - 2 urządzenia do kłucia z prawdziwego rogu - dopłata .................................. 70,00 PLN - Półautomatyczny odganiacz much - dopłata ............................................ 60,00 PLN - Urządzenie do nawożenia (BIO) - dopłata ........................................... 120,00 PLN - Dwuzakresowy system hamowania (na przednie i tylne kopyta) - dopłata ............800,00 PLN - Instalacja do wielogłosowej sygnalizacji - dopłata ................................. 170,00 PLN - Zamykane halogenowe detektory drogi - dopłata ................................. 300,00 PLN - Możliwość pracy na różnych rodzajach paliwa - dopłata ............................. 2.500,00 PLN - Razem: Cała krowa z wyposażeniem ............................................ 9.620,00 PLN* *Cena nie obejmuje dostawy na miejsce oraz łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.08.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 drodzy moi mowie dobranoc i zycze spokojnej nocy posiedzialabym z wami,ale mam nerwa na kompa i boje sie ,ze uszkodze klawiature ide ukoic nerwy (czytaj:napic sie drinka ) papapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.08.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 http://www.emule.eprogramy.net/ Olka dzięki - już ściągnąłem e-mula Od wczoraj miałem kaza i g^%o - nic mi się nie udało ściągnąć podobno na poczatku trzeba sie naczekac.przyygotuj sie na to samo na "osiolku".musisz byc cierpliwy nazwa mówi sama o sobie troche mułowaty jest, DC++ lepszy Teraz mi to mówisz jak już mam e-mule No dobra, ale spróbuję. Przechodzę do off-line. Muszę polewać komputer wodą. E-mule to za poważna aplikacja na moją wysłużoną maszynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Papatki froschku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 http://www.emule.eprogramy.net/ Olka dzięki - już ściągnąłem e-mula Od wczoraj miałem kaza i g^%o - nic mi się nie udało ściągnąć podobno na poczatku trzeba sie naczekac.przyygotuj sie na to samo na "osiolku".musisz byc cierpliwy nazwa mówi sama o sobie troche mułowaty jest, DC++ lepszy Teraz mi to mówisz jak już mam e-mule No dobra, ale spróbuję. Przechodzę do off-line. Muszę polewać komputer wodą. E-mule to za poważna aplikacja na moją wysłużoną maszynę emule pierwszy wpadł mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Heloł wszystkim! Andre - coś Ty taki goły? Znaczy - bez podobizny zupełnie. Niby jesteś, ale Cię nie ma... hmmm... to filozoficzne dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.08.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Andre co miałeś na kolację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Pewien rolnik chciał sobie kupić Volkswagena, ale strasznie go denerwowało, że za każdą drobnostkę trzeba było ekstra dopłacać. W końcu zacisnął zęby i nabył wymarzony samochód. Wkrótce sprzedawca samochodów kupił letni domek w pobliżu gospodarstwa posiadacza VW, a do pełni szczęścia brakowało mu tylko krowy. Posiadacz nowego VW był jedynym hodowcą krów w okolicy. Sprzedawca samochodów zdecydował się kupić od niego krowę. Jakież było jego zdziwienie kiedy zobaczył rachunek: - Krowa sztuk 1 - wykonanie standardowe - cena podstawowa ...................... 4.800,00 PLN - Model dwukolorowy (czarno-biały) - dopłata ...................................... ... 300,00 PLN - Pokrycie - skóra bydlęca - dopłata .............................. ........ ... ...... .... 200,00 PLN - Pojemnik na mleko dostosowany do warunków letnich i zimowych - dopłata....... 100,00 PLN - 4 kurki na mleko (25,00 Euro) - razem dopłata .........................................100,00 PLN - 2 urządzenia do kłucia z prawdziwego rogu - dopłata .................................. 70,00 PLN - Półautomatyczny odganiacz much - dopłata ............................................ 60,00 PLN - Urządzenie do nawożenia (BIO) - dopłata ........................................... 120,00 PLN - Dwuzakresowy system hamowania (na przednie i tylne kopyta) - dopłata ............800,00 PLN - Instalacja do wielogłosowej sygnalizacji - dopłata ................................. 170,00 PLN - Zamykane halogenowe detektory drogi - dopłata ................................. 300,00 PLN - Możliwość pracy na różnych rodzajach paliwa - dopłata ............................. 2.500,00 PLN - Razem: Cała krowa z wyposażeniem ............................................ 9.620,00 PLN* *Cena nie obejmuje dostawy na miejsce oraz łańcucha. super, ale za skórę bydlęcą to trochę mało policzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Heloł wszystkim! Andre - coś Ty taki goły? Znaczy - bez podobizny zupełnie. Niby jesteś, ale Cię nie ma... hmmm... to filozoficzne dość W dołek wpadłem, to mnie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 drodzy moi mowie dobranoc i zycze spokojnej nocy posiedzialabym z wami,ale mam nerwa na kompa i boje sie ,ze uszkodze klawiature ide ukoic nerwy (czytaj:napic sie drinka ) papapa Miłego kojenia nerw Kermit! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.08.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Andre co miałeś na kolację? cukinia na ciepło z kiełbaską, pomidorkami i cebulką, a do tego chlebek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Pewien rolnik chciał sobie kupić Volkswagena, ale strasznie go denerwowało, że za każdą drobnostkę trzeba było ekstra dopłacać. W końcu zacisnął zęby i nabył wymarzony samochód. Wkrótce sprzedawca samochodów kupił letni domek w pobliżu gospodarstwa posiadacza VW, a do pełni szczęścia brakowało mu tylko krowy. Posiadacz nowego VW był jedynym hodowcą krów w okolicy. Sprzedawca samochodów zdecydował się kupić od niego krowę. Jakież było jego zdziwienie kiedy zobaczył rachunek: - Krowa sztuk 1 - wykonanie standardowe - cena podstawowa ...................... 4.800,00 PLN - Model dwukolorowy (czarno-biały) - dopłata ...................................... ... 300,00 PLN - Pokrycie - skóra bydlęca - dopłata .............................. ........ ... ...... .... 200,00 PLN - Pojemnik na mleko dostosowany do warunków letnich i zimowych - dopłata....... 100,00 PLN - 4 kurki na mleko (25,00 Euro) - razem dopłata .........................................100,00 PLN - 2 urządzenia do kłucia z prawdziwego rogu - dopłata .................................. 70,00 PLN - Półautomatyczny odganiacz much - dopłata ............................................ 60,00 PLN - Urządzenie do nawożenia (BIO) - dopłata ........................................... 120,00 PLN - Dwuzakresowy system hamowania (na przednie i tylne kopyta) - dopłata ............800,00 PLN - Instalacja do wielogłosowej sygnalizacji - dopłata ................................. 170,00 PLN - Zamykane halogenowe detektory drogi - dopłata ................................. 300,00 PLN - Możliwość pracy na różnych rodzajach paliwa - dopłata ............................. 2.500,00 PLN - Razem: Cała krowa z wyposażeniem ............................................ 9.620,00 PLN* *Cena nie obejmuje dostawy na miejsce oraz łańcucha. EKSTRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts