kze 10.05.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Gratulacje dla Kasztanki za kolejną stronkę..!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 to pobawimy się buźkami Cały przegląd buziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Muszę zacząć uciekać, bo mnie Kasztanka goni... Help!!! goni goni Miała przerwę, a teraz goni... Idzie "na Mistrza"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Gratulacje dla Kasztanki za kolejną stronkę..!!! wpadłazrobiła punkcik i wypadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 to pobawimy się buźkami Cały przegląd buziek To teraz moze tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Gratulacje dla Kasztanki za kolejną stronkę..!!! wpadłazrobiła punkcik i wypadła Też prawda! Kobieta pełna energii... Przyszła zrobiła zamieszanie, zdobyła pkt i .. sobie poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 W sumie już niedaleko do końca stronki... Tylko 26 postów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Gratulacje dla Kasztanki za kolejną stronkę..!!! wpadłazrobiła punkcik i wypadła Też prawda! Kobieta pełna energii... Przyszła zrobiła zamieszanie, zdobyła pkt i .. sobie poszła... teraz Ty stukasz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 W sumie już niedaleko do końca stronki... Tylko 26 postów.. Samej mi się już nie chciało, ale w towarzystwie zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Gratulacje dla Kasztanki za kolejną stronkę..!!! wpadłazrobiła punkcik i wypadła Też prawda! Kobieta pełna energii... Przyszła zrobiła zamieszanie, zdobyła pkt i .. sobie poszła... teraz Ty stukasz jak burza Chcę skończyć stronkę przed pójściem na angielski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Liczę, ze może pkt jeszcze zdobędę i znowu na 3 pkt odskoczę od Kasztanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Nic nie wydarzyło sie niecoddziennego? Ja np. byłem rano w gminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Liczę, ze może pkt jeszcze zdobędę i znowu na 3 pkt odskoczę od Kasztanki... no, bo jeszcze Cię przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Liczę, ze może pkt jeszcze zdobędę i znowu na 3 pkt odskoczę od Kasztanki... no, bo jeszcze Cię przegoni Trzeba tzw. bić się o swoje..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Nic nie wydarzyło sie niecoddziennego? Ja np. byłem rano w gminie... Poza przeziębieniem Zuzki i wizytąkoleżanki to nic nowego.Ale takie prozaiczne życie też ma swój urok. oczywiście nie cały czas. W czerwcu jadę np. na kongres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Liczę, ze może pkt jeszcze zdobędę i znowu na 3 pkt odskoczę od Kasztanki... no, bo jeszcze Cię przegoni Ciężko jest rozstać się z fotelem lidera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 10.05.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Wczoraj było ciekawiej. Byłam na działce i rozmawialiśmyz ogrodnikiem o wyrównaniu i wstępnym zagospodarowaniu działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.05.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A co u Ciebie słychać? Jak minął dzień? najpierw praca, teraz dom. tradycyjnie Nic nie wydarzyło sie niecoddziennego? Ja np. byłem rano w gminie... Poza przeziębieniem Zuzki i wizytąkoleżanki to nic nowego.Ale takie prozaiczne życie też ma swój urok. oczywiście nie cały czas. W czerwcu jadę np. na kongres A gdzie ten kongres? I na jaki temat? Whisper jest w Luxemburgu na szkole niu z zarządzania ruchem lotniczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts